• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi evlendigim gun kaybettim

Esimle iki yil sevgili bir yilda nisanliydim. Ama evliligimin ilk gunu iliskimiz tamamen tersine dondu. Birbirimize sevgimiz saygimiz cinsel hayatimiz bitti. Daha dogrusu onunki bitti. Evlendigimizden beri benden kaciyor. Ne zaman yaklassam benden uzak. Beni aglatana uzene kadar benden kaciyor gunlerce konusmuyorum gulmuyorum umrunda degil ona ragmen beni mutlu etmeye calismiyor. Onu cok arzuluyorum ama benden o kadar cok uzakki bazen ona yaklasmaya utaniyorum cunku ne zaman yakinlassam beni tersliyor anlamamazliga vuruyo bazende bagirip cagiriyo ustume gelme diyor. Aramizda 15 yas var. Herkes diyo genc karisi var nasi kiymetini biliyodur. Ama oyle degil hep alttan almaktan hep onu mutlu etmeye calismaktan yoruldum simartilmak istiyorum. Hergun kocamin bana nasil yakin olur diye yollarini ararken sanki o da benden uzaklasmanin beni uzmenin yollarini ariyo. 9 aylik bi bebegim var. Bebekle ugrasmaktan kocamla ugrasmaktan yoruldum. Sadece biraz huzur ve beni mutlu eden bi koca istemistim ama anladimki gercekten evlilik aşkı öldürüyomus..
Elde edince gönlü geçenlerden olmuş kocan normal degil bence

Sonradan dönüşülüyor mu ki ya? 🙄Lezbiyen lezbiyendir. Gay gaydir. 🤷🏼‍♀️Biseksüellikten gayliğe dönüşülür mü ki?
Bazı erkekler gay olduklarını hemen kabullenemeyebiliyor.Önce kadınlarla da ilişki yaşamaya devam edip hayır ben gay değilim bak kadınlarlada birlikte olabiliyorum diye düşünüyorlar sonra yavaş yavaş gerçek kimliklerini kabulleniyorlar.

Tek diyeceğim: Evlilik aşkı öldürmüyor kesinlikle. Sizin ten uyumunuz yok belki de
Ten uyumu denenen şey erkeklerin olabildiğince kızla birlikte olup sonra kurtulmaya çalışırken kullandıkları bir bahane bence.İki kişi birbirini seviyorsa tenleride uyar

Bukadar erken herseyi yaşarsanız soguması normal etrafım da bırkac kişi daha böle evlenmeden bişeyler yasanınca heyecan kalmıyor
Hiç alakası yok. Evlilik öncesi cinsel hayatı olmayan arkadasım eşiyle 3 ayda bir birlikte oluyo. Biz evlilik öncesi birlikte olduk 4 yıl oldu hamileyim hala eşim çok istekli. Bunlar çok saçma ve gerici düşünceler

Iki uc haftada bir kez o daha bi kere oluyo. 15 gunde sadece 2 3 dakika birlikte oluyoruz. Evlendigimzden beri boyle. En erken haftada bir. Surekli onunla guzel guzel konusurum kalbini kirmadan. Ama hic fayda etmiyo. Sadece kendi istedginde yapar. Onun icin hazirlanirim donup bakmaz bile. Kucagina otururum cilve yaparim kark ustumden der. Evlilikten onceki uc yilimiz noyle degildi. Ben cok mutlu ediyo. Hmm emde istemedigim kadar. Ama evlilik iliskimizi bicak gibi kesti

bilemedim ancak evinizi eşiniz yokken sirkeli suyla temizleyin. dip bucak. hem negatif enerjiyi alır hem de bozar bi şey varsa. kişisel bakımınıza özen gösterin, pes etmeyin ama. yaştan dolayı enerjisi düşük olabilir

Esimle iki yil sevgili bir yilda nisanliydim. Ama evliligimin ilk gunu iliskimiz tamamen tersine dondu. Birbirimize sevgimiz saygimiz cinsel hayatimiz bitti. Daha dogrusu onunki bitti. Evlendigimizden beri benden kaciyor. Ne zaman yaklassam benden uzak. Beni aglatana uzene kadar benden kaciyor gunlerce konusmuyorum gulmuyorum umrunda degil ona ragmen beni mutlu etmeye calismiyor. Onu cok arzuluyorum ama benden o kadar cok uzakki bazen ona yaklasmaya utaniyorum cunku ne zaman yakinlassam beni tersliyor anlamamazliga vuruyo bazende bagirip cagiriyo ustume gelme diyor. Aramizda 15 yas var. Herkes diyo genc karisi var nasi kiymetini biliyodur. Ama oyle degil hep alttan almaktan hep onu mutlu etmeye calismaktan yoruldum simartilmak istiyorum. Hergun kocamin bana nasil yakin olur diye yollarini ararken sanki o da benden uzaklasmanin beni uzmenin yollarini ariyo. 9 aylik bi bebegim var. Bebekle ugrasmaktan kocamla ugrasmaktan yoruldum. Sadece biraz huzur ve beni mutlu eden bi koca istemistim ama anladimki gercekten evlilik aşkı öldürüyomus..
Bebek ne ara oldu bukadar Kaçmaktan. Adama bak ya böyle bir tipsin madem evlenme..

Konu sahibinin derdi boyunu geçmiş. Ondan yazamamıştır.
Aynı evde 1+1 çok istekli bir eşle ne yapacaksın o senin bileceğin iş. Ama yok ben yapmam kaçarım yapamayacaksın.. onu unut..:KK59:

Bence konu sahibi eşinizin sizle arasını açan bir problemi de olabilir. Konuşmanız lazım.. B Bosluktayim

Niye yapamam ki sence ya 😢 bence bir yolu olmalı

Gay falan yazılmış ama bence alakası yok. Her insanın libidosu bir olmaz ki. İstemek kadar istememek de hakkı insanın. Sen istemesen o ısrar etse hoşuna gider miydi? Hatalısın demiyorum. Sadece diğer tarafatan da bakmaya çalışıyorum. Bazen karşıdakinin ısrar etmesi de soğutucu olabiliyor. Bir dönem ben de soğumuştum. Eşimi sevmediğimden değil. Ama gereken enerjiyi istediği kendimde bulamadım. Diz dize oturalım el ele gezelim ama iyi geceler diyip uyuyalım istiyodum. Aseksüel olmaya bile karar vermiştim :halay: sonra geçti. Ama o dönemde eşim ısrar edince ifrit olurdum.

40 yaş da cinsellikte gayet aktif bir yaş ama demek ki cinsel bir problemi var hap da yutuyormuş iktidarsızlık problemi var ama canım sen de çok gençsin yani ne bileyim böyle devam eder mi

Ben adam öldü sanarak başlığa girdim. Olaylar trajikomik. Yaş farkı zordur ben de yaşıyorum yaş farkının zorluklarını ama adam size karşı cinsel çekim duymuyor olabilir mi? Belki de bir rahatsızlığı vardır bununla alakalı ya da bir müddet siz üstelemeyin.

Back
X