• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi evlendigim gun kaybettim

Gencecik yaşında ne buldun bu abin yaşındaki adamda?40 lı yaşlar erkegin performansı gayet randımanli bir sekilde düşüşe geçiyor.2-3 dakikalık ilişki ,ilişki degil ki.Tam doyman gereken gencecik zamanların.Adam hayatından çalıyor :(

Nasıl evlendiğiniz gün kaybetmiş oluyorsunuz çocuğu nasıl yaptınız o zaman sizden hep kaçıyorsa ilginç abartıyormusunız acaba bazı şeyleri

Anlatığın gibiyse dedikleri gibi
1 adam eşcinsel olabilir bunu bastırmak için evlenmiş olabilir ama bunu illa ki fark edersin
2 hayatında biri olabilir
3 unutamadığı biri olabilir
4 sen ona artık çekici gelmiyo olabilirsin
5 başka sebeplerden senden soğumuş olabilir
6 harbiden büyü falan olabilir
7 evlilik terapistine gidin bunun sorun olduğunu ona anlat bide belki hormonlarla ilgili bi sorunu olabilir

Iki uc haftada bir kez o daha bi kere oluyo. 15 gunde sadece 2 3 dakika birlikte oluyoruz. Evlendigimzden beri boyle. En erken haftada bir. Surekli onunla guzel guzel konusurum kalbini kirmadan. Ama hic fayda etmiyo. Sadece kendi istedginde yapar. Onun icin hazirlanirim donup bakmaz bile. Kucagina otururum cilve yaparim kark ustumden der. Evlilikten onceki uc yilimiz noyle degildi. Ben cok mutlu ediyo. Hmm emde istemedigim kadar. Ama evlilik iliskimizi bicak gibi kesti
isteksizlik var adamda.senle alakali degil.istekli olan adama suslenmene giyinmene bile gerek kalmaz

Ben gayet onurunu kırdım bı kere geceden geldiğinde seks yapmadık diye . Hiç de acımam bosanacaksak da bosanalim başlatmasın erkekligine pasifligi hiç sevmem
Bunu nasıl yaptınız ne dediniz yani ozel degılse merak ettim. Nasıl yaklasmam gerektıgını dusunuyorum da. Özelden msj atabılırsiniz ıstersenız

Bence evlenene kadar durumu idare etmiş sadece. Buraların çok meşhur terimi olan paravan evlilik yapmış olma ihtimali yüksek. Mecbur kaldıkça görevini yerine getiriyor işte. Büyü filan laf kalabalığı.
Tamamen aynı fikirdeyim

Esimle iki yil sevgili bir yilda nisanliydim. Ama evliligimin ilk gunu iliskimiz tamamen tersine dondu. Birbirimize sevgimiz saygimiz cinsel hayatimiz bitti. Daha dogrusu onunki bitti. Evlendigimizden beri benden kaciyor. Ne zaman yaklassam benden uzak. Beni aglatana uzene kadar benden kaciyor gunlerce konusmuyorum gulmuyorum umrunda degil ona ragmen beni mutlu etmeye calismiyor. Onu cok arzuluyorum ama benden o kadar cok uzakki bazen ona yaklasmaya utaniyorum cunku ne zaman yakinlassam beni tersliyor anlamamazliga vuruyo bazende bagirip cagiriyo ustume gelme diyor. Aramizda 15 yas var. Herkes diyo genc karisi var nasi kiymetini biliyodur. Ama oyle degil hep alttan almaktan hep onu mutlu etmeye calismaktan yoruldum simartilmak istiyorum. Hergun kocamin bana nasil yakin olur diye yollarini ararken sanki o da benden uzaklasmanin beni uzmenin yollarini ariyo. 9 aylik bi bebegim var. Bebekle ugrasmaktan kocamla ugrasmaktan yoruldum. Sadece biraz huzur ve beni mutlu eden bi koca istemistim ama anladimki gercekten evlilik aşkı öldürüyomus..
Nasıl kaçıyor kız?Madem kaçıyor çocuk nasıl oldu?İlişkiye mi girmiyosunuz.Münasebet mi yok.Bence evlılık aşkı öldürmez.Sorunlu kişiler evlendıklerınde o evlılıkten cıkıp sadece sorun olur.

[/QUOTE]
Ceylan sen de tersine hap yuttur, kuş öldü beybisi hapı koy yemeklerine. Kesin vardır. Düğün pastasından başla

Konuya adam düğğm gecesi öldü sanıp girdim. Allahım drama bak derken, üçüncü evliliğini 22 yaşında kızla yapmış koca adam çıktı . Üf. Üç.

3 mu? 😱

Aynısı benim başımda da var. Bizim de 20 yas var arada ilk 1 yıl hersey o kadar güzeldi ki ilk çocuğumuz doğduktan sonra güzel sözler uçtu gitti değer vermek yok oldu. Bi ihtiyacı olduğunda kısa süreli iki canim cicim sonrası yine aynı yanına gittiğimde hep bir bahane kalk git yorgunum dinlenmek istiyorum falan falan inanın ki bende artik soğudum ve diyorum ki keşke ilk hamile kalmadan önce görseydim bu yüzünü. Simdi cok gec çocuklarımdan ayrılamam. Zaten gidecekte kapım yok. Birde sürekli olarak bir kadın düşmanlığı var kadın cinayetleri haberlerinde kim bilir ne yaptı da adam öldürdü durduk yere öldürmüyor ya adamlar der. Çok bencil hep o haklı hep o bilgin hep o mükemmel o güvenilir o o o o yani bütün güzel huylar onda toplanmış ben de neyim tam bir baş belası varlığı yokluğu belirsiz kişi 5 dakikalık oyuncak artik böyle hissediyorum ve başka da çarem yok
Birlikte olmayı reddedin kendinizi kullandırmayın ?

Gencecik yaşında ne buldun bu abin yaşındaki adamda?40 lı yaşlar erkegin performansı gayet randımanli bir sekilde düşüşe geçiyor.2-3 dakikalık ilişki ,ilişki degil ki.Tam doyman gereken gencecik zamanların.Adam hayatından çalıyor :KK43:
Ahahaha🤪

Back
X