- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
- Konu Sahibi Bosluktayim
MenopozDedeye bak :d babaanne niye istemiyor ki, bu yaşlı kadınlar cinsellikten niye soğuyor yav biyolojik bir şey mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MenopozDedeye bak :d babaanne niye istemiyor ki, bu yaşlı kadınlar cinsellikten niye soğuyor yav biyolojik bir şey mi
Büyük yanılgıÇocukları var öyle bir durumda hiç birlikte olamazlardı.
Hmmm, neye binaen ve hangi mesajlara cvp olarak yazdığım hakkında bilginiz var mı? Ayrıntılı ve yasaklı mevzu ondan dolayı size burada cvp veremem :)Büyük yanılgı![]()
+1Ne büyüsü arkadslar inanmayın hurafelere, adam gelmiş 39 yaşına yeni evlenmiş, neden bu yasa kadar evlenmemiş cunku eşcinsel ve paravan evlilik yapip bir de bebekle artik baskı ve sorgulamalardan kurtulmuş. Kadınıda hoca ya götürmüş ki Guyaa büyü bozulsun. Demiyor kadınları arzulamiyorum büyü var diyor. Tam bir çakal.
Ah anladım. Bunu bilmiyordum. O zaman yaşlı kadınlara hak verdim şu andaevet. bir saatten sonra vucut salgilamasi gereken sivilari salgilamiyor artik. dolayısıyla acılı bir sey oluyor birlesme.
adam beşer yıllık kalkınma planı yapar gibi düzenlemiş hayatını valla bravo, ilk beşte ailesinin hadi evlen dırdırını kesmiş, ikinci beşte ilk beşte alıştığı düzeni ve ev işıni bedavaya getirmiş , belki de mali çıkar sağlamış siz de üçüncü 5 yıllik dönemde çocuk projesi kısmına denk gelmişşıniz....peki niye 5 yıl çunkü bir kadının tek taraflı ilişkiyi sürdurme çabaları max. bu kadar sürer..... bari öbürleri kadar direnmeyin de ömrünüzden az gitsin....geçmiş olsunBaska cocugu yok. Ilk esi bes yil ikinci esiyle 5 yil. Ikincisiyle resmi nikahi yoktu
Ceylan sen de tersine hap yuttur, kuş öldü beybisi hapı koy yemeklerine. Kesin vardır. Düğün pastasından başlaE adam iktidarsız işte . Hapı yutup yapıyorsa
Ilki hollandada oturum almak icin zorunlu evlilik yapti bes yil. Ikinciside ondan ayrildiktan sonra olmus. Hapise giridi ve iki yil esi onu bi kere bile ziyaretine gitmemis hemde esi yuzunden girmis olmasina ragmen. Zaten ikincisinde resmi nikahi olmayinca ceketini alip cikmis
Varsa öyle bir hap tez vakitte alınaaaaCeylan sen de tersine hap yuttur, kuş öldü beybisi hapı koy yemeklerine. Kesin vardır. Düğün pastasından başla
Konuya adam düğğm gecesi öldü sanıp girdim. Allahım drama bak derken, üçüncü evliliğini 22 yaşında kızla yapmış koca adam çıktı . Üf. Üç.
Olmadı uyku hapı ver. Bayılınca ‘laylon’ iple köküne düğüm atVarsa öyle bir hap tez vakitte alınaaaa![]()
Aynısı benim başımda da var. Bizim de 20 yas var arada ilk 1 yıl hersey o kadar güzeldi ki ilk çocuğumuz doğduktan sonra güzel sözler uçtu gitti değer vermek yok oldu. Bi ihtiyacı olduğunda kısa süreli iki canim cicim sonrası yine aynı yanına gittiğimde hep bir bahane kalk git yorgunum dinlenmek istiyorum falan falan inanın ki bende artik soğudum ve diyorum ki keşke ilk hamile kalmadan önce görseydim bu yüzünü. Simdi cok gec çocuklarımdan ayrılamam. Zaten gidecekte kapım yok. Birde sürekli olarak bir kadın düşmanlığı var kadın cinayetleri haberlerinde kim bilir ne yaptı da adam öldürdü durduk yere öldürmüyor ya adamlar der. Çok bencil hep o haklı hep o bilgin hep o mükemmel o güvenilir o o o o yani bütün güzel huylar onda toplanmış ben de neyim tam bir baş belası varlığı yokluğu belirsiz kişi 5 dakikalık oyuncak artik böyle hissediyorum ve başka da çarem yokEsimle iki yil sevgili bir yilda nisanliydim. Ama evliligimin ilk gunu iliskimiz tamamen tersine dondu. Birbirimize sevgimiz saygimiz cinsel hayatimiz bitti. Daha dogrusu onunki bitti. Evlendigimizden beri benden kaciyor. Ne zaman yaklassam benden uzak. Beni aglatana uzene kadar benden kaciyor gunlerce konusmuyorum gulmuyorum umrunda degil ona ragmen beni mutlu etmeye calismiyor. Onu cok arzuluyorum ama benden o kadar cok uzakki bazen ona yaklasmaya utaniyorum cunku ne zaman yakinlassam beni tersliyor anlamamazliga vuruyo bazende bagirip cagiriyo ustume gelme diyor. Aramizda 15 yas var. Herkes diyo genc karisi var nasi kiymetini biliyodur. Ama oyle degil hep alttan almaktan hep onu mutlu etmeye calismaktan yoruldum simartilmak istiyorum. Hergun kocamin bana nasil yakin olur diye yollarini ararken sanki o da benden uzaklasmanin beni uzmenin yollarini ariyo. 9 aylik bi bebegim var. Bebekle ugrasmaktan kocamla ugrasmaktan yoruldum. Sadece biraz huzur ve beni mutlu eden bi koca istemistim ama anladimki gercekten evlilik aşkı öldürüyomus..
Haklı çıktın.. şaka gibi 2 gündür banlıyım.Valla burda a desem aboooo ne dedi a ile başlayan bı küfür edecekti kesin diye düşünülüyor sanırım.hemen gönderiliyorum ne desem
o bebek nasıl oldu sizden kaçarken?Esimle iki yil sevgili bir yilda nisanliydim. Ama evliligimin ilk gunu iliskimiz tamamen tersine dondu. Birbirimize sevgimiz saygimiz cinsel hayatimiz bitti. Daha dogrusu onunki bitti. Evlendigimizden beri benden kaciyor. Ne zaman yaklassam benden uzak. Beni aglatana uzene kadar benden kaciyor gunlerce konusmuyorum gulmuyorum umrunda degil ona ragmen beni mutlu etmeye calismiyor. Onu cok arzuluyorum ama benden o kadar cok uzakki bazen ona yaklasmaya utaniyorum cunku ne zaman yakinlassam beni tersliyor anlamamazliga vuruyo bazende bagirip cagiriyo ustume gelme diyor. Aramizda 15 yas var. Herkes diyo genc karisi var nasi kiymetini biliyodur. Ama oyle degil hep alttan almaktan hep onu mutlu etmeye calismaktan yoruldum simartilmak istiyorum. Hergun kocamin bana nasil yakin olur diye yollarini ararken sanki o da benden uzaklasmanin beni uzmenin yollarini ariyo. 9 aylik bi bebegim var. Bebekle ugrasmaktan kocamla ugrasmaktan yoruldum. Sadece biraz huzur ve beni mutlu eden bi koca istemistim ama anladimki gercekten evlilik aşkı öldürüyomus..
Adam bunları okusa ablamizla gece gündüz seks yapar erkekliğini ispatlamak icin![]()