Eşimi evlendigim gun kaybettim

Gencecik yaşında ne buldun bu abin yaşındaki adamda?40 lı yaşlar erkegin performansı gayet randımanli bir sekilde düşüşe geçiyor.2-3 dakikalık ilişki ,ilişki degil ki.Tam doyman gereken gencecik zamanların.Adam hayatından çalıyor

Nasıl evlendiğiniz gün kaybetmiş oluyorsunuz çocuğu nasıl yaptınız o zaman sizden hep kaçıyorsa ilginç abartıyormusunız acaba bazı şeyleri

Anlatığın gibiyse dedikleri gibi
1 adam eşcinsel olabilir bunu bastırmak için evlenmiş olabilir ama bunu illa ki fark edersin
2 hayatında biri olabilir
3 unutamadığı biri olabilir
4 sen ona artık çekici gelmiyo olabilirsin
5 başka sebeplerden senden soğumuş olabilir
6 harbiden büyü falan olabilir
7 evlilik terapistine gidin bunun sorun olduğunu ona anlat bide belki hormonlarla ilgili bi sorunu olabilir

isteksizlik var adamda.senle alakali degil.istekli olan adama suslenmene giyinmene bile gerek kalmaz

Nerede yaşıyorsunuz? başka biri olabilir mi hayatında?

Son düzenleme:
Ben gayet onurunu kırdım bı kere geceden geldiğinde seks yapmadık diye . Hiç de acımam bosanacaksak da bosanalim başlatmasın erkekligine pasifligi hiç sevmem
Bunu nasıl yaptınız ne dediniz yani ozel degılse merak ettim. Nasıl yaklasmam gerektıgını dusunuyorum da. Özelden msj atabılırsiniz ıstersenız

Bence evlenene kadar durumu idare etmiş sadece. Buraların çok meşhur terimi olan paravan evlilik yapmış olma ihtimali yüksek. Mecbur kaldıkça görevini yerine getiriyor işte. Büyü filan laf kalabalığı.
Tamamen aynı fikirdeyim

Nasıl kaçıyor kız?Madem kaçıyor çocuk nasıl oldu?İlişkiye mi girmiyosunuz.Münasebet mi yok.Bence evlılık aşkı öldürmez.Sorunlu kişiler evlendıklerınde o evlılıkten cıkıp sadece sorun olur.

[/QUOTE]
3 mu?

Birlikte olmayı reddedin kendinizi kullandırmayın ?

Ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…