Eşimi gebertmek istiyorum

tamam niye baktın, bakmasaydın falan denir de kavga edilmez bunun için.bir iki cümle söyleyip kapatmanız gereken bir konu bu.böyle her şey için kavga mı edeceksiniz?

Ahahahhaahhahahahhahaha hiçgulecegim yoktu. Son teknoloji hamilelik testi. Duygusallastin hamilr misin yoksa

Abartma konusuna gelince abartmamissin tabiki dee. Trip te mi atmayacan sorun da mi etmicen. Burda abartmissin diyenler eslerini oldururlerdi emin ol. Napacaktin sirtini sivazlayip aferin kocacim devam et bakmaya mi fiyecektin

Sevgili konu sahibi, bugunlerde sizde var olan bu konu acma sevdasini anlayabilmis degilim. Sanki burada sirf konu acmis olmak icin sorun avina cikmis gibisiniz.

Sunu lutfen kavrayin: Burada konulari takip edebilir ve dilerseniz yorumlayabilirsiniz ama konu acmak zorunda degilsiniz.

Nedir bu manken oyuncu kıskanma huyu ya

Hiç mi kocalarınızın pipisinden başka meşgaleniz yok

Bakarsa bakar yok memesi büyükmüş de yok güzelmiş

Bakmak ile bir şey olsa idi kedi köpek aç kalmazdı kasap önünde

Yalnız otu b.ku hem de kadının ailesine anlatan adam da çekilmez

Silkinin her ikiniz de kendinize gelin

Ben de merak ettim kim bu kadin bi bakayim internetten. Bi dk gelicem.

Diger yorimlarinizi okumadim.
Kadin cok hos ya. Ben de guzel kadin gorunce begeniyorum. Bakmis diye bu tepki fazla.

Bu arada hamile misin

Esine biri sarkıntılık yapmis olursa kiskan. Yada yolda giderken bi kıza abartılı bi şekilde bakarsa kiskan.ama google da bi mankeni aratip bakmissa kıskanma bence gereksiz tepki vermissin.bn yolda giderken güzel bi kız goruyorm. Dönüp bakıyorum.esimede diyorm baksana ne güzel kız diye bence önemli olan niyet.olaya ne niyetle baktigin.bunun hamilelikle hiç bi ilgisi yok bnce!

:))) glhn26 yorumuna bayıldım.

Ayrıca şimdi ne alaka diyceksinizde arkadaşlar bebek şekeri yapıyorum konu komşu dost arkadaş kim varsa işte herkese haber verin ben burdayım keçeden yapıyorum bu ara moda olandan bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…