- 27 Şubat 2012
- 16.977
- 28.721
- 798
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Birinin ona bunu söylemesi gerekiyordu, kimse kusura bakmasın. Ceza da alabilirim bu yüzden, sorun değil. Her şey yumuşakça söylenemez, bence böyle söyleyince etkisi daha fazla oldu. Teşekkür edecek belki bana daha sonra bu yüzden, kim bilir. Neyse, ben zaten gözardı edeceğim, yok yani seviye yerlerde. Açtığı konular, üslubu, kendisi, düşünme şekli... Alınmıyorum, ben nasıl gözüktüğünü çok iyi biliyorum ama birileri de bişeyleri söylemeli bence. Bir konu açıyor, kendine güldürüyor. İnsanlar dalga geçiyor.
Patlamadım aynı dilde cevap verdim.Ilk sen soylemedin ki geçmiş sayfalarda baya söyleyen oldu bunu
Sana patlayasi tutmuş
Viki sende patladı
Doğru zamanla daha farklı olacağını düşünüyorumDeğişiyor ama bence mutlu evliliğin sırrı eşlerin rahat olması birbirini sıkmaması
W Wurstria Her kadın acaba mı diye düşünür böyle bi durum karşısında üzülür peki kocam beni beğenmiyo diye düşünüyorum diyelim bu seni neden sevindirip sözüm ona yüzüme vurma ihtiyacı hissedesin ki bu da senin psikolojik bi sorunun var gibi hissettiriyo gerçek hayatınızda da böyle misiniz çok sevilen ve aranan biri olduğunuzu sanmıyorum ceza sorun değil cidden ama tahrik suça sebeptir hukukta böyle en azından özgüvensiz demeniz tabi karşılık vermeme sebep oldu size son yorumum sağol yine de.
Sevinmedim, aksine üzüldüm. Beni bilenler bilir, her zaman kadının güçlü olması gerektiğini düşünenlerdenim, senin çalışma ile alakalı konuna da kadının çalışması, ayakları üstünde durması, güçlü olması gerektiğini savundum. Kocayı mankenden Kıskanmak güçlü bir kadının yapacağı bişey değil, kabul etmek istemiyorsun ama öyle. Sen özgüvensizsen ben neden sevineyim? Ben kadının güçlü olmasını istiyorum, yazılarından da anlayan anlıyor. Verdiğin karşılık da güçsüzlerin vereceği türden bir karşılık. Benim özel hayatım burada konu değil şu an, burası sanal ortam ve sanallığa göre konuşuyorum açıkçası. Sen söylediğim şeyden küçük de olsa kendine bir pay çıkar bence, zararı olmaz.W Wurstria Her kadın acaba mı diye düşünür böyle bi durum karşısında üzülür peki kocam beni beğenmiyo diye düşünüyorum diyelim bu seni neden sevindirip sözüm ona yüzüme vurma ihtiyacı hissedesin ki bu da senin psikolojik bi sorunun var gibi hissettiriyo gerçek hayatınızda da böyle misiniz çok sevilen ve aranan biri olduğunuzu sanmıyorum ceza sorun değil cidden ama tahrik suça sebeptir hukukta böyle en azından özgüvensiz demeniz tabi karşılık vermeme sebep oldu size son yorumum sağol yine de.
Ben haşa ılımlıyım canım ailemde de herkes böyle bilir ama benim de damarım var alıştım kkya arkadaşlar da sağolsun hiçbi konumu sevmemezlik yapmadılar sadece önceden çok girmiyodum alışknlık oldu şimdiKedicik konuyla çok alakasiz bi yorum yapıcam
Ben eski uyeyim defalarcada seninle konuştuk hem özelden hem konularda
Nişanlı iken böyle değildin sen ya
Bi ara girmedin ilk haftalardi
Ama dönüşün muhtesem oldu
Başka bişey mi var Kedicik gerçekten evlenmeden önce çok ilimliydin boş şeylere kafanı takmazdin sen iyi hatırlıyorum seni
Kardes gozunu seveyim gebelik testini bozmayi nasil basardin?
Atış poligonu mu ayol? 12 den vurmayacaktin. Cisini haneye damlatacaktin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?