Eşimi gebertmek istiyorum

İnşallah eşin sadece ve sadece asla elde edemeyeceği kadınlara bakar,aynı temenniyi kendi eşim için de diliyorum.

Baksın adam yav.Bakmakla aşk olsa öküz trene aşık olurdu diye garip bir söz var.Çok abartmışsın.Sıkmayın adamları böyle triplerle.

Çok abartmışsın. Tamm söylendin eşinde rest çekmemiş düzgünce konuşmuş aramış seni ama bu kadar uzatman ve abartman saçma olmuş. Adet dönemin veya hamile olabilrsin belkide :)

Abartmışsınız. Velevki baska sebeple baktı diyelim,ne olur baktıysa yani?
Telefon açmamalar,uzatmalar,ağlamalar ciddi abartılı tepkiler.
Eşiniz annenizi aramamalıydı ama o konuda haklısınız. Evli barklı insanlar her tartışmada aileyi araya katmamalı çocuk gibi.

bence yeni evlenmiş olmanın etkiside var bundan bir yıl sonra falan farklı düşünce yapın olacak

Basligi görünce esiniz yine osurdu sandim :KK53: Saka bi yana abartmayin cok abartmissiniz.:KK67:

Eşine TV izletme bence artık reklam film her yerde sadece iç çamaşır li kadınlar var illa google da aratmasina gerek yok ;)

Kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz o sesin final kısmını izlememiştik dedi ki aşkım teli getir de bakalım kim şampiyon olmuş google a bi girdim viki odintcova denen o manken bozuntusunu aratmış ne bu dedim aşkım vallahi haber olmuş bizde kim diye merak ettik dedi işyerindeki arkadaşıyla sinirden ölcem ama kavgalı gitti işe arıyo filan inan o niyetle bakmadım bende nası inancam dedim kadın da koca göğüslü tam bi şey. Dedim hiç mi utanmadın vallahi merak ettik sadece kim diye dedi ben bağırdım çağırdım arama dedim teli de uçak moduna aldım sonra açayım dedim aradı 50 kere en son açtım bebğim konuyu kapatalım lütfen dedi dedim öyle kolayca kapanmıyo kbkma teli çat kapattım, aradan 5dk geçti annem aradı sana geliyorum diye geldi siz niye böyle oldunuz dedi hemen aramış kadını geldi annemle konuştuk annemde niye bukadar taktın kızım yoksa hamilemisin dedi sanmıyorum ama şimdi annem test almaya gitti bi heycanla benim gözlerim şiş ağladım çok
Ben haksızmıyım sizce abarttımmı
haksızsın çok çok abartı var tepkide ....

Bisey anlaticam simdi. Gecen sene yine 172727 cisi yayinlanan Yaprak Dökümü'nü izliyordum, izleyenler bilir Sevket rolünü oynayan oyuncu degismisti. Ben de merak edip google da Sevket, eski Sevket, yeni Sevket diye arattim. Aksam esimle googledan baska bir sey bakarken aramalari gördü :KK70:Sevket kim diyo:KK70: Sonra adim eski Sevket'e cikti bir süre:KK57:

Boğmayın adamları böyle saçma şeylerden

Daha yeni evlisin ve evliliginle ilgili her sorunu nerdeyse konu olarak aciyorsun.
Yasin kac ergen tavirlari goruyorum sende?
Konu acmak yerine cozum odakli biseyler dusunsen.
Sanirim takinti rahatsizligin var.
Hayati kendine zehir etmeden bir uzamana gorunmeni tavsiye ederim.

Back
X