Eşimi gebertmek istiyorum

Kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz o sesin final kısmını izlememiştik dedi ki aşkım teli getir de bakalım kim şampiyon olmuş google a bi girdim viki odintcova denen o manken bozuntusunu aratmış ne bu dedim aşkım vallahi haber olmuş bizde kim diye merak ettik dedi işyerindeki arkadaşıyla sinirden ölcem ama kavgalı gitti işe arıyo filan inan o niyetle bakmadım bende nası inancam dedim kadın da koca göğüslü tam bi şey. Dedim hiç mi utanmadın vallahi merak ettik sadece kim diye dedi ben bağırdım çağırdım arama dedim teli de uçak moduna aldım sonra açayım dedim aradı 50 kere en son açtım bebğim konuyu kapatalım lütfen dedi dedim öyle kolayca kapanmıyo kbkma teli çat kapattım, aradan 5dk geçti annem aradı sana geliyorum diye geldi siz niye böyle oldunuz dedi hemen aramış kadını geldi annemle konuştuk annemde niye bukadar taktın kızım yoksa hamilemisin dedi sanmıyorum ama şimdi annem test almaya gitti bi heycanla benim gözlerim şiş ağladım çok
Ben haksızmıyım sizce abarttımmı
bu sefer abartı bi dahakine ısrar ederse ağzına et. ayrıca seni başka ne sinir ediyor?tek kocaya kızmaktan dolayı değil bu konu sahibi?

bende makyajla evrim geçiren kadınların videaosunu falan izle diyorum kk da bile konusu var
işte ben de onu diorum biz kadınların züürt tesellisi gbi bişe bu hemen amaan bi ton makyaj, yok botoks detoks... doğru diosun da erkekler o hallerine bakmıo ki, aman bunun altından şöle bi kadın çıkıo demiolar yani:cool: taş gbi resimlerine bakıo o bakımdan:KK23:

bu sefer abartı bi dahakine ısrar ederse ağzına et. ayrıca seni başka ne sinir ediyor?tek kocaya kızmaktan dolayı değil bu konu sahibi?
Herşey ediyor mesela dün yatakodamızı değiştirdik odayı komodinlerim yatağımın yanına olmadı abajurlarımı yatağımın yanında kullanamıcam diyr sinir oldum annemlerde vardı bağırdım

Testi bozdum ya çişimi yanlış bölmeye dökmüşüm

Ya gulmekten oldum su an kedicik :D
Konuyu gereksiz abartmissin bu arada. Amaaaan yani...
Son olarak kiskanclik gebelik belirtisi degil, gereksiz duygusal tepinmeler de simariklik belirtisi.

Merak edenler için.
11950698_1644198342498739_1798801027_n.jpg

Vala ben olsam daha yeni evlenmişim böyle birşeyle karşılaşsam aynı tepkileri verirdim.
Çokta uzatma ona bu kadar tepki yeter bir daha yapmaz sanırım.
Nebiçim kadın bu ya

Siz böyle en ufak seyleri sorun haline getitirseniz bugün 50 kere arayan adam ilerde 1 kere bile aramaz böyle durumlarda...Hem bakmasinda ne var,ooo bakmakla bisey olsaydi kimse sokaga cikmasin o zaman..

Kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz o sesin final kısmını izlememiştik dedi ki aşkım teli getir de bakalım kim şampiyon olmuş google a bi girdim viki odintcova denen o manken bozuntusunu aratmış ne bu dedim aşkım vallahi haber olmuş bizde kim diye merak ettik dedi işyerindeki arkadaşıyla sinirden ölcem ama kavgalı gitti işe arıyo filan inan o niyetle bakmadım bende nası inancam dedim kadın da koca göğüslü tam bi şey. Dedim hiç mi utanmadın vallahi merak ettik sadece kim diye dedi ben bağırdım çağırdım arama dedim teli de uçak moduna aldım sonra açayım dedim aradı 50 kere en son açtım bebğim konuyu kapatalım lütfen dedi dedim öyle kolayca kapanmıyo kbkma teli çat kapattım, aradan 5dk geçti annem aradı sana geliyorum diye geldi siz niye böyle oldunuz dedi hemen aramış kadını geldi annemle konuştuk annemde niye bukadar taktın kızım yoksa hamilemisin dedi sanmıyorum ama şimdi annem test almaya gitti bi heycanla benim gözlerim şiş ağladım çok
Ben haksızmıyım sizce abarttımmı
Git google da gaz kaçırmayı engelleyecek yöntemleri ara desen ugraşmaz :KK70:

Evet sinir bozucu ama bukadar kendini yıpratmaya değmez.

işte ben de onu diorum biz kadınların züürt tesellisi gbi bişe bu hemen amaan bi ton makyaj, yok botoks detoks... doğru diosun da erkekler o hallerine bakmıo ki, aman bunun altından şöle bi kadın çıkıo demiolar yani:cool: taş gbi resimlerine bakıo o bakımdan:KK23:[/Q
yok canım artık erkeklerde uyanıyo meseleye saf değiller sana bununla ilgili erkek kuzenimn anısını anlatsam gülmekten yerlere yatarsın

Ben gerçekten anlamıyorum. :) ya ne var ki bunda göze yasak mı var. Mankenler güzel kadınlar, tabi hepsi değil ama :) bende bakiyorum bazen. Erkek arkadasim duvar kağıdı yapmıştı guzel gorunuyordu,

Bende bakıyorum hatta esimede gösteriyorum ne yakisikliymis diye. O da bana cok guzel kadin diyor mesela. Innayi cok beğeniyor essek napak yani olek mi
Benim koca bigün açmış Victoria secret defilesi izliyor. Gözdesi Adriana çıktı bide belli beni sinir etmeye çalışıyor. Güzel kadın falan. Görümce şok olmuş Bana bakıyor. Dedi çıkom sen kıskanıyor musun. Kıızzzz şu tipe bak Adriana bunu ne yapsın. Bırak azcık izleyip eğleniyor zavallı. Eşim içine kaçtı bir Mahsun. Aldı kumandayı kanalı değiştirdi. :KK70::KK70::KK70:

Back
X