Eşimi gebertmek istiyorum

işte ben de onu diorum biz kadınların züürt tesellisi gbi bişe bu hemen amaan bi ton makyaj, yok botoks detoks... doğru diosun da erkekler o hallerine bakmıo ki, aman bunun altından şöle bi kadın çıkıo demiolar yani:cool: taş gbi resimlerine bakıo o bakımdan:KK23:
erkeklerde uyandı meseleye hala yetan var yok değil ama onlarınki enayilik kuzenimin bi anısını anlatırdım ama uydurma dersin o yüzden bende kalsın

bakınca ne oluyo??ben onu anlamadım merak edıp bakabılır
sen hiçbir aktörü mankeni veya hakkında haberını okudugun bırını,yada bi ortamda sohbet konusu olupta tanımadıgın bi ünlüyü aratıp bakmadın mı netten??
bana tepkınız aşırı geldi

images (2).webp

Bu kadını benim eşim arattırsa bende aynı tepkiyi verirdim sanırım :KK53:
Şuna baksana :KK45:

Benim koca bigün açmış Victoria secret defilesi izliyor. Gözdesi Adriana çıktı bide belli beni sinir etmeye çalışıyor. Güzel kadın falan. Görümce şok olmuş Bana bakıyor. Dedi çıkom sen kıskanıyor musun. Kıızzzz şu tipe bak Adriana bunu ne yapsın. Bırak azcık izleyip eğleniyor zavallı. Eşim içine kaçtı bir Mahsun. Aldı kumandayı kanalı değiştirdi. :KK70::KK70::KK70:
o ooo bak buda güzelmiş:KK70::KK70::KK70:

Bi aralar buralarda anında boşalan bi KADIN !!! üye vardı Hilmi Abi .görmesin bunu adama günah.

Hatun da daşşş maşallahh :KK53::KK53:
aynen aynen :KK70::rolleyes: Dayanamaz erkenden gidiyordu zaten :KK48:

Hatun da hatun ama demi ben bile dönüp dönüp baktım :KK53: Erkek ortamında bu kadının lafı da nasıl geçtiyse artk :KK70: Hangi haberden merak edip baktılarsa :KK62:
Kafamda deli sorular :KK59:

aynen aynen :KK70::rolleyes: Dayanamaz erkenden gidiyordu zaten :KK48:

Hatun da hatun ama demi ben bile dönüp dönüp baktım :KK53: Erkek ortamında bu kadının lafı da nasıl geçtiyse artk :KK70: Hangi haberden merak edip baktılarsa :KK62:
Kafamda deli sorular :KK59:
Biz geçen sinemaya gittik,Fıstık ötesi Rus kızlar vardı,eşim bakayım bakmayayım bi garip ,dedim ohhaa hatunlara gel illiiikk gibii ,adamın hevesi kaçtı ben öyle diyince.Ama harbiden ilik gibilerdi :KK53:

Bisey anlaticam simdi. Gecen sene yine 172727 cisi yayinlanan Yaprak Dökümü'nü izliyordum, izleyenler bilir Sevket rolünü oynayan oyuncu degismisti. Ben de merak edip google da Sevket, eski Sevket, yeni Sevket diye arattim. Aksam esimle googledan baska bir sey bakarken aramalari gördü :KK70:Sevket kim diyo:KK70: Sonra adim eski Sevket'e cikti bir süre:KK57:

Çok ayıp..
Neden arattınız elin adamını :)

Kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz o sesin final kısmını izlememiştik dedi ki aşkım teli getir de bakalım kim şampiyon olmuş google a bi girdim viki odintcova denen o manken bozuntusunu aratmış ne bu dedim aşkım vallahi haber olmuş bizde kim diye merak ettik dedi işyerindeki arkadaşıyla sinirden ölcem ama kavgalı gitti işe arıyo filan inan o niyetle bakmadım bende nası inancam dedim kadın da koca göğüslü tam bi şey. Dedim hiç mi utanmadın vallahi merak ettik sadece kim diye dedi ben bağırdım çağırdım arama dedim teli de uçak moduna aldım sonra açayım dedim aradı 50 kere en son açtım bebğim konuyu kapatalım lütfen dedi dedim öyle kolayca kapanmıyo kbkma teli çat kapattım, aradan 5dk geçti annem aradı sana geliyorum diye geldi siz niye böyle oldunuz dedi hemen aramış kadını geldi annemle konuştuk annemde niye bukadar taktın kızım yoksa hamilemisin dedi sanmıyorum ama şimdi annem test almaya gitti bi heycanla benim gözlerim şiş ağladım çok
Ben haksızmıyım sizce abarttımmı

bayıntı geldi senin kocandan ya
herşeyde yazılmaz ki
iyisimi işe gir de yorgunluktan bi çok şeyi görmezden gel :D

Back
X