- 17 Aralık 2015
- 530
- 707
- 53
- Konu Sahibi Kedicikk061
çok çok abartmışsın ya böyle yaparak kendi özgüveninizi kaybetmeyin. kıskan ama bu kadar kendini kaybetme derim neler yapmışsın alt tarafı bir fotograf yapma böylee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz o sesin final kısmını izlememiştik dedi ki aşkım teli getir de bakalım kim şampiyon olmuş google a bi girdim viki odintcova denen o manken bozuntusunu aratmış ne bu dedim aşkım vallahi haber olmuş bizde kim diye merak ettik dedi işyerindeki arkadaşıyla sinirden ölcem ama kavgalı gitti işe arıyo filan inan o niyetle bakmadım bende nası inancam dedim kadın da koca göğüslü tam bi şey. Dedim hiç mi utanmadın vallahi merak ettik sadece kim diye dedi ben bağırdım çağırdım arama dedim teli de uçak moduna aldım sonra açayım dedim aradı 50 kere en son açtım bebğim konuyu kapatalım lütfen dedi dedim öyle kolayca kapanmıyo kbkma teli çat kapattım, aradan 5dk geçti annem aradı sana geliyorum diye geldi siz niye böyle oldunuz dedi hemen aramış kadını geldi annemle konuştuk annemde niye bukadar taktın kızım yoksa hamilemisin dedi sanmıyorum ama şimdi annem test almaya gitti bi heycanla benim gözlerim şiş ağladım çok
Ben haksızmıyım sizce abarttımmı
Git google da gaz kaçırmayı engelleyecek yöntemleri ara desen ugraşmaz
Evet sinir bozucu ama bukadar kendini yıpratmaya değmez.
Benden yine kaçmaz her türlü vakit bulurumbayıntı geldi senin kocandan ya
herşeyde yazılmaz ki
iyisimi işe gir de yorgunluktan bi çok şeyi görmezden gel![]()
İyi taktik bende mi denesem acabaBiz geçen sinemaya gittik,Fıstık ötesi Rus kızlar vardı,eşim bakayım bakmayayım bi garip ,dedim ohhaa hatunlara gel illiiikk gibii ,adamın hevesi kaçtı ben öyle diyince.Ama harbiden ilik gibilerdi![]()
Taktik de değildi ,cidden fıstık hatunlardı.Ben güzele güzel derim bakarım,bakanı da ayıplamam.Sinemada görmüşüz,ulaşamayacak ulaşsa da napacak o ayrı daİyi taktik bende mi denesem acaba![]()
Ay kıyamam kendini nasıl da iyi biliyor ve eleştiriyorsun.bu tavrına vallahi hayranım,billahi hayranım.Benden yine kaçmaz her türlü vakit bulurum![]()
Abartma lütfen.Güzele bakmak sevap diye bir atasözü var. Zina falan,çok ayıp.Tepki fazla olmuş ama iyi olmuş. Ne gereği var şimdi bu kadına bakmanın. İlk defa burada duyup baktım. Valla kadın resimlerle bile insanın aklını başından alır. Böyle haram şeylere bakmak bi süre sonra daha kotusune davetiye cikarabilir. Göz zinasi falan olur .. uzatmaya ama konuşarak uyarin. Lüzumu yok böyle şeylerin. .
Ben o atasozunu bilmiyordum iyi oldu. Varsa Sevgilinize veya esinize de hatirlatinAbartma lütfen.Güzele bakmak sevap diye bir atasözü var. Zina falan,çok ayıp.
Anne arkadaşlar baktı anlatamıyorum demiş kıskanıyo vs bişey dememişAnnenize ne demiş,kızın beni fıstık gibi bir hatundan kıskandı mı demiş.![]()
Abartma lütfen.Güzele bakmak sevap diye bir atasözü var. Zina falan,çok ayıp.
Ben o atasozunu bilmiyordum iyi oldu. Varsa Sevgilinize veya esinize de hatirlatin
Var eşim.Kendisi güzelden anlıyor ve tv de vs baktığı kadından kıskanmak ve onu zina vs gibi şeylerle suçlamak ne bana ne eşim diye nikahıma aldığım adama YAKIŞMAZZ.net.Siz hemen yakıştırmışsınız.Ben o atasozunu bilmiyordum iyi oldu. Varsa Sevgilinize veya esinize de hatirlatin