Evvela herkese merhaba eşim ile 8 senedir evliyiz 1 tane oğlum var eşim ağır bir işte çalışıyor akşam eve geldiği anda hemen yatıp uyumak istiyor eskiden bende benimle biraz ilgilenmesini istiyordum yani o kadar yorgun oluyordu ki bunu yatağa bile yansıtıyordu evliliğimizin ikinci yılında eşimin eskiden olan bir rahatsızlığı nuksetti ve ben bu rahatsızlığı bilmiyordum o rahatsızlık epilepsi 6 ayda bir senedir 1 kere olan bir şey o kadar ağır değil neyse eşim ev almıştı onun borcunu ödüyor halen o sıralar çok yoğun çalışıyordu o zaman oldu bu rahatsızlık neyse eşimle o rahatsızlıktan sonra ayrı yatmaya başladık eşim birazda inatçı ve kinci idi bı tartisirdik rahat üç dört gün konusmazdik bı de evliliğimizin ilk yıllarında çok sinirliydi her tartışmanın sonu kavga ile bitiyordu eşimle ayrı yattigimiz günden sonra eşimin yanına gidiyordum eşim yok yorgunum yok bugün istemiyorum diyerek beni yanından ve kendinden uzaklastiriyordu beni bir gün deli etti bende dedimki bundan sonra artık yanına gelmeyeceğim ben kadinligimdan utanıyorum sen erkekliginden utanmıyor musun eşim son bir senedir ben ne dersem yapmaya başladı bir dediğimi iki etmiyordu ama ben eşimle ayrı yatmaya ve ondan uzak durmaya devam ediyordum bundan sonra ne yapacağım konusunda çok kararsızım bugünlere çocuğum sayesinde geldik sizce bosanmaliyim bu şekilde devam mı etmeliyim yoksa karı koca gibi evliliğimize devam mı etmeliyim