• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi geçmişte yaptıklarından dolayı perişan ediyorum

Esra0808

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
6
-63
36
36
Evvela herkese merhaba eşim ile 8 senedir evliyiz 1 tane oğlum var eşim ağır bir işte çalışıyor akşam eve geldiği anda hemen yatıp uyumak istiyor eskiden bende benimle biraz ilgilenmesini istiyordum yani o kadar yorgun oluyordu ki bunu yatağa bile yansıtıyordu evliliğimizin ikinci yılında eşimin eskiden olan bir rahatsızlığı nuksetti ve ben bu rahatsızlığı bilmiyordum o rahatsızlık epilepsi 6 ayda bir senedir 1 kere olan bir şey o kadar ağır değil neyse eşim ev almıştı onun borcunu ödüyor halen o sıralar çok yoğun çalışıyordu o zaman oldu bu rahatsızlık neyse eşimle o rahatsızlıktan sonra ayrı yatmaya başladık eşim birazda inatçı ve kinci idi bı tartisirdik rahat üç dört gün konusmazdik bı de evliliğimizin ilk yıllarında çok sinirliydi her tartışmanın sonu kavga ile bitiyordu eşimle ayrı yattigimiz günden sonra eşimin yanına gidiyordum eşim yok yorgunum yok bugün istemiyorum diyerek beni yanından ve kendinden uzaklastiriyordu beni bir gün deli etti bende dedimki bundan sonra artık yanına gelmeyeceğim ben kadinligimdan utanıyorum sen erkekliginden utanmıyor musun eşim son bir senedir ben ne dersem yapmaya başladı bir dediğimi iki etmiyordu ama ben eşimle ayrı yatmaya ve ondan uzak durmaya devam ediyordum bundan sonra ne yapacağım konusunda çok kararsızım bugünlere çocuğum sayesinde geldik sizce bosanmaliyim bu şekilde devam mı etmeliyim yoksa karı koca gibi evliliğimize devam mı etmeliyim

Gereksiz uzatmissiniz ayrı yatmak işini.
Hem eşiniz hem siz.
Epilepsi hastası yakınlarım var ama ayrı yatmak durumunda hiç kalmadılar.
Evet kavga edersin,konuşmazsin 3 gün bana normal geldi.
Yani eğer kırılmıssam, üzgünsem bende konuşmam eşimle.
Ama barisinca normale döner normali bu geliyor bana.
Şuan herşey iyi demişsiniz artık bu uzaklığa son verin bence.
He derseniz sevmiyorum,hiç istek yok o zaman çok ayrı.
Kavgalarinizda norma konularda da tabii.
Ortada aldatma falan yoksa bence düzelir aranız yakinlasirsaniz.

Evvela herkese merhaba eşim ile 8 senedir evliyiz 1 tane oğlum var eşim ağır bir işte çalışıyor akşam eve geldiği anda hemen yatıp uyumak istiyor eskiden bende benimle biraz ilgilenmesini istiyordum yani o kadar yorgun oluyordu ki bunu yatağa bile yansıtıyordu evliliğimizin ikinci yılında eşimin eskiden olan bir rahatsızlığı nuksetti ve ben bu rahatsızlığı bilmiyordum o rahatsızlık epilepsi 6 ayda bir senedir 1 kere olan bir şey o kadar ağır değil neyse eşim ev almıştı onun borcunu ödüyor halen o sıralar çok yoğun çalışıyordu o zaman oldu bu rahatsızlık neyse eşimle o rahatsızlıktan sonra ayrı yatmaya başladık eşim birazda inatçı ve kinci idi bı tartisirdik rahat üç dört gün konusmazdik bı de evliliğimizin ilk yıllarında çok sinirliydi her tartışmanın sonu kavga ile bitiyordu eşimle ayrı yattigimiz günden sonra eşimin yanına gidiyordum eşim yok yorgunum yok bugün istemiyorum diyerek beni yanından ve kendinden uzaklastiriyordu beni bir gün deli etti bende dedimki bundan sonra artık yanına gelmeyeceğim ben kadinligimdan utanıyorum sen erkekliginden utanmıyor musun eşim son bir senedir ben ne dersem yapmaya başladı bir dediğimi iki etmiyordu ama ben eşimle ayrı yatmaya ve ondan uzak durmaya devam ediyordum bundan sonra ne yapacağım konusunda çok kararsızım bugünlere çocuğum sayesinde geldik sizce bosanmaliyim bu şekilde devam mı etmeliyim yoksa karı koca gibi evliliğimize devam mı etmeliyim

3 eşit seçeneğiniz varmış neyi en çok istiyorsanız onu yapın ama kendinize de karşınızdakine de hayatı zindan etmeyin.

Epilepsiyle ayrı yatmayı bagdastiramadim hiç epilepsi hastası tanıdığım olmadığı için bilmiyorum öylemi olması gerekiyormuş...evliliginiz garip bir evlilik ilk önce o seni istememiş şimdi sen onu istemiyorsun yatakta.. ikinizde olgun iki insan gibi konuşup biz napiyoruz ya cocuk gibi davranmayı bırakıp karı koca hayatı yaşayalım demiyormusunuz..

Rahatsızlığı olduğu günden beri ayrı yatıyoruz
Yani bu karara ne koşulda vardınız bilmiyorum ama ayda yılda bir gelen nöbetler için ayrı yatmak incitmiştir belkide,size tepkili olması bundan sebep olabilir. bir senedir düzelmeye de çalışıyor diyorsunuz ya siz de karşılık verin ya da kestirip atın.evlilik böyle olmaz

Epilepsiyle ayrı yatmayı bagdastiramadim hiç epilepsi hastası tanıdığım olmadığı için bilmiyorum öylemi olması gerekiyormuş...evliliginiz garip bir evlilik ilk önce o seni istememiş şimdi sen onu istemiyorsun yatakta.. ikinizde olgun iki insan gibi konuşup biz napiyoruz ya cocuk gibi davranmayı bırakıp karı koca hayatı yaşayalım demiyormusunuz..
Tam tersi canım.
Benim çok yakın epilepsi hastası yakınım var.
Gece düşüp başını vurduğu çok oldu
Yanında eşi olmadigi için sabaha kadar yerde başı kan içinde kaldığı çok oldu
O olaydan sonra eşini boşadı ve kardeşi yanında kaldı halen yanında kalır kardeşi ne olur olmaz diye.

Sizde bir problem var adami
Niye kendinizden uzaklastiriyorsunuz
Hayir size soylemedi diye mi cezalandiriyorsunuz
Bunu bana tanıştığımız zaman söylese onunla evlenmezdim dedim ya eşim çok inatçı burnunun dikine dikine gidiyor ben ne yaparsam iki katını yapıyor bana ama terslik anlamında

Tam tersi canım.
Benim çok yakın epilepsi hastası yakınım var.
Gece düşüp başını vurduğu çok oldu
Yanında eşi olmadigi için sabaha kadar yerde başı kan içinde kaldığı çok oldu
O olaydan sonra eşini boşadı ve kardeşi yanında kaldı halen yanında kalır kardeşi ne olur olmaz diye.
Bende öyle tahmin ettim ne zaman atak geçireceği belli olmaz her an yanında biri olması çok iyi olur diye biliyorum..teşekkürler bilgi için.:KK9::KK15:

Bunu bana tanıştığımız zaman söylese onunla evlenmezdim dedim ya eşim çok inatçı burnunun dikine dikine gidiyor ben ne yaparsam iki katını yapıyor bana ama terslik anlamında
Bunu size en başında söylese evlenmediniz ama şuan biliyorsunuz. Sizin için boşanmaya yeterli bir sebep ise hasta olması. Boşanın.

Epilepsi hastası olan birinin asıl tek yatmaması gerekiyor uyku esnasında atak gelirse Allah korusun sonu kötü olabiliyor yatak ayırmanızı anlamadım. Eğer ağır bir işte çalışıyorsa eve geldiği zaman dinlenmek istemesi çok normal geliyor bana iş günleri değil de tatil günlerinde birlikte bişeyler yapabilirsiniz aslında

Adam muhtemelen işçi, deli gibi çalışıyor, ekmek parası kazanmaya çalışıyor, eve gelip direkt yığılıyor haliyle. Ve siz ilgi göster diye trip atıyorsunuz??

Muhtemelen çalışmıyorsunuz, e siz de bir işe girip eşinizin yükünü hafifletmeye çalışsanız mesela? Hem ortak vakit geçirebilebilirsiniz akşamları böylece.

Epilepsisi var diye neden yatakları ayırdınız?

Çok gurur kırıcı bence. Bu konuda da kırmışsınız adamı.

Sonra neden bana uzak davrandı? E insan o da kırılmış bence.

Sonra sizi kaybetmemek için değişmiş, ama siz uzattıkça uzatıyorsunuz anladığım kadarıyla.

Bence fazla uzatmayın çünkü eeeh diyip sizi kendi halinize bırakabilir eşiniz her an.

Ortada boşanacak kadar büyük bir sorun göremedim açıkçası.

İletişim eksikliği ve gereksiz beklenti/naz görüyorum sadece.

Eşinizi anlamaya çalışın, zor bir şey yaptığı.

O da sizi anlamaya çalışsın, oturun konuşun.

Ama dediğim gibi, çalışmıyorsanız iş bulun. Yükünü hafifletin. Beraber olabileceğiniz zaman kalır size böylece.

Kocamda ailesi de bana neredeyse hiç sahip çıkmadı kocam sabah işe gider akşam kaçta geleceği belli olmaz ailesi hiç bir şekilde bana sahip şekilde bana sahip çıkmıyor bu da onunla soğuk olmamın nedenlerinden biri
Size ne anlamda sahip çıkacaklardı? Çocuk musunuz veya yardıma muhtaç mısınız?

Adam sabahtan akşama kadar ter döküyormuş, siz hala bana sahip çıksınlar diyorsunuz.

Bilmiyorum ben sizi biraz bencil ve şımarık gördüm.

İş bulun çalışın. O zaman anlarsınız iş yorgunluğu neymiş.

Bana sahip çıkmıyorlar lafına delirdim şu an galiba.

Napacaklardı eşiniz işteyken her gün size gelip veya sizi çağırıp kısır günü mü yapacaklardı?

Ne istiyorsunuz anlamadım ki.

Kocamda ailesi de bana neredeyse hiç sahip çıkmadı kocam sabah işe gider akşam kaçta geleceği belli olmaz ailesi hiç bir şekilde bana sahip şekilde bana sahip çıkmıyor bu da onunla soğuk olmamın nedenlerinden biri

Ne yapmalarını istiyorsunuz, yetişkin bir insansınız sonuçta bebek gibi pışpışlasınlar mı🙄

Sahip çıkmak derken? Evlendiğinize göre kendinize sahip çıkacak yaşta olsanız gerek.

Adam hasta yatak ayırmak çok ama çok kırıcı.

Bence eşinizi sevmiyorsunuz. Seven insan hataları unutuyor çünkü. Mesela eşiniz unutmuş sizin hatalarınızı.

Adam muhtemelen işçi, deli gibi çalışıyor, ekmek parası kazanmaya çalışıyor, eve gelip direkt yığılıyor haliyle. Ve siz ilgi göster diye trip atıyorsunuz??

Muhtemelen çalışmıyorsunuz, e siz de bir işe girip eşinizin yükünü hafifletmeye çalışsanız mesela? Hem ortak vakit geçirebilebilirsiniz akşamları böylece.

Epilepsisi var diye neden yatakları ayırdınız?

Çok gurur kırıcı bence. Bu konuda da kırmışsınız adamı.

Sonra neden bana uzak davrandı? E insan o da kırılmış bence.

Sonra sizi kaybetmemek için değişmiş, ama siz uzattıkça uzatıyorsunuz anladığım kadarıyla.

Bence fazla uzatmayın çünkü eeeh diyip sizi kendi halinize bırakabilir eşiniz her an.

Ortada boşanacak kadar büyük bir sorun göremedim açıkçası.

İletişim eksikliği ve gereksiz beklenti/naz görüyorum sadece.

Eşinizi anlamaya çalışın, zor bir şey yaptığı.

O da sizi anlamaya çalışsın, oturun konuşun.

Ama dediğim gibi, çalışmıyorsanız iş bulun. Yükünü hafifletin. Beraber olabileceğiniz zaman kalır size böylece.
Ama minnos, adam ve ailesi epilepsi hastasi oldugunu gizlenis. Tamam cok tehlikeli degil ama kadinin tercihine birakmalilardi. Dupeduz kandirilmis durumda konu sahibi

Back
X