Eşimi göndermelimiyim?

1 aydır plan yok sizinle çıkmıyor üstelik o kadar süre sonra sevgililer gününe denk getirip gidiyor başkalarıyla "ben gidiyorum" diyor bir de.
"Aklıma gelmedin" lafı da ayrı bir olay.
Dilerim sürprizdir, ipin ucunu kaçırmadan yaptığı...

Eşinin sevgilisi olması ihtimali yoksa, sorunda yoktur diye düşün.. Arkadaş arkadaşın şeyidir der erkek kafası ..
Ama keşke önceliği sen olsaydın o arkadaşlardan ziyade.. :KK14:

Süpriz olabilir, arkadaşları dalga geçiyordur ve ya seninle bir etkinlik yapmaktan hoslanmiyordur yani ne bilim bazen arkadaşlar aldığın keyfi esin sevgilin le falan alamıyorsun bunu unutmayalim. Ama gerçekten giderse hoş davranmamis olur

Kızlar son durum dun disari cikmadan konuştuk ben hoş olmadigini ama yinede trip atmadigimi soyledim gitmek isterrsen git dedim. Yarin plan mi yaptin dedi evet dedim ( pazar icin ) ben gitmiyorum ama dedi umrumda degil dedim... sinirlendi oyle deyince ben ciktim evden sonra o da geldi mekana gittk. Guzel bir gece gecirdik. Bugunde kalktim hazirlandm. Nereye dedi arkilerimle disari ddm gitme beraber biseyler yapalim dedi bende olmaz falan sarjm dolsun gidicem dedim. Sonuc esimle dissrdaydik guzel bir gun gecirdik. O da ozur diledi. Dusununce sacmalamişim ama ben iyi olur diye dusunmustum. Demekki degilmiş dedi anlastik birdaha emrivaaki yok diye...
Mutlu son yani. hediye de almis bana ki biz sevgililer gunu kutlamiyoruz...
Beni cok mutlu eden bir hediye almis.
Ama bu forumda daha once ilgisizliklw ilgili konu acmist o gunden beri onu sallamiyorum hiç ondan boyle emrivaakilere başladi...
Sallamayica daha cok ustune dusuyolar valla...
Tesekkurler hepinizeee

Aklina gelmişim ama yanina araba suren biri lazimmiş. E o da erkek olacagi icin 3 erkegin arasinda napican dedi. Tabi bunj dun soyledi. Siniri gecince agzi laf yapti dokuldu. Ee adam başta soylesene bunu seni anlayişla karsilayim

Neyseki mutlu son ve guzel bir anlaşma olmuş :KK22:

Kesinlikle... :KK52:
Bide bana gidicem dedikten sonra tamam dedim. Sonra onla ilgilenmeyince 40 yilin basinda bisey istedik diyoo... benim eşm 3 kere bekarliga veda partisi yapti.. nikahi kiydik hicbise yapmadik aksam arkadaslariyla disari cikti arkadaslariyla baska gurup arasinda tartisma cikmis bir arkadasi bicaklandi nikah gecemizde bosuyoduk ben onu geceyi karakollarda hastanelerde gecirdi... yani bnm esim her ciktiginda cılkını cıkariyo:KK12:

Back
X