Henuz bir senelik evliyim.evlenir evlenmez hamile kaldim ve su an 3aylik kizim var.esimle biz en basindan brri anladamiyoruz.surekli tartisiyoruz vr sonu hakaretlere varan kavgalar ediyoruz.ve sikilfim artik esimle yasamaktan.her sokaga cikmamuz olay olur insanlqr var demeyiz dovusr dovuse eve geliriz.rezil oldugumuz yanimiza kar kalir.ve hrrseydr ben suclu olurum.esimden biktim sikildim artik.yavas yavas sevgimin azaldigini dusunuyorum.esimin ailesinede hic isinamadim.yakinda ise baslicam tprun bakmaya gelecekler kayinvalide gorumce kayinpeder .hic istemiyorum gelmelerini kendi evleri gibi rahat davranmalari gorgusuz gorgusuz haraketleri konusmalari.aklima geldikcr cildiracam kizlar ya
Eşinle konuşsan bu sorunlarını. Anlayışsız mıdır?
canım madem eşinle bu kadar anlaşamıyosunuz, ailesinede ısınamadın, bebek bakmak için üç kişinin birden gelmesi seni daha da gerecektir
sokakta dövüşe dövüşe derken nasıl yani, problem ne ki sokakuta kavga edecek kadar mesela
canım ya, allah analı babalı büyütsün bebeğini. sen hemen hamile kalmışsın sorunları halletmeden. ama üzülme, çünkü evliliğin ilk yıllarında oluyor bunlar. yani ailelerle ilgili takıntılar, eşle ilgili problemler. zamanla ikiniz de alışırsınız tüm bunlra ve kavgalar da azalıp biter. k.validenlerin gelmesinden başka alternatifinizyok mu çocuk çin? ssenn ailenden kimse gelemez mi?? eminim çok zor olacaktır. ben evliliğimin ilk 3 senesi (ki 4 senemiz yeni bitti) k.v.nin yüzünü görmeye tahammül edemiyordum,aynı evde kalmayı geçtim artık... eğer bebeğine iyi bakacaklarına inanıyorsan ve başka seçeneğin de yoksa tahammül etmek zorundasın onlara maalesef. kötü yönlerini görmemeye çalış, duymamazlıktan görmemezlikten gel, akşam eve gelince bahane bulup kızını al öteki odaya çekil, daha az görmek için elinden geleni yap işte. eşinle olan sorunlarınız da zamanla düzelir inşallah ama sabırlı olomalısın. bu arada sen yazmamışsın ama,i eğer eşinle sorunlarınızdan biri de onun ailesi ise benden sana tavsiye: ailesiyle ilgili eşine asla kötü şeyler söyleme, onları şikayet etme. eşin o zaman senden daha da uzaklaşır ve aranız kötüleşir. kavga sebepleriniz neler???
canım, senin ve eşinin yaşı ne? 20 li yaşların başındaysanız, daha birbirinize alışmadan, senin hamileliğin sonrasında doğumun etkilemiş olabilir. Ben 6 yıl flort ettim ve evlendim, ama eşimin bilmediğim yönlerini gördüm. Şimdi birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Ben o sinirliyken cevap vermem, o da ben sinirliyken. Senin dediğin gibi olması için ikimizin aynı anda konuşması yeterli...Sonrası kavga gürültü olur tabi...Erkeklerin babalığa alışması da farklı oluyor, sorumluluk ağır gelmiş olabilir. Biraz zaman ver, o sinirliyken sen birşey söyleme...
Sagol canim.bebege annem ve onun annesi donusumlu bakacK ama iste kayinvalide gelirse kayinpedrr ve gorumcem var oda gelir.biraz durup kayinpederim bari gitse ama gitmez biliyorum.cunku adam emekli olmus is guc yok memlektte ugracagi.ve yasadiklari yer kucuk bi yer.onlar icin eglence gezme tozma yeri burasi.oluyolar buraya gelebilmek icin..bi de cocuklarina cok duskunler .tek erkek bu.gelincede kendu evleri gibi davranip yiyip icmelerine sinir oluyorum.gorgu denen bisey yok.bendende cekinmiyorlar.ki zaten sanahhtan aksama calistigum icin evde rahatlar yani.offff kizlar kendi evimde bile rahat edemiyorum.esimlede ailesu yuzunden cok tartisriz.ben dilimi tutamiyorum.icimde ne varsa soylerim o yuzden kotu olurum.bayra
bayramda memlekete gidicez 2,5 saatlik yol.cocuk var diye babasi bizi almaya gelecekmis.ne gerek var ki.otobusle gidemiycez mi.adam aksamdan gelecek ramzan bi oruc yemek hazirla falan.goturcek .ki benzin parasida bizden cikicak.benim koca saolsun her gittigimizde depoyo fuller bizde biniyoruz diye.benzini doldurduktan sonra kime dersek goturur bizi.
Esimle konusamiyoruz.zaten konusabilsek cozume ulasitiz.esim hic bi zaman beni dinlemez.ne zaman derdimi anlatsam ya ceker gider yada moralimi duzeltecek bisey demez.ornek vereyim mesela.gecende karnim agriyo.biraz ilgi gisterir miki diye soyledim bana ne dese begenirsiniz.gecer birazdan....... Olurmusun oldurur musun.derdimi anlatacak b insan yok karsimda..
Sagol canim.bebege annem ve onun annesi donusumlu bakacK ama iste kayinvalide gelirse kayinpedrr ve gorumcem var oda gelir.biraz durup kayinpederim bari gitse ama gitmez biliyorum.cunku adam emekli olmus is guc yok memlektte ugracagi.ve yasadiklari yer kucuk bi yer.onlar icin eglence gezme tozma yeri burasi.oluyolar buraya gelebilmek icin..bi de cocuklarina cok duskunler .tek erkek bu.gelincede kendu evleri gibi davranip yiyip icmelerine sinir oluyorum.gorgu denen bisey yok.bendende cekinmiyorlar.ki zaten sanahhtan aksama calistigum icin evde rahatlar yani.offff kizlar kendi evimde bile rahat edemiyorum.esimlede ailesu yuzunden cok tartisriz.ben dilimi tutamiyorum.icimde ne varsa soylerim o yuzden kotu olurum.bayra
bayramda memlekete gidicez 2,5 saatlik yol.cocuk var diye babasi bizi almaya gelecekmis.ne gerek var ki.otobusle gidemiycez mi.adam aksamdan gelecek ramzan bi oruc yemek hazirla falan.goturcek .ki benzin parasida bizden cikicak.benim koca saolsun her gittigimizde depoyo fuller bizde biniyoruz diye.benzini doldurduktan sonra kime dersek goturur bizi.
K.bakma ama böyle eş mi olur ya.
İnsan bi karısına değer verir oturur konuşur.
Umarım düzelir.Düzelmezse devam ederse bilemiycem artık.
Boşanmak aklınan geçiyodur zaten senin belki.
sanırım ikinizde çok sinirlisiniz
Henuz bir senelik evliyim.evlenir evlenmez hamile kaldim ve su an 3aylik kizim var.esimle biz en basindan brri anladamiyoruz.surekli tartisiyoruz vr sonu hakaretlere varan kavgalar ediyoruz.ve sikilfim artik esimle yasamaktan.her sokaga cikmamuz olay olur insanlqr var demeyiz dovusr dovuse eve geliriz.rezil oldugumuz yanimiza kar kalir.ve hrrseydr ben suclu olurum.esimden biktim sikildim artik.yavas yavas sevgimin azaldigini dusunuyorum.esimin ailesinede hic isinamadim.yakinda ise baslicam tprun bakmaya gelecekler kayinvalide gorumce kayinpeder .hic istemiyorum gelmelerini kendi evleri gibi rahat davranmalari gorgusuz gorgusuz haraketleri konusmalari.aklima geldikcr cildiracam kizlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?