esimi gorecek gozum yok.sanirim sevgi falan kalmadi

gizem00

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
297
0
96
Aydın
Henuz bir senelik evliyim.evlenir evlenmez hamile kaldim ve su an 3aylik kizim var.esimle biz en basindan brri anladamiyoruz.surekli tartisiyoruz vr sonu hakaretlere varan kavgalar ediyoruz.ve sikilfim artik esimle yasamaktan.her sokaga cikmamuz olay olur insanlqr var demeyiz dovusr dovuse eve geliriz.rezil oldugumuz yanimiza kar kalir.ve hrrseydr ben suclu olurum.esimden biktim sikildim artik.yavas yavas sevgimin azaldigini dusunuyorum.esimin ailesinede hic isinamadim.yakinda ise baslicam tprun bakmaya gelecekler kayinvalide gorumce kayinpeder .hic istemiyorum gelmelerini kendi evleri gibi rahat davranmalari gorgusuz gorgusuz haraketleri konusmalari.aklima geldikcr cildiracam kizlar ya

canım madem eşinle bu kadar anlaşamıyosunuz, ailesinede ısınamadın, bebek bakmak için üç kişinin birden gelmesi seni daha da gerecektir
sokakta dövüşe dövüşe derken nasıl yani, problem ne ki sokakta kavga edecek kadar mesela

canım ya, allah analı babalı büyütsün bebeğini. sen hemen hamile kalmışsın sorunları halletmeden. ama üzülme, çünkü evliliğin ilk yıllarında oluyor bunlar. yani ailelerle ilgili takıntılar, eşle ilgili problemler. zamanla ikiniz de alışırsınız tüm bunlra ve kavgalar da azalıp biter. k.validenlerin gelmesinden başka alternatifinizyok mu çocuk çin? ssenn ailenden kimse gelemez mi?? eminim çok zor olacaktır. ben evliliğimin ilk 3 senesi (ki 4 senemiz yeni bitti) k.v.nin yüzünü görmeye tahammül edemiyordum,aynı evde kalmayı geçtim artık... eğer bebeğine iyi bakacaklarına inanıyorsan ve başka seçeneğin de yoksa tahammül etmek zorundasın onlara maalesef. kötü yönlerini görmemeye çalış, duymamazlıktan görmemezlikten gel, akşam eve gelince bahane bulup kızını al öteki odaya çekil, daha az görmek için elinden geleni yap işte. eşinle olan sorunlarınız da zamanla düzelir inşallah ama sabırlı olomalısın. bu arada sen yazmamışsın ama,i eğer eşinle sorunlarınızdan biri de onun ailesi ise benden sana tavsiye: ailesiyle ilgili eşine asla kötü şeyler söyleme, onları şikayet etme. eşin o zaman senden daha da uzaklaşır ve aranız kötüleşir. kavga sebepleriniz neler???

canım, senin ve eşinin yaşı ne? 20 li yaşların başındaysanız, daha birbirinize alışmadan, senin hamileliğin sonrasında doğumun etkilemiş olabilir. Ben 6 yıl flort ettim ve evlendim, ama eşimin bilmediğim yönlerini gördüm. Şimdi birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Ben o sinirliyken cevap vermem, o da ben sinirliyken. Senin dediğin gibi olması için ikimizin aynı anda konuşması yeterli...Sonrası kavga gürültü olur tabi...Erkeklerin babalığa alışması da farklı oluyor, sorumluluk ağır gelmiş olabilir. Biraz zaman ver, o sinirliyken sen birşey söyleme...

Eşinle konuşsan bu sorunlarını. Anlayışsız mıdır?

Esimle konusamiyoruz.zaten konusabilsek cozume ulasitiz.esim hic bi zaman beni dinlemez.ne zaman derdimi anlatsam ya ceker gider yada moralimi duzeltecek bisey demez.ornek vereyim mesela.gecende karnim agriyo.biraz ilgi gisterir miki diye soyledim bana ne dese begenirsiniz.gecer birazdan....... Olurmusun oldurur musun.derdimi anlatacak b insan yok karsimda..

[SUB][/SUB]

Ufak tefek meseleler iste.bisey derim insanlarin icnde bagirir.nerde ne konusacagini bilmez.bana gecen dediki.gecen yine kavga ettik carsiya gidecektik.kavga ettik yolda.yakinlardaki bi parka girdik agliyorum ben tabi.bama diyoki biktim senin bu hareketlerinden .sonra hicbisey olmamis gibi geir konusur.bi ozur dilemek yok.sanki kavga eden biz degiliz.

K.bakma ama böyle eş mi olur ya.
İnsan bi karısına değer verir oturur konuşur.
Umarım düzelir.Düzelmezse devam ederse bilemiycem artık.
Boşanmak aklınan geçiyodur zaten senin belki.

Sagol canim.bebege annem ve onun annesi donusumlu bakacK ama iste kayinvalide gelirse kayinpedrr ve gorumcem var oda gelir.biraz durup kayinpederim bari gitse ama gitmez biliyorum.cunku adam emekli olmus is guc yok memlektte ugracagi.ve yasadiklari yer kucuk bi yer.onlar icin eglence gezme tozma yeri burasi.oluyolar buraya gelebilmek icin..bi de cocuklarina cok duskunler .tek erkek bu.gelincede kendu evleri gibi davranip yiyip icmelerine sinir oluyorum.gorgu denen bisey yok.bendende cekinmiyorlar.ki zaten sanahhtan aksama calistigum icin evde rahatlar yani.offff kizlar kendi evimde bile rahat edemiyorum.esimlede ailesu yuzunden cok tartisriz.ben dilimi tutamiyorum.icimde ne varsa soylerim o yuzden kotu olurum.bayra

bayramda memlekete gidicez 2,5 saatlik yol.cocuk var diye babasi bizi almaya gelecekmis.ne gerek var ki.otobusle gidemiycez mi.adam aksamdan gelecek ramzan bi oruc yemek hazirla falan.goturcek .ki benzin parasida bizden cikicak.benim koca saolsun her gittigimizde depoyo fuller bizde biniyoruz diye.benzini doldurduktan sonra kime dersek goturur bizi.

26 27 yasindayiz cnm

sana karışsalar şunu bunu yap diye diretseler haklısın diyeceğimde
yiyip içmelerini fazla görmekte ayıp ama
evinize misafir gelse birşeyler ikram etmezmisiniz ?
bu gelenler eşinizin ailesi el değilki
bence ne sizin aileniz nede eşinizin ailesi değilde bir bakıcı tutun bebeğinize
birde benzin parasından rahatsız olmuşsunuz otobüs bedavamı götürecekti ?
nasılsa para veriyorsanız rahat rahat gideceksiniz işte
otobüste bebeğiniz rahatsız olur

Mesela başka ne tür tartışmalarınız oluyor ? Şuan hamileyim eşime şuram ağrıyor dediğimde geçer birazdan diyo normal diyo ama ben alınmıyorum.Erkekler kadınlar kadar ince düşünemez onun bi yeri ağrısa uyku girmez benim gözüme.

Madem çalışıyosun çocuğunu kreşe var yada bi bakıcı tut ne gereği var yatılı haftalarca kalmaya gelecekler :44:
Bu arada yaşınızda evlilik için ideal bir yaş benim gibi 1 yıldır evlisin.Evliliğin ilk yılları çok önemli demişti psikologum ailelerden uzak sadece ikinizin olması birbrinize daha çabuk alışmanızı sağlar demişti ki...öylede oldu.İlk aylar çok gereksiz saçma sapan şeylere tartışıyoduk :S 1 hafta küs kaldığımız günler oluyodu şimdi bakınca glüyorum.Bak Rabbim evlat vermiş yuvanıza hemen pes etme arkadaşım kazanmaya çalış eşini evlilik emek istiyo şüphesiz daha önümüzde çok uzun yıllar var nelerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz bile.
Kayınbabanın benzin parasına gelince hangi kayınbabadan hayır var ki biz herşeyi kendimiz yaptık çok umurlarındada değiliz açıkcası ohhh kafam daha rahat hiç bişeyime laf edemiyolar.Az beklenti çok mutluluk onlar sana değil senin onlara konuşacak sözün olsun.

K.bakma ama böyle eş mi olur ya.
İnsan bi karısına değer verir oturur konuşur.
Umarım düzelir.Düzelmezse devam ederse bilemiycem artık.
Boşanmak aklınan geçiyodur zaten senin belki.

Bana deger vermedigini dusunyorum.beni kendinden sogutuyor .bosanmayi tabiki dusundum bu adamla omur gecmez diye ama yeni bebegimiz oldu.o dusunduruyor beni.

lütfen yanlış anlamayın ama bence çok dar bi pencereden bakıyorsunuz. belki de eşiniz sizi kırdığı için eşinizin ailesine biraz haksızlık ediyorsunuz bence. öncelikli olarak yorum yapıyorum okuduklarımdan yola çıkarak...

eşinizin tüm aile gelmesinden rahatsızım demişsiniz. arkadaşım yaşlı d olsa karı koca onlar. adamın işi yoksa eğer karısı gelip de sizde yatılı olarak kalıp çocuk bakacaksa neden dede evde kalsın. kaldı ki kayınvalideniz sizin çocuğunuza zorla bakmıyor. siz razı olmuşsunuz buna. sanki bakma mecburiyeti var da niye kayınpeder geliyo diyo kızıyorsunuz. kendi açınızdan düşünün. anneniz gelininin evine gidip erkek kardeşinin çocuğuna baksa ve orda eğreti olsa geline kızarsınız. midafirlik olarak gelindiğinde akrabaların evi kendi evleri gibi kullanmasına ben de çok karşıyım fakat bu insan sizde kalıp çocuğunuza bakacak. yani bi evi paylaşacaksınız. bittabi rahat davranması gerekir. düşünün anneniz geldiğinde eşinizden çekinip rahat davranamasa ne kadar da üzülürsünüz...

ikinci mevzu da bayramda gelmesi. yaşlı başlı adam sizi almak için çıkıp geliyo. allah rızası için şu mübarek günde bi çorba bi pilav yapmak zor olmasa gerek ki zaten kendinize yemek yapıyorsunuzdur. ondan yer. adam incelik etmiş ki bence bu sıcakta 3 aylık bi bebekle otobüse binmekten çok daha rahat araba. benzin meselesi de biraz abartı bence. ben mi çok rahatım bilmiyorum ama bu yaşa kadar eşinizi ailesi yetiştirmiş. bi benzinin lafı olur mu. ana baba hakkı ödenmez. bence insan gönlünü daraltmamalı. Allah insana daha çok verir insan gönlünü geniş tuttukça. siz istemez misiniz ailenize bir şeyler almak satmak. o da eşinizin ailesi.

lütfen yanlış anlamayın. bunlar size cevap ya da siz haksızsınız diye yazılmadı. sadece bence eşinize kırgınlığınız sizi hassaslaştırmış. olaya başka açıdan da bakın diye yazdım. sevgiler...

2,5 saatlik yolda olsa çocukla zor olur diye düşünmüştür kötüye yorma hemen

hem otobusle gitmektense arabayla gitmek daha rahat olmaz mı

nasıl olsa yola çıkılacak çok çeşit yapmana gerek yok bi kişi gelicek nasıl olsa yemeği dert etme

eşinle pek aşılamayacak sorunlarınız yok gibi sadece iletişim kuramamışsınız

konuşmayı başarabilirseniz sorunlarınızda azalır bence

kavga anında değilde aranızın iyi olduğu bi zamanda konuşmayı denesen belki faydası olur

bebek bakmak için 3 kişinin gelip kalmasını bende kabul edemem, bu bir iki gün değil uzun bir süreç sonuçta, annen gelip sürekli baksa olmuyormu? eşinle olan konuya gelince anladığım kadarıyla bir sorunun yok, sakin kalıp alttan almayı dene, erkekler bizden farklıdır bir yerim ağrıyor deyince ah cnm vah cnm demezler, ilgisini başka şekilde çekmeye çalış, bayramda gelip almasıda ne güzel işte keyfini çıkar rahat rahat gidersin, bir tas yemek koyamayacakmısın önüne, eminim yaparsın, benzini doldurursa doldursun ne var, daha rahat kullanırsınız işte arabayı çekinmeden, sıkma canını gelip geçici şeyler bunlar.

en başından beri anlaşamıyorsunuz,ailesine karşı ısınamadın ne halt etmeye evlendin peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…