Eşimi hayat arkadaşım gibi göremiyorum.

Ummuaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
13
21
3
31
O kadar farklıyız ki hala nasıl evlendik sorusuna cevap bulamıyorum. Ben sabah neşeli uyanırım o öğle 1e kadar uyur sonra da 2 saat suratı asık oturur. Ben saat 12:00de uyurum o tüm gece oturur. Ben gezmeyi severim o asla sevmez. Ben en ufak şeyden mutlu olmak isterim eşimin bir kez "şunu yaptık ne iyi oldu" gibi içinde bulunduğumuz durumdan bir keyif alma cümlesi ya da hareketi sarf ettiğini görmedim. (Bu keyif almama durumu en beteri çünkü birlikte mutlu olduğumuz anılarımız olamıyor. Tatile gitsek hava sıcak denizi sevmiyorum yoruldum of pof der hevesim kaçar. Evde otursak elinden telefon düşmez hep oyun oynar.)
Ben tartışınca çözmek isterim o hep susar bir kez dahi konuştuguna şahit olmadım. Yani en ufak bir mesele bile olsa çözüm üretmek gereken en basit durumda dahi susar. Ben konuşurum susarım sesim yankilanır bana geri döner. Cevap asla alamam. Ne mi hissediyorum. Yapayalnız. Geçen gün ilk defa sinir krizi geçirdim kurtarın beni diye ağladım. Şoka girdi o da çok üzüldü. Ağladı anladım seni dedi. Beni bırakma dedi. Ama ben 3 yıl sonunda inancımı kaybettim hevesini kaybettim.
Nişanlıyken dışarıda buluşmak zorundaydık ve öyle böyle bana ayak uyduruyordu belki de ben göz yumdum. Hata benim dahi olsa gücüm kalmadı.

Bunları ona söylediniz mi ne diyor biraz düzelmek için çaba harcamaya niyeti var mı..siz biraz beklentiyi düşürün o biraz çabalasın orta yolu bulun,terapiste gitmek de bi seçenek

Gercekten cok farkliymissiniz. Anlasmaniz zor ama bu kadar uzulduyse uyum saglamak icin ugrasacaktir. Yapmiyorsa da siz karar verin, boyle yasamak mi yoksa ozgurlesmek mi ?

Eşimle ortak noktamız az ama bunu hiç dert etmiyoruz, ikimizde farklı bi rengiz diye düşünüyoruz. Fakat ben buyum böyleyim deyip kenara da çekilmiyoruz birbirimizin sevdiği şeylere eşlik ediyoruz. Bi süre sonra zaten o ritim bi şekilde yakalanıyor.

Bunları ona söylediniz mi ne diyor biraz düzelmek için çaba harcamaya niyeti var mı..siz biraz beklentiyi düşürün o biraz çabalasın orta yolu bulun,terapiste gitmek de bi seçenek
İnanın beklentim çok düşük. Evlendiğim yıl onun görev yeri köy diye köye gittim tek odalı eve. Onunla mutlu olmaya hazırdım. Dışarı kahvaltı hazırlardım offf evde yemek varken buraya mı kürdün diye sürat asardı. Dört duvar arasında bir dağ köyünde şu kadar mutluluğu çok görürdü. Şimdi beklentim yok hiçbir beklentim yok

Sorunlarınızı nasıl çözersiniz bilmem de benim anlamadığım bu insanlar nasıl sabaha kadar oturup öğlene kadar uyuyor? İş güç yok mu? Nasıl para kazanılıyor?
İşsiz yada mesleği gereği olabilir

Kocanız ne iş yapıyor? Bu yaşam tarzı hep mi boyleydi? Kendinizi yiyip bitirmeyin bir uzman destegine gonullu degilse eger kendinizi siz kurtaracaksiniz bu hayattan.

Sorunlarınızı nasıl çözersiniz bilmem de benim anlamadığım bu insanlar nasıl sabaha kadar oturup öğlene kadar uyuyor? İş güç yok mu? Nasıl para kazanılıyor?
Hafta içi gene gece çok geç saatlere kadar oturuyor işe sabah gidiyor gelince saat 14:30 dan itibaren uyuyor. Hafta sonu zaten malum. Devlet memuru.

Ben çalışmıyorum. Eşim de hiç işe öğleden önce gitmiyor.

Zamanla biraz toparlar diye düşünuyorum.

Sinir krizinde o da çok üzülmüş. Aile terapistinden destek alsanız, birazda birbirinizi farklılıklarınızla, huylarınızla sevseniz toparlarsıniz.

Depresyonda galiba destek almanız şart bencede. Destek alıp kurtarmaya, düzeltmeye çalışırsa bazı şeyleri tamam ama yook onada yanaşmıyosa derdin ne senin mutsuzsan eğer bu hayat böyle geçmez. 3 yıl da bu hale gelmiş evliliğiniz 10.yılı düşünemedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…