• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi hayatımın merkezi yapmışım

Dün ben ondan adım atmasını bekledim hiç lafını etmedim. Oturuyorduk. Sürekli yorgunum acaba yatsam mi falan dedi. Ben sabır ettim biraz ama sonra çıldırdım benim beklediğimi bilmiyor musun, nasıl 15 gün geçmiş hala yorgunum diyebiliyorsun falan diye.. onun için dememiş sonrası için demiş istiyormuş tabi ki vs ama inanmıyorum.
esiniz istemedikce siz daha cok istiyorsunuz sanki

tabi birebir gozlme imkanimiz yok ama

esiniz mi isteksiz acaba

sorunumuz yok diyorsunuz

Eşim böyle seylerden hiç etkilenmez o yüzden her taktik her erkeğe uymuyor :KK53: esimin libidosu bana yaklaşamaz bile ama bende onu öyle kabul ettim ilk adimı atarımda atmayıp napıcam açmı kalicam :KK70:

Bu arada konu sahibi önceki konunuzu okudum hangi yaz dizisi olacak sandınız evlenince 🤪 ayrıca belli ki kücüksün nişanlandığında okuyormuşsun neden yaşım o değil diyorsun ha yaşın kücük değilde durum daha vahin
Bizde de libidonun denk olmaması sorunu var hep. Yıllardır benim fazlaydı. Başlarda istemeye çok utanıyordum. İstediğimi belli etmeye de. İlk fiziksel adımı hep ben atmaktan çok bıkmıştım. Bunu aşınca istediğim anda sevdiceğimin donunu indirir olmuştum :KK70: Fazla aşmışım galiba. Bu sene de bende isteksizlik, kuruluk çok oldu. Doğum kontrol hapı kullanıyordum senelerdir. Onu bıraktım, iki haftada bile hafif bir düzelme oldu hemen.

Kendinizi bu kadar mı tutamıyorsunuz, 1 ay sesinizi çıkarmayın bakalım ne olacak, en azından bir sorun olduğundan emin olursunuz.
Normal kişiye göre değişir tabi ki ama söylediğiniz sıklık ve bu 15 gün içinde de birşeyler yaşanmış özel gününüze rağmen, normal görünüyor.
Karşı tarafa bir fırsat verin.
Ayrıca oturup konuşamıyor musunuz, bir sıkıntısı var mı, nedeni neymiş?
Biraz geri çekilip bekleyin , adam günlerce sesini çıkarmıyorsa zaten sıkıntı vardır.

Kendinizi bu kadar mı tutamıyorsunuz, 1 ay sesinizi çıkarmayın bakalım ne olacak, en azından bir sorun olduğundan emin olursunuz.
Normal kişiye göre değişir tabi ki ama söylediğiniz sıklık ve bu 15 gün içinde de birşeyler yaşanmış özel gününüze rağmen, normal görünüyor.
Karşı tarafa bir fırsat verin.
Ayrıca oturup konuşamıyor musunuz, bir sıkıntısı var mı, nedeni neymiş?
Biraz geri çekilip bekleyin , adam günlerce sesini çıkarmıyorsa zaten sıkıntı vardır.
1 ay sesimi çıkarmamayı hayal bile edemiyorum.
Oturup konuştuk bir sıkıntısı olmadığını, beni sevdiğini istediğini fakat kronik bir yorgunluğunun olduğunu söyledi. Aslında istediğini fakat yorgunluk hissi gelince dayanamadığını.
Aslında günlerce sesini çıkarıp çıkarmadığını hiç deneyimlemedim. 3-4 gün geçince ben çünkü ilk adımı atıyorum o da karşılık veriyor bazen de vermiyor beni çileden çıkartan, kavga vs oluyor.

esiniz istemedikce siz daha cok istiyorsunuz sanki

tabi birebir gozlme imkanimiz yok ama

esiniz mi isteksiz acaba

sorunumuz yok diyorsunuz
Evet o istemedikçe daha çok kafamdaki düşünceler büyüyor sürekli bunu sorun yapar halde oluyorum. İsteksiz değil ama sanırım tutku yok. Sorun başlatmak. Bir kere başladı mı zaten çok güzel her şey..

Bizde de libidonun denk olmaması sorunu var hep. Yıllardır benim fazlaydı. Başlarda istemeye çok utanıyordum. İstediğimi belli etmeye de. İlk fiziksel adımı hep ben atmaktan çok bıkmıştım. Bunu aşınca istediğim anda sevdiceğimin donunu indirir olmuştum :KK70: Fazla aşmışım galiba. Bu sene de bende isteksizlik, kuruluk çok oldu. Doğum kontrol hapı kullanıyordum senelerdir. Onu bıraktım, iki haftada bile hafif bir düzelme oldu hemen.
Sevgilinizin reddettiği oldu mu? Sözle hayır demekten bahsetmiyorum. Mesela ben yorgunum vs diyerek

Siz akillanmayacaksiniz belli oldu. İnsanlar o kadar yazıyor, çiziyor, tamam diyorsunuz ama hala adamı sıkıştırıp, 15 gün geçti diye feryat ediyorsunuz. Adam sizden soğumaya haklı.

Evet, adamı itmissiniz. Adam soğumuş. Adamı bı salin, kendi hayatınıza odaklanın dedim ama yok, adam sizi arzulamiyor. Bu kadar kavgacı, kaç gün diye baskıcı olmanız yanında çocuk gibisiniz, olgunlaşmamışsiniz hiç. Çekici bir tarafınız yok ki. Kaç gün, kaç saat, kaç dakika oldu bugün, hemen hesaplayın ve akşam gelince büyük bir cildiris yapin. Büyük olsun ama, küçük olursa adam evden kaçmayabilir! Adamın evden de kacirtin. Bir ay olmamasini hayal bile edemezmiş. O tarafa gidiyorsunuz işte, hayal edilecek bir şey kalmamış.

Sevgilinizin reddettiği oldu mu? Sözle hayır demekten bahsetmiyorum. Mesela ben yorgunum vs diyerek
O kadar çok ki. Dediğim gibi libido düzeylerimiz eşit değil. Daha bu pazar öyle dedi.

Biz cuma ve cumartesi çok gezdik, birlikte gerçekten yorulduk. Bir gün 10, diğer gün 15 bin adım attık. 3 haftadır görüşmüyorduk, çarşamba kavuştuk. O gün iki kez birlikte olduk, bir kez de cuma akşamı. Pazar günü istediğimi söylediğimde çok halsiz yorgunum dedi.

Çözümü yok arkadaşlar.
En sonunda adam isyan edecek, yetti be yeter diyecek anca o zaman akıllanacak.
Ne yazarsanız yazın.
Kara delik gibi olur bazıları.
Sitede de örneği çok.

Siz kendiniz durumdan memnun olabilirsiniz ama karşı tarafın nasıl hissettiğini bilmiyorsunuz. "Sorun edebilir napalım elde olan bu " demişsiniz. Cinselliğin zamanla doyulan bir şey olduğunu düşünmüyorum, ki herkes libido seviyesi farklıdır. Ben istekli biriyim diye evliliğin temelini buna dayandiriyorum diye bir şey yok, bana göre bu bir sevgi dilidir olmazsa bir şey eksiktir.
Sizin icin durum böyle diye herkes için cinsellik önemsiz diye bir şey yok yani. Herkesi kendi standartlarında değerlendirmeli
Tamam bende herkesin doğrusu bu demiyorum zaten benim için önemsiz diyorum. Eşim de sorun etse söylerdi o da halinden memnun demekki konusunu açmıyor kendi ilişkimiz açısından, bence cinsellik dediğiniz şey sevgi ifadesi değil. Öyle olsa neden insanlar tek gecelik ilişkiler yaşasın, ya da neden aşık olmadığınız bir kadın yada adamla ölesiye bir seks hayatı yaşarken gerçeklen duygu yükünüz olduğu kişilerle aynı tempoyu yada heyecanı bulamıyorsunuz ???? Bunları bir düşünün derim tabi bunun ayrımını yapmak için hayatınız boyunca tek kişiyle sevişmemiş olmanız gerek ki arada kıyas yapabilesiniz. Cinsellikte de duygular var ama hayvani dürtüler ön planda ve ateşli bir seks için aşık olmaya gerek yok ten uyumu olması yeterli bence.
Birde şu var eşler arasında cinsel hayat bir süre sonra monotona bağlıyor, çocuk varlığı,iş veya ekonomik sıkıntılardan kaynaklı stres,fiziksel yorgunluk, bazen sağlık problemleri vs. varsa da tanışılan ilk günler kadar aktif bir cinsel hayat olmuyor . Bunu da kabul etmek lazım.

Son düzenleme:
Tamam bende herkesin doğrusu bu demiyorum zaten benim için önemsiz diyorum. Eşim de sorun etse söylerdi o da halinden memnun demekki konusunu açmıyor kendi ilişkimiz açısından, bence cinsellik dediğiniz şey sevgi ifadesi değil. Öyle olsa neden insanlar tek gecelik ilişkiler yaşasın, ya da neden aşık olmadığınız bir kadın yada adamla ölesiye bir seks hayatı yaşarken gerçeklen duygu yükünüz olduğu kişilerle aynı tempoyu yada heyecanı bulamıyorsunuz ???? Bunları bir düşünün derim tabi bunun ayrımını yapmak için hayatınız boyunca tek kişiyle sevişmemiş olmanız gerek ki arada kıyas yapabilesiniz. Cinsellikte de duygular var ama hayvani dürtüler ön planda ve ateşli bir seks için aşık olmaya gerek yok ten uyumu olması yeterli bence.
Birde şu var eşler arasında cinsel hayat bir süre sonra monotona bağlıyor, çocuk varlığı,iş veya ekonomik sıkıntılardan kaynaklı stres,fiziksel yorgunluk, bazen sağlık problemleri vs. varsa da tanışılan ilk günler kadar aktif bir cinsel hayat olmuyor . Bunu da kabul etmek lazım.
Kesinlikle katılıyorum yazdıklarınıza..bir de komik olan burda yazılanlara göre ilişki durumunu belirlemek.aa millet çok sevişiyor ilişkileri iyi ,a siz hiç sevismiyorsunuz nişanın..kime göre neye goren? Burda ki keskin hatlara göre karar vermek ciddi derecede insanın hayatına zarar verir çok güzel tavsiye verenlerde var ama en ufak şeyde boşan diyenlerde ...

Yoo, onunla ilgilenmiyorum, ona dokunmuyorum. Onun dokunmasına sebep oluyorum. Somut ilk adımı o atıyor mecbur. Ben evde iç çamaşırıyla, babydoll, dantelli body vs ile dolaşmayı seven bir insanım. Onları giymem illa ki sevişmek istiyorum anlamına gelmez. O evde değilken bile öyle giyinirim. Sadece ilgisini çekerim, fiziksel ilk adım ondan gelir hep.
Ben evde sizden daha kapali seylerle geziyorum, eşim üzerine düzgün bir şeyler giy, böyle gezip üşütüyorsun diyor 😅😅😅😅

Merhabalar, iki gün önce bir konu açmıştım sevildiğimi hissedemiyorum diye. Baya bi tepki almıştım ve cevaplar sayesinde çoğu şeye dışarıdan bakma fırsatı buldum.
Cevapların çoğu eşimi hayatımın merkezi yapmam, çok aşırı tutkulu ve ona bir nevi bağımlı olmam vs. Aslında ben hiç öyle biri değilimdir. Genellikle soğuk bir yapım var fakat konu eşim olunca sürekli bir beklenti halindeyim. Mesela bir işle uğraşıyor da olsam aktif bir şekilde onu dusunmesem bile hep kafamda bir yerde plan yapıyorum.
Belki de beklediğim ilgiyi alamadığım için bir sevgi açlığı oluştu bende. Yani o evdeyken de sürekli dipdibe olmayı, sürekli konuşmayı falan sevmem bir zaman sonra kendi köşeme çekilmeyi, yalnızlığı severim. Ama günün sonunda ondan beklediğimi alamayınca çok gururuna dokunuyor.
Konumu okuduysaniz bilirsiniz, 15 gün bir regl geçirdim ve dün akşam beni heyecanla bekleyeceğini falan düşündüm (salaklık..)
O yine yorgunluğunu vs dile getirdi. Dünden itibaren bu beklentiyi kafamdan atmak istiyorum. Sürekli hazırda bekleyen, sürekli cepte olan gibi hissediyorum kendimi.. belki bu aşağılık kompleksi. Ama bu kafa yapısından nasıl çıkabilirim? Zaten çalışıyorum, ev işlerime çok özen gösteririm.. bunun dışında napabilirim.
Ayrıca lütfen "tek derdin bu mu" gibi aşağılayıcı cümleler kurmayın evet tek derdim bu şuan
Sürekli ilgisiz biriyle uğraşmakta zor gerçekten tek taraflı olmuyor beklenti icinde olursanız karşı taraf bunu hisseder geri çekilir siz biraz geri cekilin yoksa iyice uzaklaşacak

Ben evde sizden daha kapali seylerle geziyorum, eşim üzerine düzgün bir şeyler giy, böyle gezip üşütüyorsun diyor 😅😅😅😅
Her erkek fantezi iç çamaşırlarından geceliklerden vs etkilenmez, tabiri caizse pipisinin kalkması için kokunuz bile yeterlidir onlar için yada ufak bir dokunuş, bazılarına itici bile gelir bu tarz kıyafetlerle gezinmek... Mesela kimi ışıkta sevişmeyi sever kimi karanlıkta yani bunlar kişiden kişiye değişkenlik gösteren şeyler.

Her erkek fantezi iç çamaşırlarından geceliklerden vs etkilenmez, tabiri caizse pipisinin kalkması için kokunuz bile yeterlidir onlar için yada ufak bir dokunuş, bazılarına itici bile gelir bu tarz kıyafetlerle gezinmek... Mesela kimi ışıkta sevişmeyi sever kimi karanlıkta yani bunlar kişiden kişiye değişkenlik gösteren şeyler.
Ben etkilenmesi icin giymiyorum ki, çok bunaliyorum ondan rahat giyiniyorum, eşim de biliyor sebebini 😬

Back
X