• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi hayatımın merkezi yapmışım

Siz akillanmayacaksiniz belli oldu. İnsanlar o kadar yazıyor, çiziyor, tamam diyorsunuz ama hala adamı sıkıştırıp, 15 gün geçti diye feryat ediyorsunuz. Adam sizden soğumaya haklı.

Evet, adamı itmissiniz. Adam soğumuş. Adamı bı salin, kendi hayatınıza odaklanın dedim ama yok, adam sizi arzulamiyor. Bu kadar kavgacı, kaç gün diye baskıcı olmanız yanında çocuk gibisiniz, olgunlaşmamışsiniz hiç. Çekici bir tarafınız yok ki. Kaç gün, kaç saat, kaç dakika oldu bugün, hemen hesaplayın ve akşam gelince büyük bir cildiris yapin. Büyük olsun ama, küçük olursa adam evden kaçmayabilir! Adamın evden de kacirtin. Bir ay olmamasini hayal bile edemezmiş. O tarafa gidiyorsunuz işte, hayal edilecek bir şey kalmamış.
Bu konuyu o günün ertesi günü açtım. Yine çok sinirlenip ona belli etmemiştim. O günden beri onunla bu konuda konuşmuyorum dün akşam kendiliğinden geldi.
Kararlar aldım evet ama iki günde değişemem ki, ilk defa bu kadar bilinclendim bu konuda, bu güne kadar hep kendi kafamdakilerle hareket etmiştim haklı olduğumu dusunerek. Ama değişmeye başladım lütfen kırıcı olmayın zaten isteyerek bu halde değilim kendimi birden bu kadar kafayı yemis olarak buldum..

Siz akillanmayacaksiniz belli oldu. İnsanlar o kadar yazıyor, çiziyor, tamam diyorsunuz ama hala adamı sıkıştırıp, 15 gün geçti diye feryat ediyorsunuz. Adam sizden soğumaya haklı.

Evet, adamı itmissiniz. Adam soğumuş. Adamı bı salin, kendi hayatınıza odaklanın dedim ama yok, adam sizi arzulamiyor. Bu kadar kavgacı, kaç gün diye baskıcı olmanız yanında çocuk gibisiniz, olgunlaşmamışsiniz hiç. Çekici bir tarafınız yok ki. Kaç gün, kaç saat, kaç dakika oldu bugün, hemen hesaplayın ve akşam gelince büyük bir cildiris yapin. Büyük olsun ama, küçük olursa adam evden kaçmayabilir! Adamın evden de kacirtin. Bir ay olmamasini hayal bile edemezmiş. O tarafa gidiyorsunuz işte, hayal edilecek bir şey kalmamış.
Dun kendiliğinden gelince anladım ki benden sogumamıs sadece benim beklentim çok yüksek ve bunu onun sevgisiyle bağdaştırıp diğer yaptıklarını görmuyor olmam. Halbuki gün içinde o kadar çok kez kanitlarken sevdiğini. İşte gözlerim yavaş yavaş açılıyor

Back