• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi hayatımın merkezi yapmışım

Bana da sıkıcı bir mizacınız var gibi geldi.

Bunun haricinde böyle devam edecekse boşayın adamı isteksiz kocadan hayır gelmez.

Trip atmayın açıkça söyleyin kavga edin ama susmayın bence.
Susmuyorum kesinlikle. Diğer konumu okuduysaniz çok fazla kavga ettik hatta birkaç kez boşanalım dedim aslında sadece blog olarak. Ama lafı geçti. Her seferinde dikkat edeceğini beni sevdiğini istediğini söylüyor fakat bir sonraki seferde hep bir yorgunluk bitkinlik uyku lafları ediyor. Ben de istemediğini düşünüyorum ve kızıyorum. Onun için söylemediğini istediğini söylüyor. Ama ben inanmıyorum..

Vallahi yorgunluk değil mesele.Yeni bir evlilik 15 gün ilişki olmamış adam duz duvara tirmanir
Dün ben ondan adım atmasını bekledim hiç lafını etmedim. Oturuyorduk. Sürekli yorgunum acaba yatsam mi falan dedi. Ben sabır ettim biraz ama sonra çıldırdım benim beklediğimi bilmiyor musun, nasıl 15 gün geçmiş hala yorgunum diyebiliyorsun falan diye.. onun için dememiş sonrası için demiş istiyormuş tabi ki vs ama inanmıyorum.

Merhabalar, iki gün önce bir konu açmıştım sevildiğimi hissedemiyorum diye. Baya bi tepki almıştım ve cevaplar sayesinde çoğu şeye dışarıdan bakma fırsatı buldum.
Cevapların çoğu eşimi hayatımın merkezi yapmam, çok aşırı tutkulu ve ona bir nevi bağımlı olmam vs. Aslında ben hiç öyle biri değilimdir. Genellikle soğuk bir yapım var fakat konu eşim olunca sürekli bir beklenti halindeyim. Mesela bir işle uğraşıyor da olsam aktif bir şekilde onu dusunmesem bile hep kafamda bir yerde plan yapıyorum.
Belki de beklediğim ilgiyi alamadığım için bir sevgi açlığı oluştu bende. Yani o evdeyken de sürekli dipdibe olmayı, sürekli konuşmayı falan sevmem bir zaman sonra kendi köşeme çekilmeyi, yalnızlığı severim. Ama günün sonunda ondan beklediğimi alamayınca çok gururuna dokunuyor.
Konumu okuduysaniz bilirsiniz, 15 gün bir regl geçirdim ve dün akşam beni heyecanla bekleyeceğini falan düşündüm (salaklık..)
O yine yorgunluğunu vs dile getirdi. Dünden itibaren bu beklentiyi kafamdan atmak istiyorum. Sürekli hazırda bekleyen, sürekli cepte olan gibi hissediyorum kendimi.. belki bu aşağılık kompleksi. Ama bu kafa yapısından nasıl çıkabilirim? Zaten çalışıyorum, ev işlerime çok özen gösteririm.. bunun dışında napabilirim.
Ayrıca lütfen "tek derdin bu mu" gibi aşağılayıcı cümleler kurmayın evet tek derdim bu şuan
Diğer konunuz ile aynı bu konuda,size şu kadarını söyleyeyim,bir insan sevmediği bir insanla evlenmez.Evlendiniz,hadi sevgisi bitti diyelim,bunu bir şekilde dile getirip ayrılmak ister,ya da aldatır vs. ama bunların herhangi biri yok ise bile adamı bunaltip kendinizden soğutmanız muhtemel bu gidişle.Aklınızı başınıza toplayıp bir an önce bir uzmandan yardım alın.

Susmuyorum kesinlikle. Diğer konumu okuduysaniz çok fazla kavga ettik hatta birkaç kez boşanalım dedim aslında sadece blog olarak. Ama lafı geçti. Her seferinde dikkat edeceğini beni sevdiğini istediğini söylüyor fakat bir sonraki seferde hep bir yorgunluk bitkinlik uyku lafları ediyor. Ben de istemediğini düşünüyorum ve kızıyorum. Onun için söylemediğini istediğini söylüyor. Ama ben inanmıyorum..
Sağlık sorunu olabilir gerçekten hani iktidarsızlık sorunu falan olabilir.

Belki de ciddi bir sıkıntısı vardır. Cİdden erkekler büyük stres altında asla normal olmuyorlar

Bazen ben de erkek arkadaşım tarafından cepte görüldüğümü düşünüyorum. 7. senenin içindeyiz ve ilk gününden beri cinsellik yaşıyoruz. Bir kez olsun onu reddetmedim. Reddetsem daha çok isteyen ben oluyorum zaten sonrasında 😅. Bu sefer ben onu ikna etmeye çalışan taraf oluyorum bir anda. Onu hiç reddetmemem/reddedememem de tabi tüy dikiyordur bu cepte görülme durumuma.

Ben bu durumlarda, onu tahrik edip hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum. Dekolte vs giyinip yakınına oturmak en basiti. Genelde jartiyer vs giyip başka şeylerle ilgileniyorum. Canım onu istiyor, ilk hamleyi yapmak istemiyorsam ona ilk hamleyi yaptırmanın yolunu her zaman bulurum.

Dün ben ondan adım atmasını bekledim hiç lafını etmedim. Oturuyorduk. Sürekli yorgunum acaba yatsam mi falan dedi. Ben sabır ettim biraz ama sonra çıldırdım benim beklediğimi bilmiyor musun, nasıl 15 gün geçmiş hala yorgunum diyebiliyorsun falan diye.. onun için dememiş sonrası için demiş istiyormuş tabi ki vs ama inanmıyorum.
“Benim beklediğimi bilmiyor musun ” demişsiniz ya emin olun gayet iyi biliyor. O nedenle de eşinize cazip gelmiyorsunuz. Net!

Yahu sizde bir garipsiniz benim canım seks yapmak istiyorsa koltukta oturmam .Adamın kucağında otururum .Sonrasını yazmayayım gerisi gelir.Yani hayatı zorlastirmaya gerek yok.Ama ben esinizde biraz problem olduğunu düşünüyorum.

Bazen ben de erkek arkadaşım tarafından cepte görüldüğümü düşünüyorum. 7. senenin içindeyiz ve ilk gününden beri cinsellik yaşıyoruz. Bir kez olsun onu reddetmedim. Reddetsem daha çok isteyen ben oluyorum zaten sonrasında 😅. Bu sefer ben onu ikna etmeye çalışan taraf oluyorum bir anda. Onu hiç reddetmemem/reddedememem de tabi tüy dikiyordur bu cepte görülme durumuma.

Ben bu durumlarda, onu tahrik edip hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum. Dekolte vs giyinip yakınına oturmak en basiti. Genelde jartiyer vs giyip başka şeylerle ilgileniyorum. Canım onu istiyor, ilk hamleyi yapmak istemiyorsam ona ilk hamleyi yaptırmanın yolunu her zaman bulurum.
Yine ilk hamleyi siz yapmış oluyorsunuz ama

Diğer konuyu okuyup geldim. Eşinizle cinsel uyumunuz yok. Siz istekli birisiniz ama o değil. Eşiniz kendisi gibi bir insanı çok mutlu eder ama sizi asla mutlu edemez. Siz tutkulusunuz onda gram yok. Sorunlarınızın ramamı cinsellik üzerine kurulu. Anladığım kadarıyla da adam iktidarsız falan değil, sadece size uygun değil. Bu çözülebilir mi emin değilim açıkçası. Sizin beklentileriniz değişmeyecek onun da davranışları.

Yahu sizde bir garipsiniz benim canım seks yapmak istiyorsa koltukta oturmam .Adamın kucağında otururum .Sonrasını yazmayayım gerisi gelir.Yani hayatı zorlastirmaya gerek yok.Ama ben esinizde biraz problem olduğunu düşünüyorum.
Detay vermek istemedim ama o sırada o koltukta yatıyordu ben de onun üzerinde denecek kadardım sariliyordum bu muhabbet geçerken...

Yani zaten hemen streslenmeye müsait kafaya takmaya müsait bir yapısı var.
Peki sizin yaklaşımınız nasıl eşinize karşı. Stresine stres mi katıyorsunuz yoksa ona iyi mi geliyorsunuz bunu biliyo musunuz? Bu sorduklarımı yalnış anlamayın sakın o kadar size benzeyen bi karakterim var ki Efe püfe trip atan ama sürekli karşı taraftan bişeyler bekleyen. Böyle çok ilerlemiyor canım kız kardeş suçu eşlerimiz de değil kendinizde aramalıyız.

Diğer konuyu okuyup geldim. Eşinizle cinsel uyumunuz yok. Siz istekli birisiniz ama o değil. Eşiniz kendisi gibi bir insanı çok mutlu eder ama sizi asla mutlu edemez. Siz tutkulusunuz onda gram yok. Sorunlarınızın ramamı cinsellik üzerine kurulu. Anladığım kadarıyla da adam iktidarsız falan değil, sadece size uygun değil. Bu çözülebilir mi emin değilim açıkçası. Sizin beklentileriniz değişmeyecek onun da davranışları.
Bence bu çözülebilir bişey hiçbir erkek bi kadının onun istediği gibi bi kadına hayır diyemez.

Sağlık sorunu olabilir gerçekten hani iktidarsızlık sorunu falan olabilir.

Belki de ciddi bir sıkıntısı vardır. Cİdden erkekler büyük stres altında asla normal olmuyorlar
Öyle bir sorunu yok. Birlikte olduğumuzda hiçbir sorun olmuyor her şey çok güzel oluyor ikimiz için de. Sorun öncesinde hep

Yine ilk hamleyi siz yapmış oluyorsunuz ama
Yoo, onunla ilgilenmiyorum, ona dokunmuyorum. Onun dokunmasına sebep oluyorum. Somut ilk adımı o atıyor mecbur. Ben evde iç çamaşırıyla, babydoll, dantelli body vs ile dolaşmayı seven bir insanım. Onları giymem illa ki sevişmek istiyorum anlamına gelmez. O evde değilken bile öyle giyinirim. Sadece ilgisini çekerim, fiziksel ilk adım ondan gelir hep.

Cinsel uyumu ben ilişki sırasında olarak sinirlandirmisim sanırım. Çünkü bana göre çok uyumluyuz ilişki sırasında. Her şey çok güzel, hem fiziksel hem duygusal olarak. Ama istek, zamanlama vs bunlar dahilse gerçekten uyumlu olmayabiliriz.. iki senedir bu sorun çözülmüyorsa..

Yoo, onunla ilgilenmiyorum, ona dokunmuyorum. Onun dokunmasına sebep oluyorum. Somut ilk adımı o atıyor mecbur. Ben evde iç çamaşırıyla, babydoll, dantelli body vs ile dolaşmayı seven bir insanım. Onları giymem illa ki sevişmek istiyorum anlamına gelmez. O evde değilken bile öyle giyinirim. Sadece ilgisini çekerim, fiziksel ilk adım ondan gelir hep.
vay canınaaa valla tam bir kadınsınnnn.ben evde kadife penye pijama altlarıyla dolanıyorum da genelde :KK45:

Peki sizin yaklaşımınız nasıl eşinize karşı. Stresine stres mi katıyorsunuz yoksa ona iyi mi geliyorsunuz bunu biliyo musunuz? Bu sorduklarımı yalnış anlamayın sakın o kadar size benzeyen bi karakterim var ki Efe püfe trip atan ama sürekli karşı taraftan bişeyler bekleyen. Böyle çok ilerlemiyor canım kız kardeş suçu eşlerimiz de değil kendinizde aramalıyız.
Stres katmak istemem tabi ama artık tahammülüm kalmadı. Benim yapım da streslidir o stresli olunca hiç karışmam kendi halimde takılırım. Beni kirdiysa vs trip atarım bazen günlerce konuşmam.

Back
X