• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi hayatımın merkezi yapmışım

vay canınaaa valla tam bir kadınsınnnn.ben evde kadife penye pijama altlarıyla dolanıyorum da genelde :KK45:
Temizlik vs yaparken bunları giymiyorum tabi :D. Çocuk da yok bizde, çocuk olsa öyle dolaşılmaz 😂.

Jinekoloğum demişti, ayda birkaç kez kendini nasıl kadın hissediyorsan onları yap, östrojeni daha çok salgılarsın, reglin düzene girer diye. O zamandan beri ev işi derdim olmadığında cilt bakımımı yapar dişi hissettirecek şeyler giyerim.

Stres katmak istemem tabi ama artık tahammülüm kalmadı. Benim yapım da streslidir o stresli olunca hiç karışmam kendi halimde takılırım. Beni kirdiysa vs trip atarım bazen günlerce konuşmam.
Bundan 2 ay önce bende sizin gibiydim. Sonra eşim boşanmak istediğini böyle olmayacağını söyledi. O an kafama dank etti işte suçlu o değil vermişim lütfen bu duruma getirmeyin evliliğinizi

Temizlik vs yaparken bunları giymiyorum tabi :KK70:. Çocuk da yok bizde, çocuk olsa öyle dolaşılmaz 😂.

Jinekoloğum demişti, ayda birkaç kez kendini nasıl kadın hissediyorsan onları yap, östrojeni daha çok salgılarsın, reglin düzene girer diye. O zamandan beri ev işi derdim olmadığında cilt bakımımı yapar dişi hissettirecek şeyler giyerim.
Biz ondan östrojen salgılayamıyoruz zağar😂

karikatür figürlü pijama takımlarımla östrojen gelse geri kaçar :KK45:
accessdenied accessdenied çalışmış yorulmuş halimle iki çocuklu eve gelip ne yemek yapsam demeden önce bünyedeki iki gr östrojeni atıyorum ki ağırlık yapmasın , o derece yani😂

Merhabalar, iki gün önce bir konu açmıştım sevildiğimi hissedemiyorum diye. Baya bi tepki almıştım ve cevaplar sayesinde çoğu şeye dışarıdan bakma fırsatı buldum.
Cevapların çoğu eşimi hayatımın merkezi yapmam, çok aşırı tutkulu ve ona bir nevi bağımlı olmam vs. Aslında ben hiç öyle biri değilimdir. Genellikle soğuk bir yapım var fakat konu eşim olunca sürekli bir beklenti halindeyim. Mesela bir işle uğraşıyor da olsam aktif bir şekilde onu dusunmesem bile hep kafamda bir yerde plan yapıyorum.
Belki de beklediğim ilgiyi alamadığım için bir sevgi açlığı oluştu bende. Yani o evdeyken de sürekli dipdibe olmayı, sürekli konuşmayı falan sevmem bir zaman sonra kendi köşeme çekilmeyi, yalnızlığı severim. Ama günün sonunda ondan beklediğimi alamayınca çok gururuna dokunuyor.
Konumu okuduysaniz bilirsiniz, 15 gün bir regl geçirdim ve dün akşam beni heyecanla bekleyeceğini falan düşündüm (salaklık..)
O yine yorgunluğunu vs dile getirdi. Dünden itibaren bu beklentiyi kafamdan atmak istiyorum. Sürekli hazırda bekleyen, sürekli cepte olan gibi hissediyorum kendimi.. belki bu aşağılık kompleksi. Ama bu kafa yapısından nasıl çıkabilirim? Zaten çalışıyorum, ev işlerime çok özen gösteririm.. bunun dışında napabilirim.
Ayrıca lütfen "tek derdin bu mu" gibi aşağılayıcı cümleler kurmayın evet tek derdim bu şuan

Bu sorun sizin çözebileceğiniz bir şey değil. Uzman yardımı almanız şart. Nefret ederim normalde psikoloğa git diyenlerden ama başa gelince anlıyorsun.
Bizim yada buradakiler gibi bakmıyor psikologlar terapistler. Maddi sıkıntınız yoksa mutlaka gitmelisiniz bi sorun var ortada

Bu sorun sizin çözebileceğiniz bir şey değil. Uzman yardımı almanız şart. Nefret ederim normalde psikoloğa git diyenlerden ama başa gelince anlıyorsun.
Bizim yada buradakiler gibi bakmıyor psikologlar terapistler. Maddi sıkıntınız yoksa mutlaka gitmelisiniz bi sorun var ortada
Sorun o kadar ciddi mi? Normal çiftler bunu yaşamıyor mu

Düşündünüz de ne yanlışlar ve doğrular buldunuz? Neyi değiştirmeye karar verdiniz hiç anlamadım. Geçenki konunuzdan farklı hiçbir şey göremedim konunuzda

Tam olarak ne zaman yorgunum dedi? Siz onunla sevismeye calisirken, sizi durdurup yorgunum bu gece olmaz gibi bi tepki mi verdi? yoksa aksam oturup oylesine konusurken cok yorgun oldugunu mu soyledi? ikisi farkli seyler cunku

Tam olarak ne zaman yorgunum dedi? Siz onunla sevismeye calisirken, sizi durdurup yorgunum bu gece olmaz gibi bi tepki mi verdi? yoksa aksam oturup oylesine konusurken cok yorgun oldugunu mu soyledi? ikisi farkli seyler cunku
Akşam oturuyorduk gün bitmişti yani artık, benim beklentimin olduğunu biliyordu çünkü gün içinde belirtmiştim. Ben ne yapacaksın işin var mı daha dedim. O zaman dedi yorgunum yatsam mi bilemedim vs.

Düşündünüz de ne yanlışlar ve doğrular buldunuz? Neyi değiştirmeye karar verdiniz hiç anlamadım. Geçenki konunuzdan farklı hiçbir şey göremedim konunuzda
Bu konuyu Çok fazla kafaya taktığımı farkettim. Düşünmemeye ve bu konu hakkında onunla konuşmamaya tamamen ona bırakmaya karar verdim.

Bu konuyu Çok fazla kafaya taktığımı farkettim. Düşünmemeye ve bu konu hakkında onunla konuşmamaya tamamen ona bırakmaya karar verdim.
Geçenki konunuzda da böyle bir şey denediğinizi ama bir şeyin değişmediğini yazmıştınız. Ya da kendinizi tutamadığınızı.
Bana hala farklı bir şey var gibi gelmedi. İnsanın düşüncesi değişmedikçe çözümleri de değişmiyor zaten. Dedikleri gibi bir uzmana gitmelisiniz belki tek veya eşli. Ya da hep kendinizi haklı görmeyi bırakıp olaylara dışarıdan bakarak düşünmelisiniz bir.

Geçenki konunuzda da böyle bir şey denediğinizi ama bir şeyin değişmediğini yazmıştınız. Ya da kendinizi tutamadığınızı.
Bana hala farklı bir şey var gibi gelmedi. İnsanın düşüncesi değişmedikçe çözümleri de değişmiyor zaten. Dedikleri gibi bir uzmana gitmelisiniz belki tek veya eşli. Ya da hep kendinizi haklı görmeyi bırakıp olaylara dışarıdan bakarak düşünmelisiniz bir.
Evet haklısınız ne kadar karar versem de kendimi tutamıyorum normal hayata donemiyorum içimde bunlar varken

Back
X