Eşimi hayatımın merkezinden nasıl çıkarırım?

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
Slm kızlar başlıktanda göründü gibi bu zamana kadar eşim hep hayatımın merkeziydi herseyden önce o gelirdi herseyimi ona danışarak yapardım o evde yalnız kalmadın diye hiç biyere gitmezdim herseyiyle ilgilenirdim ama hata yaptımı anladım herseyini sorgulardım hep bunlar yüzüne kavga ettik artık kendime yetrr dedim onu hayatımın merkezinden nasıl çıkarırım çünkü buna çok alıştım artık umrumda olsun istemiyorum bu arada 5aylık hamileyim sadece bebeğimi ve kendimi düşünmek istiyorum

son cumlende de dedıgın gıbı sadece kendını ve bebegını dusunerek

Buna alışkınım ve alışkanlımdan vaz geçemiorum 1kaç sefer denedim ama olmadı bundan nasıl kurtulacamı bilmiorum

Bebeğini kucağına alınca zaten eşin direk hayatının merkezi olmaktan çıkacak...
Artık hayatının merkezi bebeğin olacak :6:

Slm kızlar başlıktanda göründü gibi bu zamana kadar eşim hep hayatımın merkeziydi herseyden önce o gelirdi herseyimi ona danışarak yapardım o evde yalnız kalmadın diye hiç biyere gitmezdim herseyiyle ilgilenirdim ama hata yaptımı anladım herseyini sorgulardım hep bunlar yüzüne kavga ettik artık kendime yetrr dedim onu hayatımın merkezinden nasıl çıkarırım çünkü buna çok alıştım artık umrumda olsun istemiyorum bu arada 5aylık hamileyim sadece bebeğimi ve kendimi düşünmek istiyorum

Aynı durum bendede var. :50:
Bak birşey anlatacağım .
Bu bayram biz ege turu yapalım dedik .:51:
Bavulalrımı fln hazırladım .
İçine koyduklarıma bak bak .
Eşim üşümesin diye mont :53:
Üşümesin diye hırka:53:
İç çamaşırı :53:
üstüne belki birşey dökülür diye yedek t-shirtler:53:
vs. vs vs.
Yola çıktık
Bir baktım enaaaa kendime birşey almamışım . :53:
O rahat etsin diye arabada kıvrılıp yattım belim boynum ağrıdı. :41:
Onla ilgilenmekten herşeyimi heryerde unuttum.

O hastayken ben koşturup durdum şimdi ben hastayım hiç yaklaşmıyor bile..
Bir yolu varsa bende uygulayayım da kurtulayım :50:

İşte bunu nasıl başarcaz bilmiorum suff onları umursamayınca sevgiyi dışardamı ararlar başka birilerinde yoksa biZe dahadamı ilgili olurlar onuda bilmiorum

Huylu huyundan vazgeçermi canım... Sende geçemezsin maalesef :ssz: Bunu bilmek bunu görmek bile insanı uzaklaştırırdı karşındakini boğmaz daraltmaz ve ona güvenmeni sağlardı ama maalesef :34:

en iyi şey kendine uğraş bulmak.

ilk başlarda bende öleydim. halen yapıyorum ama ilk zamanlar ki gibi değil... bazen kendimi tutuyorum...

bir arada baktım herşeyim eşim, gittim bazı el işleriyle uğraştım. onlarla uğraşırken eşim yoruldun bırak artık demeye başladı :1:... ilgi istediğini hissediyorumdum. iyide oldu... şimdi dozunu daha iyi ayarlayabiliyorum:1:.

konu sahibi arkadaş bebiş geliyormuş ya ona birşeyler ör... yada dik.. yada nette gezerken ona ciciler bak... öle yapa yapa eşinin üzerine düşmekten vazgeçersin inş...

Ayrıca Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.. Allah isteyenlere de nasip etsin bebiş (benim içinde:1:)..

İşte bunu nasıl başarcaz bilmiorum suff onları umursamayınca sevgiyi dışardamı ararlar başka birilerinde yoksa biZe dahadamı ilgili olurlar onuda bilmiorum

İlgiyi dışarıda arar. Bence çoğu kadın olarak bunu yanlış anlıyoruz. Erkeklerin aldatma sebepleri cinsellikten çok ilgisizliktir. Ne tuhaftır ki ben de eşimi çok merkeze almış gibi hissetmeme rağmen o beni hiç sallamıyorsun sanki özgür yaşıyorsun diyor hala, anlayamıyorum bu durumu. Ben aksine ipleri çok eline verdim diye endişe ediyordum.

Sen yine ilgilen canım, cicim yap yemeğini özenle yap önüne koy, mutlu et kocanı. Ama kendine de ek bir yaşam geliştir ilgimi azaltayım dersen daha kötü sonuçlara yol açar diye düşünüyorum. Sınırı şöyle örnekleyebiliriz bir hata yaptığında özür diler ve üzgün olduğunu belirtirsin affettirmek için belki çok sevdiği bir şeyi yaparsın sevgi gösterirsin ama bir yandan bunları yaptın ve hala gelmiyorsa da sen nolur affet kocacım diyorsan burda sınır çizgisini geçmiş olursun. Bir örnek tabi bu

Eşinizi hayatınızın merkezine koyan sizsiniz.
Şimdi umurumda olmasın diyorsunuz.
Neden iki ayrı uç.
Bunun ortasını bulun bence.

kendine başka uğraşlar bulursan çıkarırsın, ondan başka şeylerin de farkına varman lazım :34: kendine değer ver önce kendini düşün. çok verici olmak hiçbir zaman işe yaramamıştır

İnsanın eşine bağlı olması iyi de, bağımlı olması çok fena hakikaten. Bu hatayı zaman zaman ben de yapıyorum, fark ettiğimde kendimi frenlemeye gayret ediyorum çünkü biliyorum ki birden tek bir hayat yaşamaya başlarsak çok sıkıcı olacağız =)
Bence ondan önce de var ve tam ve mutlu olduğunuzu sık sık kendinize hatırlatın =) Kendi kendinize ne kadar değerli olduğunuzu tekrarlayın. Yalnız geçirdiğiniz zamanı sizi mutlu eden etkinliklerle doldurun. Bir hobi edinin, sadece size özgü işler meşgaleler yaratın.
Kendi hayatınız olsun, bebeğinizin hayatına da eklemlenmeyin, eşinizinkine de. Yoksa bebeğiniz kendi hayatını kuramayan, bağımlı bir bireye dönüşür yıllar içerisinde.

sen kavramları çok abartıyorsun bence. önceden çok uç bir noktaymışsın şimdi yine "umrunda olmasın isteyerek" birden bire diğer uç noktaya zıplamaya çalışıyorsun. bunu yapabileceğine ne ben inanıyorum, ne de sen bence.. yapmak için denemeler yapabilirsin elbet ama bu da ilişkinize zarar verir. eşine düşkün olmak merkeze koymak anlamına gelmez ki, ondan başka bir hayatın daha var ve onu da ona adadıysan o zaman merkezdedir. mesela kendin için bir şeyler yap. arkadaşlarınla buluş, spor yap, bir hobi edin... hiç bir şey yapamadın açık havada çık yürü. onu da biraz rahat bırak arkadaşlarıyla dolaşsın. ama umrunda olsun. umrunda olmasın istiyorsan bu başka bir boyuttur

Bence eşiniz hayatınızın merkezi olmamalı,zaten eşiniz sizin hayat arkadaşınız değil mi?O halde hayatınız olmalı.
Çok saçma geliyor hani sevgili olsanız neyse de tabi ki birbirinize bağlı olacaksanız,birde bebiş gelecekse daha fazla bağlanırsınız.
Uzak durayım merkezim olmasın diye giderseniz eşiniz ilgisizlikten sıkılır.
Zaten bebişiniz olunca muhtemelen hayatınız o olacak eşinizden daha öte:16:
Sağlıkla kalın.

bencede orta yolu bulmak guzel sonucta siz onun annesi degilsiniz ki karisisiniz hani gerek yok oyle bebek gibi pesinden kosturmaya.tatilemi gidilcek cagir kocani valizini kendi yapsin,ev mi temizlencek ver eline bez toz alsin,yemek mi piscek kavanozu acsin,sirtin mi agiryor masaj yapsin,cay getirdin ekeri unutsun soyle gitsin getirsin ne biliyim,tabi ki hastalik oldugu zaman baska ama diger durumlarda onun annesi olmadiginizi hissettirmeniz lazim.hobi edinin,bebek geliyormus iste o zaman hayatinizin merkezi belli olcak,onun icin ufak tefek seyler yapin mesela keceden cok guzel seyler var yapilabilecek,orgu olabilir.benim aklima bunlar geldi

Bir anne olarak söylüyorum çocuğunuzu kucağınıza aldığınız an eşiniz hayatınızın merkezi olmaktan çıkacaktır inanın
Boşuna sıkıntı yapmayın kendinize,hamileliğinizin keyfini çıkarın.
çocuğunuz olunca koşuşturmanız hiç bitmiycek ozamanda eşinize zaman ayıramıycaksınız zaten

Son düzenleme:
Hayatinin merkezi olmasi cdden cok zararli birsey . Benim canmdan cok sevdgim sevgilim dort gun once cezaevine girdi haber dahi alamiyoruz brbrimizden ve perisan haldeyim .. Gercekten asiri zor . Bence halinize her turlu sukur etmeli ve ondan uzaklasmaya calismamalisnz . Yani tabi amaciniz bu degl anladm ama hayatinizin merkezinden alirken dengelide davranmalsnz . Evliliklerde genellikle bbek olunca btiyo evlilik . Cnku kisiler birbiryle hc ilgilenmiyolar . Erkek esini sadece anne olarak goruyo ve dokunmak bile istemiyo artik kadin da bebegyle ilgilenmkten etrafibi goremiyo bu sefer erkek aldatiyo vs..vs.. Yani herseyi dengede tutmak gerekli .

Yorumları okuyunca bir şey sormak istedim..
Anne olduktan sonra bebeğimizi kucağımıza alıp eşimizi unutuyor muyuz?
Ben anne olmadığım için anlayamadım..

Yorumları okuyunca bir şey sormak istedim..
Anne olduktan sonra bebeğimizi kucağımıza alıp eşimizi unutuyor muyuz?
Ben anne olmadığım için anlayamadım..

hayır canım unutmuyoruz:)

ben hala kapıda karşılarım kapıda uğurlarım kahvaltısını hazırlarım akşam yemeği önüne gelir elimden ne gelirse yaparım oda daha anlayışlı davranıyor bebiş geldiği için ,ilgi bölünüyor uğraş arttığı için okadar.

Back
X