- 3 Eylül 2015
- 454
- 104
- 103
- 34
- Konu Sahibi burcucuk9112
-
İyi geceler kızlar eşimi hergece oturma odasında uyuduğu içi yatağa geçiremiyorum gerçekten bıktım artık şimdi yine yalnızım ve oda uyuyor içerde üstünü dahi örtmüyorum kalksın diye öylece yatıyo bugün gene çok uğraştım ve en sonunda ağladım artık oda geldi bende sen yatarsan bugün ben içeriye gidicem dedim benimle konuşma bidaha dedi şimdi içerde malumunuz ben napıcam böyle tamam yorgun olabilir ama uyumadan önce söylüyorum yatağa geç diye geçmiyo bi yöntem var mı bunun için ben bilemedim
Yapıyorum canım onuda denedim kolundan bacağından tutup sürüklemeyide denedim ama dediğin gibi orda uykuya dalmayı seviyo bide geri kalksa çok iyi olacak hani iki kişilik yatakta hep tek yatıyorumsevgili burcucuk;
esin koltukta uykuya daldiktan sonra cocuk gibi sacini oksayip, odaya dogru yol aldiracaksin. burada kasitli bir sey yok. yorgunluk var :) odaya gecse tam uyku bastirdiginda kacar o uykuuu :)))
Evet bende bu öküzü çok kullamıyorum demek yanlış yere değil benim gibi düiünüyorsunBunların geneli öküz , işlerine nasıl geliyorsa, bence çok umursama, bi yolunu bulursun ...
Yapıyorum canım onuda denedim kolundan bacağından tutup sürüklemeyide denedim ama dediğin gibi orda uykuya dalmayı seviyo bide geri kalksa çok iyi olacak hani iki kişilik yatakta hep tek yatıyorum
Ama hergün oluyo canım bu olayYatagim cok rahat olmasina ragmen bende bazi zamanlar koltukta uyuyakaliyorum.
Bugun esime devrettim o ulvi goreviCok kafaya takilacak bir durum degil bana gore.
Hergün mü yatayım oturma odasındaSende oturma odasında yat..
Bir sure ustune dusmeyin kalk yerine yat vs anne gibi davranmayin, uzerini ortmeyin donsun sabaha kadar.Ama hergün oluyo canım bu olay
Sende yanına yat uğraşma belki kalkar o zmanİyi geceler kızlar eşimi hergece oturma odasında uyuduğu içi yatağa geçiremiyorum gerçekten bıktım artık şimdi yine yalnızım ve oda uyuyor içerde üstünü dahi örtmüyorum kalksın diye öylece yatıyo bugün gene çok uğraştım ve en sonunda ağladım artık oda geldi bende sen yatarsan bugün ben içeriye gidicem dedim benimle konuşma bidaha dedi şimdi içerde malumunuz ben napıcam böyle tamam yorgun olabilir ama uyumadan önce söylüyorum yatağa geç diye geçmiyo bi yöntem var mı bunun için ben bilemedim
İşte bende öyle istiyorum ama yok yani rezil uykuyu seviyo bende de annelik iç güdüsü yerine yat yerine yat hani bi gün iki gün tamam ama hergün gerçekten olmuyoAnamm kari koca birlikte yatmali valla bn esimden ayri uyuyamiyorum oda ayni koltukta rahat edemez cunku bn tv izlerken uyur sonra operek uyandiririm gelir pesimden baya uykusu aciliyo ama esimin sonra sohbet ediyoruz sonrada bna hadi cok konustuk uyuyalim diyo:) bna yine yetmiyo konusmak
Donmuyoda artık bağışıklık kazandı üstünü örtmemeye ama gerçekten nasıl donmuyo bende şaşıyorumBir sure ustune dusmeyin kalk yerine yat vs anne gibi davranmayin, uzerini ortmeyin donsun sabaha kadar.
Belki akli basina gelir.
Haklisiniz yemekten sonra dogru yatak odasina gitsin yatsin kilitleyin kapiyi yuzune:)İşte bende öyle istiyorum ama yok yani rezil uykuyu seviyo bende de annelik iç güdüsü yerine yat yerine yat hani bi gün iki gün tamam ama hergün gerçekten olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?