- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi burcucuk9112
-
Yataginda daha iyi uyur koltukta bel agrir onlarinki usengeclik benceBenim eşimde aynı ama cok yorgun uyumamak için salonda oturuyor orda uyuyor bende kaldıramıyorum rahat yatsın diye odaya git diyorum yok diyor.bıraktım artık o uyuya kaldı mı ben üzülüyorum,ne kadar yorgun kı kala kalıyor oldugu yerde.takma kafana cok
Yok canım eşim kalkiyor kahve cay bişeyler istiyor oturalım diyor daha biz yanına gelmeden tekrar oturarak uyuya kalıyorYataginda daha iyi uyur koltukta bel agrir onlarinki usengeclik bence
Anamm ne sinir bozucu siz muhabbet edemeyince delirmiyomusunuz bn esimle sohbet etmezsem bnle ilgilenmezse cildiririmYok canım eşim kalkiyor kahve cay bişeyler istiyor oturalım diyor daha biz yanına gelmeden tekrar oturarak uyuya kalıyor
Yooo ne kadarlık evlisin cocuk var mı?Anamm ne sinir bozucu siz muhabbet edemeyince delirmiyomusunuz bn esimle sohbet etmezsem bnle ilgilenmezse cildiririm
Var var bi sene oldu 4 aylik oglumuz varYooo ne kadarlık evlisin cocuk var mı?
Ne alakası var o kadar da değil abartmayın özellikle bi yerden geç saatte bile gelsek 12yi geçer kesin yinede oturma odasına gider ve tv yi açar uyur böyle yaniHaklisiniz yemekten sonra dogru yatak odasina gitsin yatsin kilitleyin kapiyi yuzune:)
o zaman sende alısırsın canım benim.Var var bi sene oldu 4 aylik oglumuz var
Ama bn hp muhabbt etmk isterm bya soHbet ettk esim uyuyo bn ogluma bqkiyorum deli gbi uykum varo zaman sende alısırsın canım benim.
Bende 8 sene oldu evlıyım 4 yasında kızım var ilk zamanlar bende bozulurdum ama şimdi hiç umutsamıyorum yemekte konusuyoruz aonrasında benim kosturmam bitmiyor zaten
Aleykum selam iyi gecelerNeyse kızlar bende uyuyayım bari hem hamileyim sabahta bi oğlum var o kalkar onunla uğraşırım ayrı ayrı yatalım bu gecede eşiyle yatanlara selam olsun
Merhaba eşiniz agir bir iste mi calisiyor yani yorucu benim ki öyle her sabah 5 bucukta kalkip yolcu ederim onu nerden baksaniz 2 saat deniz ve uzerine kara yolu yapiyor ise gitmek icin..benim esimde yoruldugu icin uyuyup kalir tv karşisinda..bende otururum birazcik sonra yatmama yakin zorlar uyandirmak ama gelir yerine yatar..ama uyandirip getirene kadar sor kalkma..bi degisik oluyor uyuyunca ben yorgunluguna bagliyorum..bazen hemen kalkmiyor..bende isigi kapatip gidiyorum bak diyorum sonra geliyor tv ve isigi kapatinca..ama gelmezse ortun uzerine kendinhaline birakin belle bir sure sonra kendiliginden gelir israr ettikce ters tepiyorlar cunku..İyi geceler kızlar eşimi hergece oturma odasında uyuduğu içi yatağa geçiremiyorum gerçekten bıktım artık şimdi yine yalnızım ve oda uyuyor içerde üstünü dahi örtmüyorum kalksın diye öylece yatıyo bugün gene çok uğraştım ve en sonunda ağladım artık oda geldi bende sen yatarsan bugün ben içeriye gidicem dedim benimle konuşma bidaha dedi şimdi içerde malumunuz ben napıcam böyle tamam yorgun olabilir ama uyumadan önce söylüyorum yatağa geç diye geçmiyo bi yöntem var mı bunun için ben bilemedim
Günah ya. Uyuyan insanin üstüne kar yağar derler. Bir battaniye ativerin üstüne.Donmuyoda artık bağışıklık kazandı üstünü örtmemeye ama gerçekten nasıl donmuyo bende şaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?