Eşimi her gece oturma odasında yatağına yatırmaya uğraşıyorum:(

Ben bu gece yatağımızda yatalım diye önceden söylersem ancak yatarız. 1,5 yılda ikili koltuğu yataktan fazla kullanmışızdır aynen dediğin gibi kalk diyorum kalkmıyor yatağı sevmiyor. Ben de onsuz uyuyamıyorum. Mecbur kalk da koltuğu açalım diyorum ben de yatayım yanına :) o zaman kalkıyor. İnsan yatak odasında yatmak istiyor haliyle rahat rahat ama bu adamların derdi ne anlamak mümkün değil.

Bende esimden ayri yatiyorum. Bebegimiz gece uyumuyor çünkü . ama daha önceleri hic ayri uyumazdik sohbet eder sonrada uykuya gecerdik. Şöyle hatirlayinca vay be ne güzel gunlermis dedim. Çünkü ayri yattigimizdan beri kavga eder olduk ara sirada olsa

Bırak uyusun yahu adam. Ben de koltukta uyurum çok da güzel oluyor

bende çoğu zaman salonda uyuyakalıyorum.
yorgun oluyorum. içeri gidip yatmak da istemiyorum. eşim de bana ayak uydurup o da salonda yatıyor.

kociş gel len senin konuyu açmış biri.
her gece seni kanepeden toplamak nası bi duyguymuş oku da gör.

Hahaha aynı ben benimki de o telefon olayına alıştı canım en son uykulu haliyle sessize alıyo teli ama sende tam bendensin

İşi ağır mı dersen aslında oturması gereken bi işi var kendisi duramadığı için herkese yardım etmek istiyo sorumluluk var üstünde sabah bir saat yolda geçiyo akşamda gelirken bir saat ama huy benimkisinde yatağa yatmamak

Aslında bu da mantıklı sütle uyuyan bebek gibi tvyle uyuyan adam bunu teklif edebilirim

bende evlılıklerde ayrı yatakta yatmaya karsı olanlardanım, ama bu demek degılkı her an yanyana olacagız , aynı saatte yatacagız yada arada koltukta sekerleme yapmayacagız..
bellıkı esınız yorgun, bence uykusu geldıgı an yataga yonlendırın hemen, uykuya orada dalsın cunku kaldırınca uykusu kaçar.
benım esımde cok yorgun oldugu zamanlarda cekyatta uykuya dalar , ustunü orterım ısıkları kapar tvnın sesını kısarım uyusun diye , saat gec olunca kaldırırım kalk yataga dıye bazen gelır kafayı koyar uykuya devam eder ama cogunlukla kaldırınca uykusu kaçar, ondan bır ıkı durterım tepkı vermezse bırakırım uyusun...
ama sızınkı alıskanlık halıne getırmıs , sıkıntı ordan kaynaklanıyor.

Seviyolar orda yatmayı ama bir olur iki olur devamlıda sen iyi yatıyomuşsun ben onu yapıp temelli alıştırmam gerçi alıştırmasamda gelmiyo

Bebeğin 6aydan büyükse ayır bence yazık adamda yatağıma geçsin canım

Bırak adamı nerede yatarsa yatsın

Bu ısrar niye

Biraz yatar sonra koltuğun çok da rahat olmadığını anlar

Siz de yatın ferah ferah

Uyuduktan sonra kimin nerede uyuduğunun ne önemi var ki zaten koltuktan yatağa geçse de sana sarılmaz seninle sohbet etmez zira uyuyor

Bu tarz çok konu var bu arada en basit çözümü uyunacak şeyler almayın odalara berjer koktukta da uyuyamaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…