- 13 Ekim 2011
- 2.994
- 3.598
- 448
- Konu Sahibi burcucuk9112
-
Yayak odasına tv alın. Yatakta uyuyakalırNe alakası var o kadar da değil abartmayın özellikle bi yerden geç saatte bile gelsek 12yi geçer kesin yinede oturma odasına gider ve tv yi açar uyur böyle yani
Hahaha aynı ben benimki de o telefon olayına alıştı canım en son uykulu haliyle sessize alıyo teli ama sende tam bendensinBizde de aynı sorun adam tvyle uyumaya alışmış ben kaldiramazsam telefonla arıyorum başkası arıyo sanıp kalkıyo koşarak sonra mecbur yatağa :) yatak odasına küçük tv alabilirsiniz büyük ihtimalle sizinkide tv karsinda uyumak istiyo
İşi ağır mı dersen aslında oturması gereken bi işi var kendisi duramadığı için herkese yardım etmek istiyo sorumluluk var üstünde sabah bir saat yolda geçiyo akşamda gelirken bir saat ama huy benimkisinde yatağa yatmamakMerhaba eşiniz agir bir iste mi calisiyor yani yorucu benim ki öyle her sabah 5 bucukta kalkip yolcu ederim onu nerden baksaniz 2 saat deniz ve uzerine kara yolu yapiyor ise gitmek icin..benim esimde yoruldugu icin uyuyup kalir tv karşisinda..bende otururum birazcik sonra yatmama yakin zorlar uyandirmak ama gelir yerine yatar..ama uyandirip getirene kadar sor kalkma..bi degisik oluyor uyuyunca ben yorgunluguna bagliyorum..bazen hemen kalkmiyor..bende isigi kapatip gidiyorum bak diyorum sonra geliyor tv ve isigi kapatinca..ama gelmezse ortun uzerine kendinhaline birakin belle bir sure sonra kendiliginden gelir israr ettikce ters tepiyorlar cunku..
Aslında bu da mantıklı sütle uyuyan bebek gibi tvyle uyuyan adam bunu teklif edebilirimBazen yorgun olunca koltukta uyuyakalabiliyor insan.Birkaç kez benim de başıma geldi.O uyku o kadar tatlı geliyor ki.Uyanıp ta yatağa geçince o tadı bulamıyorsunuz.Yatak odası müsaitse odaya tv alın, yatakta tv izlesin.Yatak ta uyur o zaman.
Evet bunu düşünüceötv al yatak odasına kesin çözüm
Ama canım hergün oluyo gına geldi bana daBende suanda koltukta uyanmis yaziyorum
Cok yorgundum uyudum
Esim cok ugrasti kizdi hatta kalkamadim yorgunluktan
Bunda aglayacak birsey yok
Insan gercekten kalkamiyor
Doğru diyosun ama canım benim ne kadar çaba sarfettiği mi görsen onu kaldırmak için kaya olsa kalkarGünah ya. Uyuyan insanin üstüne kar yağar derler. Bir battaniye ativerin üstüne.
Seviyolar orda yatmayı ama bir olur iki olur devamlıda sen iyi yatıyomuşsun ben onu yapıp temelli alıştırmam gerçi alıştırmasamda gelmiyoBen bu gece yatağımızda yatalım diye önceden söylersem ancak yatarız. 1,5 yılda ikili koltuğu yataktan fazla kullanmışızdıraynen dediğin gibi kalk diyorum kalkmıyor yatağı sevmiyor. Ben de onsuz uyuyamıyorum. Mecbur kalk da koltuğu açalım diyorum ben de yatayım yanına :) o zaman kalkıyor. İnsan yatak odasında yatmak istiyor haliyle rahat rahat ama bu adamların derdi ne anlamak mümkün değil.
Bebeğin 6aydan büyükse ayır bence yazık adamda yatağıma geçsin canımBende esimden ayri yatiyorum. Bebegimiz gece uyumuyor çünkü . ama daha önceleri hic ayri uyumazdik sohbet eder sonrada uykuya gecerdik. Şöyle hatirlayinca vay be ne güzel gunlermis dedim. Çünkü ayri yattigimizdan beri kavga eder olduk ara sirada olsa
Bende uyurum bıraksan canım ama hergün olan olay sen hergün mü ordasınBırak uyusun yahu adam. Ben de koltukta uyurum çok da güzel oluyor
Yooo tamammen tv karşısında uyumayı seviyo ve geri kalkmayıda hiç sevmiyoYatak odanızdan ya da yataktan soğuması için herhangi bir sebepi var mı? Veya sizden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?