• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi hiç sevmiyorum ondan boşanmak istedim

Malesef hata yaptım farkındayım, gerçekten cahildim bilemedim yaşım 27 oldu bende pişmanım ama zamanıda geriye alamıyorum. İşin içinden çıkamıyorum
Çocuklarınızı neden yanınıza almıyorsunuz siz onu bir söyleyin bakalım? Kaçak dövüşmeyin! 3 ve 4.5 yaşında ki 2 çocuk anneleri sağlamken neden bakıcı baksın onlara! ne biçim annesiniz? Kusura bakmayın çok sinirlendim,
Bende bir anneyim. Boşanalı 2,5 sene oldu. O evden de çıktım, evi de değiştim okulu da değiştim. Düzenlerini komple değiştirmek zorunda kaldım. Sadece aynı şehirde yaşıyorum. Ama onları annesiz bırakmadım???
Kusura bakmayın siz kolay yolu seçmişsiniz, hata yapmak ayrı ona hiçbişey diyemem. Ama herkes anne ve baba olmamalı!!!!!

konuyu uzatmadan kısaca özet geçeyim gerçi çok kısa kalırmı bilmiyorum , 6 yıl oldu evliyim 2 çocuğum var eşimle mantığa dayalı bir evlilik yaptım, mantıktan kast ettiğim aramızda 17 yaş var ve ekonomik durumunun iyi olması en etkin sebepti. Ben çok yokluk görmüş sevgisiz ailede baskılarla büyümüş, hata üstüne hata yapmaya mecbur bırakılmış bir çocukluk yaşadım. Bunlardan biride yaptığım bu evlilik, zorlamalı değil fakat küçük yaşta mantık olmadan yapılmış bir evlilik. Eşimin maddi gücü yerinde olduğu zamanlar zaten sen sevgi değil mantık evliliği yaptın diyerek kendime 4 yıl boyunca konusma fırsatı vermedim, bu arada 2 çocuk oldu şuan biri 4.5 biri 3 yaşında. Eşim iyi denilecek bir insan, iyi bir baba sorumluluklarını yerine getiren bir baba ama gerçek anlamda bir eş değil. Öyle seveyim şımartayım kıymetini bileyim kafasında değil geri kafalı at gözlüklü bir adam , Eşim kavga sırasında çok pisleşir, küfür yok ama çok yaralayıcı konusur. Şiddeti yok ama söylediği sözler bıçaktan daha keskindir. Birçok geçerli sebebim var aslında ama uzatmakta istemiyorum, yaklaşık 2 yıldır onunla cinsel beraberlik yaşarken tiskiniyorum,eşim benim cinsel isteğime önem vermez varsa yoksa kendisi,ufak bir örnek vereceğim mesela cinsel anlamda bana yaklaşmak istediğinde ona ben istemediğimi söylediğimde yorgun veya regl olduğumu söylediğimde sen dön ben hallederim, sen uyu ben hallederim, sen ağzını aç gerisi bende diyen karşındaki partnerinin ne hissettiğini umursamayan kendi uçkuruna düşkün bir insan kendisi lütfen kızmayın en açık bu şekilde anlatabilrdim. Unutmadığım içime yara açan birkaç cümlesi ve yaptığı birkaç şey var birtürlü onları aşamıyorum. Kendisine hiç sevgim yok bunuda kendisine 2 ay önce söyledim onunla birlikte olmak istemediğimi onu sevmediğimi ve her fırsatta beni evden kovmasını sktr çekmesinin beni yorduğunu ve evliliği bitirmek istediğimi açıkca söyledim. O da benden özür diledi fakat özrünü asla kabul etmiyorum. Beni Çok üzdüğü ve mutsuz ettiği zamanlarda benden özür dilememişti hatta aksine görmezden geliyordu, bu sebeple özrünü kabul etmek içimden gelmedi, nyse sonuca geliyim fazla uzattım:) kendisi çocuklar için sürdürelim dedi fakat ben bunu yapamayacağını söyledim, kendisi 1 yıldır ekonomik bir batak verdi, kısaca battı yani. Boşanma konusunda sen böyle istiyorsan öyle olsun ama sen beni bu durumda böyle bıraktın ben düştüm sen beni yarı yolda bıraktın senden nefret ediyorum diyerek dinen beni 3 kez boşadı, dinen boşanmış oldum resmi olarak hala boşanmadık aynı evde 3 aydır ayrı uyuyoruz ve dün bana ne zzman gideceğimi artık bu duruma tahamul edemediğini söyledi bende ev tutup en kısa zamanda gideceğimi söyledim oda bi zahmet dedi. Velayet ortak velayet olucak, çocuklar burda kreşe gidiyor daha 2 yılları var burda devam edicekler diye burda babaları ile kalıcaklar, ben gidince muhtemelen eşim bir bakıcı yani eve yardımcı tutar. Buna benzer bir durum yaşayan varmı? Beni neler bekliyor inanın bilmiyorum. Korkmuyorum kararlıyım ama bu durumda çocuklarım ne kadar etkilenir endişelerim var. Onlardan elimi eteğimi asla çekmem, ama mutsuz bir ailede büyütmekte onlara yapılacak büyük bir haksızlık olucak hem onlara hem kendime.
İstemiyorsan ayrıl bence.

konuyu uzatmadan kısaca özet geçeyim gerçi çok kısa kalırmı bilmiyorum , 6 yıl oldu evliyim 2 çocuğum var eşimle mantığa dayalı bir evlilik yaptım, mantıktan kast ettiğim aramızda 17 yaş var ve ekonomik durumunun iyi olması en etkin sebepti. Ben çok yokluk görmüş sevgisiz ailede baskılarla büyümüş, hata üstüne hata yapmaya mecbur bırakılmış bir çocukluk yaşadım. Bunlardan biride yaptığım bu evlilik, zorlamalı değil fakat küçük yaşta mantık olmadan yapılmış bir evlilik. Eşimin maddi gücü yerinde olduğu zamanlar zaten sen sevgi değil mantık evliliği yaptın diyerek kendime 4 yıl boyunca konusma fırsatı vermedim, bu arada 2 çocuk oldu şuan biri 4.5 biri 3 yaşında. Eşim iyi denilecek bir insan, iyi bir baba sorumluluklarını yerine getiren bir baba ama gerçek anlamda bir eş değil. Öyle seveyim şımartayım kıymetini bileyim kafasında değil geri kafalı at gözlüklü bir adam , Eşim kavga sırasında çok pisleşir, küfür yok ama çok yaralayıcı konusur. Şiddeti yok ama söylediği sözler bıçaktan daha keskindir. Birçok geçerli sebebim var aslında ama uzatmakta istemiyorum, yaklaşık 2 yıldır onunla cinsel beraberlik yaşarken tiskiniyorum,eşim benim cinsel isteğime önem vermez varsa yoksa kendisi,ufak bir örnek vereceğim mesela cinsel anlamda bana yaklaşmak istediğinde ona ben istemediğimi söylediğimde yorgun veya regl olduğumu söylediğimde sen dön ben hallederim, sen uyu ben hallederim, sen ağzını aç gerisi bende diyen karşındaki partnerinin ne hissettiğini umursamayan kendi uçkuruna düşkün bir insan kendisi lütfen kızmayın en açık bu şekilde anlatabilrdim. Unutmadığım içime yara açan birkaç cümlesi ve yaptığı birkaç şey var birtürlü onları aşamıyorum. Kendisine hiç sevgim yok bunuda kendisine 2 ay önce söyledim onunla birlikte olmak istemediğimi onu sevmediğimi ve her fırsatta beni evden kovmasını sktr çekmesinin beni yorduğunu ve evliliği bitirmek istediğimi açıkca söyledim. O da benden özür diledi fakat özrünü asla kabul etmiyorum. Beni Çok üzdüğü ve mutsuz ettiği zamanlarda benden özür dilememişti hatta aksine görmezden geliyordu, bu sebeple özrünü kabul etmek içimden gelmedi, nyse sonuca geliyim fazla uzattım:) kendisi çocuklar için sürdürelim dedi fakat ben bunu yapamayacağını söyledim, kendisi 1 yıldır ekonomik bir batak verdi, kısaca battı yani. Boşanma konusunda sen böyle istiyorsan öyle olsun ama sen beni bu durumda böyle bıraktın ben düştüm sen beni yarı yolda bıraktın senden nefret ediyorum diyerek dinen beni 3 kez boşadı, dinen boşanmış oldum resmi olarak hala boşanmadık aynı evde 3 aydır ayrı uyuyoruz ve dün bana ne zzman gideceğimi artık bu duruma tahamul edemediğini söyledi bende ev tutup en kısa zamanda gideceğimi söyledim oda bi zahmet dedi. Velayet ortak velayet olucak, çocuklar burda kreşe gidiyor daha 2 yılları var burda devam edicekler diye burda babaları ile kalıcaklar, ben gidince muhtemelen eşim bir bakıcı yani eve yardımcı tutar. Buna benzer bir durum yaşayan varmı? Beni neler bekliyor inanın bilmiyorum. Korkmuyorum kararlıyım ama bu durumda çocuklarım ne kadar etkilenir endişelerim var. Onlardan elimi eteğimi asla çekmem, ama mutsuz bir ailede büyütmekte onlara yapılacak büyük bir haksızlık olucak hem onlara hem kendime.
Kucucuk çocuklar neden yardimci veya bakici eline kaliyor. Ayni sehirde ev tutun yada oldugunuz yere götürün cocuklari. Allahim anneme birakip bir saatligine alisverise gitmiyorum. Babalarina gonderdigimde gozum saate bakmaktan şaşı oluyor. Burda bilir kizlar bigun boyunca acliktan bayilacaktim yemek siparisim iptal olmustu oturup saatlerce aglamistim sinirlerim bosalmisti. Kaldiki eski esimi arasaydim uca uça gelirdi yemek alirdi yemege goturruudu buna nazaran aramadim. Beni hasta gorurde ver cocugu bir kac gun gotureyim der diye. Siz nasil bu kadar ufak cocuklari birakiyorsunuz

Sen sevmediğin bir adamdan doğan çocuklarını da sevmiyorsun adam battı diyosun bakıcı tutacak diyosun kreşi bahane ediyorsun tabi yersen..babam askerdi ilkokulu 3 farklı il değiştirerek okudum liseyi 3 farklı ilde okudum bişey ol adı insan alışır ! Sen çocuklarını da istemiyorsun bahaneyi bırak ben kızımdan 3 gün ayrı kalsam uykularım kaçıyor

Ben banlıyken sayfaları okudum da şeyi anlamadım adamın parası bitince boşanmak isteyip tiksinmesine niye takıldınız ki zaten evlenme motivasyonu bu e para bitti aşk bitti bi bana mı normal geldi anlamadım açık açık kabul ediyo zaten bu yüzden evlendiğini
Çocukları babaya bırakma kısmını da çoğu üye gibi aynı düşünüyorum düzeni değişmesin olayı hikaye üyeler haklı çocuk düzeni değişince etkilenecek yaşta da değil düzenli bir okul ya da sosyal hayata sahip yaşta da değil ama annenin alması ne kadar normalse boşanmada babanın durumu daha iyi olcaksa babada kalması da o kadar normal geliyor bana

Ben banlıyken sayfaları okudum da şeyi anlamadım adamın parası bitince boşanmak isteyip tiksinmesine niye takıldınız ki zaten evlenme motivasyonu bu e para bitti aşk bitti bi bana mı normal geldi anlamadım açık açık kabul ediyo zaten bu yüzden evlendiğini
Çocukları babaya bırakma kısmını da çoğu üye gibi aynı düşünüyorum düzeni değişmesin olayı hikaye üyeler haklı çocuk düzeni değişince etkilenecek yaşta da değil düzenli bir okul ya da sosyal hayata sahip yaşta da değil ama annenin alması ne kadar normalse boşanmada babanın durumu daha iyi olcaksa babada kalması da o kadar normal geliyor bana
Anne olunca anlarsın..çocuklar 14 15 olsa evet anlarım babada kalabilir ama o kadar küçük çocuklar anne kuzusudur ve asıl anne kopamaz çocuktan ..burada öyle bir bağ yok zaten boşa hikaye anlatmasın

Anne olunca anlarsın..çocuklar 14 15 olsa evet anlarım babada kalabilir ama o kadar küçük çocuklar anne kuzusudur ve asıl anne kopamaz çocuktan ..burada öyle bir bağ yok zaten boşa hikaye anlatmasın
Haklı olabilirsiniz hiç küçük çocuk sorumluluğu almadığım için hepsi aynıymış kalabilirmiş diğer ebeveynle gibi geliyor çünkü anne de bakıcıya bırakıp çalışcak aynı şey ama tabii bana mantıken böyle geliyor hayatın içinde nasıl olur bilemem ama bağ yok kısmına katılıyorum okuduğum kadarıyla çocukla ilgili sorulara hiç cevap bile vermemişti

Çok haklısınız ve akıllıca yorumlamışsınız

Sadece şunu diyebilirim, ben yavrularımı böyle öküz bir adama asla bırakmak istemezdim
Anne gidişi çocukların anlayabileceği bir şey değil gibi geliyor bana hep
Baba önemli değil ama anne çok önemli çocuk için

Mantıken yüzde yüz haklısınız bu arada
Ben de ayrılma durumum olsa çocuklarımı kimseye bırakmam babası dahi olsa tıpkı sizin gibi ama bunu toplum olarak çaresizlik içinde kalmış kadınlara dayatmamız çok acımasızca. Benim mesleğim ve imkanım var, ailem de her zaman destekçim ama her kadın aynı şansa sahip değil maalesef. Bu yüzden çocukları sokağa atıyor muamelesi yapmak, erkeğin hakkı olduğunu düşündüğümüz konularda kadına hak vermemek hiç adil değil.
Hiç bir anne çaresizlik içine düşmesin 🙏

O kadar uğraşıp yazmışsınız helal olsun ama bu çocuklar çok ufak ve kadının yazdıklarını iyi analiz etmeden sırf kadın diye yaptığını hoş görelim diyorsunuz. Bir kadın olarak tabi ki hemcinslerimizi koruyacağız ama burada sırf kadın diye iki küçük çocuğu başından savmaya çalışan birine hak vererek asıl ikiyüzlülüğü yapamam. Burada iki sorumsuz insan tarafından dünyaya getirilmiş, iki masum çocuk var sadece, şimdi istediğiniz gibi çarpıtarak kadın düşmanı ilan edebilirsiniz. İyi günler.
Siz de çok gayretlisiniz. Çarpıtmama gerek yok yazdıklarını çok net. Size de iyi günler.

Siz de çok gayretlisiniz. Çarpıtmama gerek yok yazdıklarını çok net. Size de iyi günler.
Gayret? Bu konuya daha fazla yazmayacağım ve sadece şunu yazıp sonlandıracağım, regl iken sadece dön arkanı, aç ağzını diyen bir pisliğe çocuk emanet eder miydiniz? Onun dışında babalar da gayet anneler kadar çocuk bakabilir.

Yaptığınız hataya bir hata daha eklemeyin çocuklarınız çok küçük yanınıza alın. Yanınıza alamayacak durumdaysanız her hatanın bir bedeli vardır o bedelde çocuklar o 2 seneyi daha geçirene kadar o evliliğe katlanmak olsun.
Çok pişman olursunuz elin adamının dediği koymaz ama o çocuklar büyüyünce işitecekleriniz çok yaralar.

Adamlarda genç kadınların bir gün pişman olacağını varsayarak evlensinler. Sonuçta böyle evliliklerde kadınlar daha genç oldukları için bazı şeyleri ongöremeyebiliyorlar ama onlar yaşlı oldukları için her şeyin farkındadır ve risk alarak böyle evlilkler yapıyorlar.
çok güzel demişsiniz. ben buna Adnan Ziyagil sendromu diyorum 👍

konunun tamamını üşenmeyip okudum. sanki konu sahibi kendi kendine boşanmış gibi ona kızılmış.

adam kadını boşamış, bu atlanıyor. tersi değil. 3 talakla boşamış bir de. abimiz ultra premium "dindar" demek oluyor bu. bu ultra premium sürümler çocukları asla karısına bırakmaz. başında kendisinin olmadığı yerde, başka erkek olmasa bile çocukları karısına vermez. bakamayacak olsa bile mahkemede kadının namusuna iftira atar gene vermez, çocuğu rezil eder yine vermez. boşuna yüklenilmiş konu sahibine. o da meme toto neyse yaptırıp yoluna bakacak çünkü başka çaresi yok.

çocukları babaya bırakman platonik yada gerçek başka biri olduğunu gösterir

Sen niye gidiyorsun o gitsin. Çocuklar küçük ve mahkeme sana verir. Evden çıkarsan hatalı sayılmıyor musun. Yarın birgün mahkemede çocuklarını beni terketti gitti derse ne yapacaksın

Back
X