- Konu Sahibi just tonight
hiç gülecegim yoktu ya kızlar :)Ahahah koptum suansen cok yasa yapar valla delidir napsa yeridir
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç gülecegim yoktu ya kızlar :)Ahahah koptum suansen cok yasa yapar valla delidir napsa yeridir
![]()
Bana çok samimi gelmdinizDaha alici bulmamis. Bulsaydi suan 10 tane rahat Hilton yapardı
Bazen bana sey diyor sakayla karisik diyor saniyordum tovbe yarabbim tovbe acaba daha onceki dunyada kimdim simdi bir daha mi geldim diyordu. Tum arkadaslarim senin kocan hocalik diyordu
Bana çok samimi gelmdiniz
Yani evliyken yaptığı kaçakçılıga hatta hırsızlığa göz yumuyordunuz çünkü evliydiniz ve zengin olma ihtimalini vardı. Ne zaman ki yorgan gitti ihbar etmek akla gldi. Evliyken duyarsanız ve hatta evliykn ihbarı dusunseniz neyse.
Ama şu aşamada hiç samimi degil
Gec de olsa ihbar etmiş lazım ama siz zarar vermeyeceginden eminseniz..
Tüm arkadaşlarım senin kocan ne demek ya?
Tamam şimdi anladım çok pardon. Sen şimdi nerdesin? Ne zaman ailenin yanına gideceksin?Nasil ne demek? Kiz arkadaslarimla paylastigimda hepsi hocalik diyordu. Gece uykuda garip hareketleride vardi
Tabi adam da enayi sizin bildiginiz yerde birakacak bulduklarini, hadi polis gitti aradi bisey bulamadi ama bu adam iki kisiyi tutup sizin kapiniza gonderse bir gece vakti hatta zarar verdirse, kocanizin yaptirdigini bile ispat edemezsiniz, basiniza bela alirsiniz, pisman olursunuz, her gun neler geliyor onumuze, durduk yere rahatinizi bozmayinIste o yuzden yanina kalsin istemiyorum.