Esimi ihbar etmek istiyorum nasil kanitlayabilirim?

İyi hoş güzel ihbar et de, birincisi boşanana kadar sineye çekip, boşanma kararı alınca ihbar etmeni etik bulmuyorum.
İkincisi yine ihbar et iyi güzel vatan malı ama senin ihbar ettiğini anlamama şansı bence yok. Şu aşamada ihbar edersen sana karşı saldırganlaşabilir. Aklı fikri de yerinde değil diyorsun. Yani ihbar edersen ya izini bulamasın ya da senden şüphelenmeyeceği kadar ileri bir tarihte şikayet et. Ya da polisle falan iş birliği yap, başkası şikayet etti gibi gösteriliyorsa gösterilsin. Sonuçta canından önemli değil. Akli dengesi bozuk bir insan karısı tarafından polise şikayet edilse en iyi senaryoda tehdit eder, en kötü senaryoda da tehditlerini gerçekleştirir. Önce kendine dikkat et.

senin ihbar ettıgını anlar bence. ruh hastası bilmem ne dıyorsun.
nasıl olsa bi şekilde ortaya cıkar. bence sen bulaşma ;) ilk şüphe duyacagı kişi sensin. hatta başkası senden önce davransa bile her türlü senden bılecegınden emin ol

Ya ben bu tarihi eser bulma olaylarini hep sehir efsanesi fln bilirdim hitit altini da bulmuslarr :KK57: ihbar edecekseniz eger sizin oldugunuzu anlar ilk once bu riski almaya deger mi onu dusunun

Daha alici bulmamis. Bulsaydi suan 10 tane rahat Hilton yapardı
Bana çok samimi gelmdiniz
Yani evliyken yaptığı kaçakçılıga hatta hırsızlığa göz yumuyordunuz çünkü evliydiniz ve zengin olma ihtimalini vardı. Ne zaman ki yorgan gitti ihbar etmek akla gldi. Evliyken duyarsanız ve hatta evliykn ihbarı dusunseniz neyse.
Ama şu aşamada hiç samimi degil
Gec de olsa ihbar etmiş lazım ama siz zarar vermeyeceginden eminseniz..

Adam cidden ruh hastası bulasmayin bence Allahindan bulsun. Benim de vardi madde kullanan hirsiz az ustune gittim bela oldu zor kurtuldum bulasmayin

Bana çok samimi gelmdiniz
Yani evliyken yaptığı kaçakçılıga hatta hırsızlığa göz yumuyordunuz çünkü evliydiniz ve zengin olma ihtimalini vardı. Ne zaman ki yorgan gitti ihbar etmek akla gldi. Evliyken duyarsanız ve hatta evliykn ihbarı dusunseniz neyse.
Ama şu aşamada hiç samimi degil
Gec de olsa ihbar etmiş lazım ama siz zarar vermeyeceginden eminseniz..

Canim evliykende karsiydim birakmisti o isleri suan hala barismak istiyor zenginlik istesem ilk evlendigim ay satacakti o zaman kabul ederdim

Polis ihbar edeni paylaşmıyor. Bilginizi bulamaz. Tabiki ihbar edin bu suç.

Yalnız dağda kaldı fln yazınca bi :oha:dedim. Neyse ki işin aslı o değilmiş

Iste o yuzden yanina kalsin istemiyorum.
Tabi adam da enayi sizin bildiginiz yerde birakacak bulduklarini, hadi polis gitti aradi bisey bulamadi ama bu adam iki kisiyi tutup sizin kapiniza gonderse bir gece vakti hatta zarar verdirse, kocanizin yaptirdigini bile ispat edemezsiniz, basiniza bela alirsiniz, pisman olursunuz, her gun neler geliyor onumuze, durduk yere rahatinizi bozmayin

bosanma asamasına gelmeden neden ıhbar etmeyı dusunmedınız ?
kımlıgınız saklı kalır merak etmedın bencede ıhbar etmelısınız belkı gec bıle kalmıssınızdır

Senin ihbar ettiğini anlamayacak mı bu adam?
Bence bırak sen kötü olma, zaten onları satmaya çalışırken yakalanacaktır.

Back
X