• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİMİ İŞYERİNE ŞİKAYET

Anne - babanızın, koca diye getirdiğiniz kişiden dayak yediğini bilmek sizi nasıl delirtmiyor. Empati bile yapamıyorum. O kadar içim acıdı ki.

Bundan sonra babanız eve sizi zincirlese de sözünden çıkmamanız gerekiyor. Ya da kocam da kocam diyecekseniz bir daha asla boşanmayı düşünmeyip evinizden ve eşinizden ayrılmayacaksınız. Bu iki yoldan başkası yok. Kaç yaşındaki insanların 35 yaşındaki çoktan kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş olması gereken kızları yüzünden yaşadıklarına bakın.

Konu sahibi isim değiştiren bir üye mi? Birine benzettim, eski konularına baktım ama emin olamadım.
sabırtaşı (sarımanolya)'nın da tüm konularını okumuştum; döndüm bu arkadaşınkini de okudum.
%90 aynı kişi diyorum;
* baba koca arasında gidip gelir
* eve hiç para harcamaz
*kişisel harcamaları çok
*kartı hep 2bin tl civarı gelir
*iş yerinde dışlanmakta
Vs vs...

‘Eşinizi’ (ananızı babanızı döven kişiye eş denilmez ) iş yerine şikayet edip ondan intikam alınca ne elde etmeye çalışıyorsunuz? Ben söyleyeyim gözünü korkutmak.

Yaşlı insanları döven birinin gözü korksa ne olur korkmasa ne olur.

Koca koca diye delirmeyecekseniz. Darp raporunu alıp boşanmanızı tavsiye ederim.

Anana babana çok acıdım. Kızları yüzünden düştükleri hallere bak. Allah kimseye yaşatmasın bu durumu.

‘Eşinizi’ (ananızı babanızı döven kişiye eş denilmez ) iş yerine şikayet edip ondan intikam alınca ne elde etmeye çalışıyorsunuz? Ben söyleyeyim gözünü korkutmak.

Yaşlı insanları döven birinin gözü korksa ne olur korkmasa ne olur.

Koca koca diye delirmeyecekseniz. Darp raporunu alıp boşanmanızı tavsiye ederim.

Anana babana çok acıdım. Kızları yüzünden düştükleri hallere bak. Allah kimseye yaşatmasın bu durumu.
Konu sahibi boşandı...şimdi adamla zaman zaman bir araya gelip tekrar barışmaya çalışıyor 😒

Back
X