Eşimi kaybettiim hayatımiz yarım kaldı. ..

Başın sağolsun mekanı cennet olsun eşinin... Rabbim sana ve çocuğunuza uzun uzun ömürler versin, birbirinize bağışlasın sizi...

Ben kadere çok inanırım hele ki böyle konularda... Kendine hep şunu hatırlat: Demekki eşinin vadesi yetmiş, dünyadaki zamanı bitmiş, vurulması bahane olmuş... Ölüm dünyadaki belki de tek adaletli şey. Çünkü önünde sonunda hepimizi bulacak. Ölüp giden sevdiklerimize er geç kavuşacağız... O vuran adam için söyleyecek bi şey bulamıyorum. Allah cezasını verecektir. Sizin her gözyaşınız o adama bi ah şimdi...

Senin bundan sonra yapman gereken, evladına sımsıkı sarılmak, onun için yaşamak, onun için güçlü olmak, onu çok güzel bi şekilde yetiştirmek, iyi ve merhametli bi insan olmasını sağlamak. Ve eşine bol bol dua etmek...

Unutma, oğlunun artık sana daha çok ihtiyacı var. Onun için ayakta kal... Eşinin gözü arkada kalsın istemezsin değil mi? O böyle bi durumda senin güçlü durmanı, oğluna sarılmanı, mutlu olmanızı isterdi. Onun istediği gibi yaşa olur mu?

Cok üzüldüm cok zor. Sizi cok iyi anlıyorum.Bende bir kaza sonucu babaannem ve dedemi aynı gün kaybetmiştim. Ates düştüğü yeri yakıyor kimse anlayamaz su an sizi. Allah sabir versin zamanla insallah her sey güzel olur. Cocugunuz var güçlü olmalısınız hepimiz yaşayacağız bunu er ya da gec. Allah rahmet eylesin.

başın sağolsun,allah eşinin mekanini cennet eylesin, sizlere de dayanma gücü nasip etsin..
şimdi yavruna daha çok sarılman lazım, onun için ayakta durman lazım..çok zor, ateş düştüğü yeri yakıyor biliyorum ama oğlun için yapmalısın bunu. tekrardan allah rahmet eylesin

Kader mi acaba bu ?
İnsan acaba eceliyle kaybetse daha mı metin olur bilmiyorum.

Başınız sağolsun, bundan sonraki hayatınızı nasıl devam ettireceksiniz? Maddi olarak özellikle

Başınız sağolsun, Rabbim size ve oğlunuza uzun ömürler versin inş.
artık bundan sonra önünüze bakacaksınız. zira size 2 kat muhtaç bir çocuk, bebk var orta da .
dimdik duracaksınız, hem ana hem baba olacaksınız.
ama lütfen o ortağın peşini bırakmayın, şu denetimli serbestlikten falan yararlanmaması için iyi bir avukat bulun.

Başınız sağolsun daha çok gençmiş hanginize üzüleceğimi bilemedim. Rabbim sabırlar versin, sizi yavrunuza bağışlasın. İmtihan dünyası canım ölüm de Allahtan sakın isyan etme... Allah rahmet eylesin

Başınız sağolsun
Konunun çok etkiledi beni
Şimdi neler yapıyorsunuz?

Neymis o katilin bu kadar gözünü dondurecek olay? Para icin mi yapmis yazik gercekten..

Sabırlar dilerim... :( cok zor bir durum..

Allah belasını versin o katilin. Rabbim size de sabırlar versin ama sakın sakin isyan etmeyin . Ne kadar vurularak oldurulse de ecel gelmiş dayanmış kapıya. Eceli gelmeseydi zaten vurulsa da Rabbim yasatirdi onu. Böyle düşün canım kendini saliverme

:KK61:
İçim yandı okuyunca.. 2 ay arayla hem babamı hem kızımı verdim toprağa 6 ay oldu. Bu gün eniştemin vefat haberini aldım. Çok çok çok zor. Hayatından bir daha gelmeyecek üzere gitmeleri ahh ahh..
Ölüm çok zor..
Hayat arkadaşını vermek toprağa çok zordur. Allahım düşmanımın başına vermesin.
Biz burada ne desek boş biliyorum.
Ama lütfen yavrunuz için salma kendini. Senin omuzlarına iki kat yük var. Hem anne olacaksın hem baba.
Mevlam yardımcın olsun. :KK61:
Herşeye rağmen yaşamak zorundayız, bu günler geçecek yaran kabuk bağlayacak her şey vaktine esir...

Güzel Rabbim hayatında her daim yardımcın olsun. Bebeğinle seni birbirinize bağışlasın. :KK61:

nefes aldıkça hayat devam ediyor çocuğunuz için ayakta durmak zorundasınız onun hem annesi hem babasısınız bu saatten sonra Cinayeti işleyen kiyi insallah her iki taraftada cezasını bulur Canı verende alanda Allahtır

Basiniz sagolsun cocugunla beraber kolay huzurlu bir hayatiniz olur insallah.maddi konuda sorununuz var mi canim annenelr hayatta mi ve sana destek mi

:KK61:
İçim yandı okuyunca.. 2 ay arayla hem babamı hem kızımı verdim toprağa 6 ay oldu. Bu gün eniştemin vefat haberini aldım. Çok çok çok zor. Hayatından bir daha gelmeyecek üzere gitmeleri ahh ahh..
Ölüm çok zor..
Hayat arkadaşını vermek toprağa çok zordur. Allahım düşmanımın başına vermesin.
Biz burada ne desek boş biliyorum.
Ama lütfen yavrunuz için salma kendini. Senin omuzlarına iki kat yük var. Hem anne olacaksın hem baba.
Mevlam yardımcın olsun. :KK61:
Herşeye rağmen yaşamak zorundayız, bu günler geçecek yaran kabuk bağlayacak her şey vaktine esir...

Güzel Rabbim hayatında her daim yardımcın olsun. Bebeğinle seni birbirinize bağışlasın. :KK61:
Basiniz sqgolsun sizin de.kizinizi nasil kaybettiniz evlat acisi da cok zor

Back
X