• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİMİ KENDİME BÖYLE AŞIK ETTİM

kendinize bakmışsınız çok da guzel olmuş. ama merak ettim siz eşinizle oturup çitos kola maç izlerken o da sizinle kadın programı izledi mi?
Bir de baklava yaptı mı, Adonislerini geliştirdi mi bunları da merak ettim ben. :KK53: 4 ayda 35 kilo vermek de iyiymiş bu arada. Biraz fazla eski türk filmi izlemişiz galiba sevgili Nesenese17.:KK59:
Bu arada bana öyle geliyor ki eşim kendini geliştirme işini bir gecede lens + saç boyama boyutuna taşısaydı ben biraz korkardım.:stop:

ben eşim için değil kendim için süslenirim her daim
yani bana bunları yaptırabiliyor olması için adamı kıvanc tatlıtugf fılan olması lazım ve bana aşık tabiki
aşık etmek için değil.

Gecicidir bence kocana cok guvenme.Erkekler maymun istahlidir guzelim.Ben bugune kdar hep guzelligiyle her ortamda ilgi ceken biriydim bulundugum yerin en guzel kadini olarak gosterildim hep.Ama nemi oldu kocam beni benden yasca cok buyuk cok kilolu hic bir guzelligi olmayan vucudu kat kat,suratina bakilmayacak kadar sevimsiz cirkin bi zenciyle aldatti.Hatta o kadini gorunce ilk kocama bu ne ya igrenc kokuyo demistim gulmustu oda yazik bosver diye.Vucudu desen koca bi gobek ,kesin 100 kilo belkide daha fazla,sac yok peruk ,koca bir gorili andiriyordu.
Aldattigi duyulunca herkese alay konusu oldu karini bunlami aldattin diye.Kadin cirkinligin kitabini yazar umitsiz vaka yani .Ama benim kocis demekki o kadinda biseyler buldu guzelligine guvenme hele kocana hic guvenme bi abla tavsiyesi

Sen bunları yaptıktan sonra 2 yıldır mutluysanız gerisi boş. Burada yazılan her şeyi kafana takma.
Erkekler düz vites canlılar. Onlar için önce fizik gelir. Estetikten önce seni seven, estetikten sonra aşık olan bir adamla evlisin. Sana mutluluk olarak geri dönmüş ya o yeter.

Gecicidir bence kocana cok guvenme.Erkekler maymun istahlidir guzelim.Ben bugune kdar hep guzelligiyle her ortamda ilgi ceken biriydim bulundugum yerin en guzel kadini olarak gosterildim hep.Ama nemi oldu kocam beni benden yasca cok buyuk cok kilolu hic bir guzelligi olmayan vucudu kat kat,suratina bakilmayacak kadar sevimsiz cirkin bi zenciyle aldatti.Hatta o kadini gorunce ilk kocama bu ne ya igrenc kokuyo demistim gulmustu oda yazik bosver diye.Vucudu desen koca bi gobek ,kesin 100 kilo belkide daha fazla,sac yok peruk ,koca bir gorili andiriyordu.
Aldattigi duyulunca herkese alay konusu oldu karini bunlami aldattin diye.Kadin cirkinligin kitabini yazar umitsiz vaka yani .Ama benim kocis demekki o kadinda biseyler buldu guzelligine guvenme hele kocana hic guvenme bi abla tavsiyesi
offf canım sen ne tür bir yaratıkla evlenmişsin :KK57: çok geçmiş olsun... hayatından defettiğin için çok şanslısın..

Bosandiniz degil mi? Birlikte degilsinizdir umarim.

ha bu arada 85 kiloyum ve seni cebimden çıkarırım emin ol..bulunduğum heryederherkes hayrandır..

Ben sevgilimi en doğal halimle tavladım. İleride hasta olup saçlarım dökülürse kaza geçirirsem yüzümde sorun olursa da, yaşlandığımda sarkık memelerimle de benimle olacak biriyle beraberim, beni ben olduğum için seven... Eşine dikkat et daha güzeliyle karşılaşmasın...

Back
X