Doğuma Hazırlık Eşimi kiramiyorum çok istiyor aklım karışık oğluma aa ismmmmm yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

51ygmr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
226
101
18
35
Hanımlar oğluma

KEREM ismini koyacamm

TAHİREFE yi de eşim çok istiyor babasının adı napmam lazım eltim de Kayinabba adi TAHİR TALHA var diye sıcak bakmıyorum napmaliyimmm.

Hanımlar oğluma

KEREM ismini koyacamm

TAHİREFE yi de eşim çok istiyor babasının adı napmam lazım eltim de Kayinabba adi TAHİR TALHA var diye sıcak bakmıyorum napmaliyimmm.
ee varmış zaten torunun birinde tahir ismi.
ne gereği var ya?
saçma olmaz mı?
Kerem güzeldir. oğluşumun adı.

olan ismi ısrarla koymayi bende sevmiyorum.benim anneannemin adi 3 dayimin kızındada var.yarış yapar gibi sanki.sevgi göstergesi sanıyorlar sanırım.hep derim isim işi gönül işidir.gönlünüzden gelmiyorsa koymayın.ben koydum kp derimin adin x efe benimkide.ama sevdiğim bir isimdi ve kp derimi cok severim.istemesem zorla koymazdim.saglikla büyütmeniz dilegiyle.

Yok valaa seviyorum Kayinabba mi hiç bi zararı olmadı ... Ama eltim koydu 3 yaşına girecek tahir talha adı da ben o yüzden istemiyorum iste eşime bunu anlatamıyorum ama

Ta

Tahir babasının adı o yüzden istiyor bide eltim tahir talha koydu iicn ben istemiyorum . Yoksa başka bi sebeb yok yani

E kaç çocuğa konacak koymuş zaten eltiniz. Her doğan oğlan çocuğuna Tahir ismi mi verilecek bana saçma geldi üzgünüm. Büyüdüklerinde ikisinin adı da Tahir olacak, bir de kayınbaba var hepsi birbirine çorba olacak. Çocuklara biraz özel olduklarını hissettirin.

9 ay çocugu kp mi taşıyormuş karnında onun adı konacak ,

tövbe tövbe vallahi ağzımı bozacam yaaa başınızı yesin adınız

ayy tanıdık akrabalar var bu şekilde. 3 eltiler.
hepsinde ayşe var
hepsinde ali var
küçük ali büyük ali diye çağırıyorlar
damatta aldılar onun da adı ali çıktımı.
onada damat ali diyorlar.

9 ay çocugu kp mi taşıyormuş karnında onun adı konacak ,

tövbe tövbe vallahi ağzımı bozacam yaaa başınızı yesin adınız
Ayenn hayalimm vardı kızımda n sonra bi oğlum olsa isim koysam diye ama şimdi insani kendi haline birkamiyolar başkasını geçtim eşim i kırmak istemiyorum ama benim de içimden gelmiyor koyamk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…