ayyy valaa hoş olurmuş aklıma niye gelmedi ki benim hiç guleism yoktuDalga geçin eşinizle tahir1, tahir2 bu ne böyle diyevazgeçirin.
Ayenn hayalimm vardı kızımda n sonra bi oğlum olsa isim koysam diye ama şimdi insani kendi haline birkamiyolar başkasını geçtim eşim i kırmak istemiyorum ama benim de içimden gelmiyor koyamk
Kerem Tahir koyun. Zamanla tahir zor gelir. Kereme devam edersiniz. Madem eşsiniz herkes 1 tane isim koysun.
Bu tip konularda anlam veremediğim şey. Eşinin isteğine saygı duyulmaması. Sonuçta çift isim konulabilir. Biriniz Kerem koyun öbürünüz tahir. Konu tatlıya bağlansın. Siz anne iseniz oda baba
Tahir kerem koyun. kurmayı bence eşiniz belliki mahcup olacağına inanıyor.Hanımlar oğluma
KEREM ismini koyacamm
TAHİREFE yi de eşim çok istiyor babasının adı napmam lazım eltim de Kayinabba adi TAHİR TALHA var diye sıcak bakmıyorum napmaliyimmm.
Galiba artık yumuşak davranmamak lazım yoksa ben uzulecemeşimi kırmak istemiyorum ne yaaa
eşin seni çok guzel kırıyor ama , eşim ne isterse onu koyacak diyebiliyormu , HAYIR ,
e ozaman , eşine ben bu ismi koymaya karar verdim başka türlüsü içime sinmeyecek de ,
bu hamile halımle kimsenın benı üzmesine izin verme falan de , konuyu kapat
İlla büyük birinin adı olacak yani, dedenin adını da beğenmeseydi dedenin babası şeklinde gidecek miydi geriye doğru beğenene kadarNe bu erkeklerdeki ölen baba adını koyma merakı...benim kocamda ilerde oğlum olursa dede adı koyacam diyor babasının adı kötü çünki sevmiyor beynim durdu
Tahir kerem koyun. kurmayı bence eşiniz belliki mahcup olacağına inanıyor.
Zaten kayınbabanızın ismini eltinler koymuş sizin bir daha koymanız saçma olmaz mı sizce?Eşinize bunu anlatın,çocuk isimlerini yarıştırmayın.
Ne bu erkeklerdeki ölen baba adını koyma merakı...benim kocamda ilerde oğlum olursa dede adı koyacam diyor babasının adı kötü çünki sevmiyor beynim durdu
Ne bileyim keşke dede ismi ''ibiş'' olsaydı da koymak istemeseydiİlla büyük birinin adı olacak yani, dedenin adını da beğenmeseydi dedenin babası şeklinde gidecek miydi geriye doğru beğenene kadar
Babasi dedesi büyük babasının ayyyyyyNe bileyim keşke dede ismi ''ibiş'' olsaydı da koymak istemeseydi
Canım inan ki ben ona saygı duyuyorum hatta sen koy bul dedim ama babanın adı var başka bişey koyalım deidm ..
Tahir kerem hoş ama öyle değil mevzu kısaca anLatim. Konuldu ama ikinci isim soykendi kırgınlık oldu arada o yüzden ben koysam kerem soylesem bi analmi yok kayinbaba min adını koyammin hiç koyammak daha iyi en azından kırgınlık olmayacak sen bunu soyluyon o bunu diye .
Eşiniz babasının gözüne girmek için o ismi koymak istiyo bence.Hala babasının annesinin etkisinde kalan küçük çocuk gibi.Yani kayınpederinizin ismi koyulunca o çocuk daha mı çok sevilecek.Zaten kardeşi koymuş oğluna,ne öyle kıskanç tipler gibi gidip bir daha aynı ismi koymak
Ev hane aile senin güzelim. Bence önce kocanla konuş. Sonra ailesine kocam kerem istedi. Bende kayınpederimi çok sevdiğimden kp de adı olsun diye iki isim koyduk diye söylersen kimse ardını aramaz. Ama bu işi fazla uzatmışsanız ve dillendirmişseniz ne yazık ki sıkıntı istemeden büyüyür.
Nikah defterine imza atmakla eş olunmuyor. Zamanı gelen konuyu önce ikiniz arasında konuşup anlaşıp sonra sizin dışınızdakilere uygun şekilde anlatacaksınız. Madem eşiniz babasını adını istiyor koyacak bunun sebepleri
Koyamsin in sebebi şu canım eltim tahir ismini soyelemdi ve akrabaları da bu konuda kırgınlık oldu Kayinabba da haliyle çok üzuldu eşim de biz koyalim hevesini alsın kırgınlıgi bi nebze geçsin diye dusnuyor aslında .. çocuğun adı talha biliniyor kimse tahir demiyor herkese talha diyor çünkü
elti koymuş size ne gerek var. on çocukan on torun olsa hepsine tahir x mi koyacaklar*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?