Yok canum sadcee ikimiz biliyoruz yani kimseye karar bildirmiş değiliz zaten eşim bende Rıza almadgi içinde soylemiyor kimseye bişey bende zaten kesin karar olmadan kimseye soyelemm önce aramızda anlasmamiz lazım
iyide kadın dogrusunu yapmış demek ki onada zorla koydurmuşlar , ben olsam bende aynısını yapardım hiç söyletmezdim ,
senın kocan da babasının gönlünü yapacak aklınca , ,
ah allahım ahh şu erkeklere niye kuş beynı kadar beyın veriyon yarabbiii
Ewet yeni caga uygun gelmiyim aslında peygamber efendimiz in adı anlamı saf temiz ama var iste olamsi aaa valaa eski isim dmez koayridmTahir güzel isim de değil
Padişah soyu sanırım
tahır taha
tahır efe
tahır ege
tahırcan
tahırıye
Niye bu eşler kendilerini kırmak zorunda bırakırlar ki böyle sanki dünya onların olacakmış gibi babalarının adına heveslenip... Çok saçma ya hiç sevmiyorum. Özellikle de gençken ölmüş, ailede acısı olan insanların isimlerini koymak bana çok yanlış geliyor mesela. Ama hayır deyince kalpsiz oluyorsun. Kayınbaba adı istemeyince de onları sevmiyor saymıyor oluyorsun. Biz mesela anlaştık, kız olursa adını o koyacak erkek olursa ben. O kız olursa Nilüfer istiyor, şarkıcıyı sevdiği için. Bana göre çok güzel bir isim değil, çünkü İngilizce'ye uygun değil, uzun vs. Ama olsun tamam diyorum. Erkek olursa ben koyacağım ya güya, ne desem beğenmiyor. Kerem denim de istediğim isimlerden. Ama yok neymiş çocuğa bikerem derlermiş. "bir kere"nin işte çocukçası. E ne alaka? Bir kere demek hakaret falan sanki... Böyle saçma saçma nedenlerle her düşündüğüm isimle dalga geçiyor. Bir abisi vefat etti çok gençken. Görümcem çocuğuna çift isim olarak koydu ve iki ismi bir arada kullanacak şekilde. Geçen bu ismi düşünebilir miyiz acaba falan dedi... Benim isimler niye beğenilmiyor belli oldu yani. O isim zaten var ya ablan koydu dedim. Ama o çift isim, bizimki farklı olur dedi. Ben de benim eski sevgilimin adı o dedim. Aslında sadece ilkokuldayken öyle karşıdan hoşlaştığım ve arada okuldan eve giderken yanyana yürüdüğüm, asla sevgililik vs. meselesini konuşmadığımız biriydi. Bu kısmını da saklamadım yani, ciddi olmadığını. Ama olsun demedi bir daha. Ki çocuğun yazık adını bile hatırlamazdım üzerine düşünmesem. Taa ne zamandan kalma... Ama bahanem oldu rahatım :)
Bu şimdi abisinin zamansız ölümüne üzülmediğim anlamına mı geliyor? Kalpsiz olduğum anlamına mı geliyor? Ya da ailesine saygı mı duymuyorum? Neyse ki eşim böyle şeyler üzerinde çok da durmaz işte öyle bir söyledi sadece, yoksa sorun yaşayabilirdik.
Bu mantıgı hic anlamayacagım,ogullar kendi istekleriyle koyduklarını sanıyorlar ama,bence bu beklentiyi,memnun olunacagını bildikleri icin koyuyorlar...Bir aile büyüğü bundan neden memnun olur?Klonlandıgını mı düşünüyor,bölünerek cogaldıgınımı sanıyor,başlı başına ınceleme konusu
Eltin zaten koymuş artık ne gerek var 2.çocuğunuza da mi tahir koyacaksıniz bütün torunlar tahir mi olacak..Ta
Tahir babasının adı o yüzden istiyor bide eltim tahir talha koydu iicn ben istemiyorum . Yoksa başka bi sebeb yok yani
Ayy eşimde bana bıraktı zaten rizan olmadan koyamm diyor ama ikna çabasından da vazgcemiyor canım ... kızım da da anemisi adını tutturdu fadimana adı bem istemeidm Rıza vermeyince koymadi aysima koydum ☺Saygıyla bagdaştaranlar da var,ilacı tatlıya bulayıp yutturma taktigi,saygımı gereken yerde yaparım,benim için çok çok önemli ve zevkli olan bir konuyu altın tepside baskasina sunarak degil...Sukur ki böyle seyler yasamadım,eşim bile bana bıraktı,sectigim isimleri de begendi,ona sonsuza kadar muteşekkirim
Oda kabbullenecek ınsallh gerek olmadginaEltin zaten koymuş artık ne gerek var 2.çocuğunuza da mi tahir koyacaksıniz bütün torunlar tahir mi olacak..
Tahirefe yi tarife diye okudum
Pfff.. Neden hep erkek annesinin yahut babasının ismi koyulmaya çalışılıyor bu çocuklara? Ne zaman bitecek bu saçma mantık çok merak ediyorum
Sanki birtek erkeğin anne babası var kadın ağaç kovuğundan çıkıyor
Neden insanlar çocuklarına özgün isim koymayı tercih etmiyorlar? İllaki birinin adı neden olmak zorunda?
Bu kafaları hiç bir zaman anlayamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?