Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var... biz şuanda kirada oturuyoruz allaha şükür evimizi aldık daha yeni yapım aşamasında 3-4 aya kadar inş. bitecek ve taşınacağız.(allah'ım olmayan herkese versin inş.) benim derdim şu ben evin benim üzerime olmasını istiyorum.çalışmıyorum, bir mesleğim yok,eşimle aramda iyi çok şükür.ama böyle olursa kendimi dahada güvende hissedeceğim. eşime söylesem oda sorun çıkarmaz yapar biliyorum ama beni yanlış anlamasından korkuyorum.abileriyle iş konusunda ortaklar hatta abileriyle beraber 3 daire birden aldık 2sinde onlar birinde biz oturacağız.şimdi ben kendi dairemizi benim adıma istediğimi söylesem ailesi tarafından yanlış anlaşılırmıyım bilemedim.aslında aileside abileride beni çok severler onlarda ters düşünmezler ama aklım çok karıştı ben eşime nasıl söylemeliyim en azından yarısı benim üzerime olsada olur da bu konu yüzünden aramızın bozulmasını hiç istemem çünkü normalde ikimizde para konusunu hiç önemsemeyiz ve aramızdada hiç paradan konuşmayız yani bana bi akıl verin lütfen eşime konuyu nasıl açabilirim
Arkadaslar bosanma asamasinda malvarliklari yariya bölünüyor eslere evet ama,
erkekler bu konuda cok uyaniklik yapiyorlar,
bosanma asamasina geldimmi (ev mesela onlarin üstüneyse) annesinin yada babasinin üstüne yapiveriyorlar,
malvarligi yokmus gibi gösteriyorlar, sirf kadin yararlanamasin diye, cokda sahit oldum buna,,
yani demem o ki ne olursa olsun yariyariya yapin, yada üzerinize yaptirabiliyorsaniz yaptirin,
madur olan herzaman kadin oluyor cünkü
eger öyleyse cok güzel, hatta muhtesem bir kanun :)
ben almanyada kaliyorum burda öyle degil sanirim
hem çalısmıyorsunuz hem evi istiyorsunuz on dönüm bostan yan gel yat osman:)merak etmeyin yasalara göre güvendesiniz siz eşinize ne kadar güvenemesenizde....bosanırsanız o evin yarısı sizin:)
Pardon da, ev hanımları sizin gözünüzde "on dönüm bostan yan gel yat Osman' mı" ? Yani ev hanımı diye birşey talep etmeye hakkı yok öyle mi ? Sadece çalışan kadının mı böyle bir hakkı var ?
Gerçekten bazen öyle şeyler okuyorum ki bir yaşıma daha girdim dediğim, bu da beni yeni bir yaşa sokan bir mesaj :))
Yanlış bilgilendirmeyelim.
Miras ile edinilen mal dışında eşin ortak mal üzerinde bireysel tasarrufu yok.
İpotek bile gösteremiyor eşin izni dışında.
İki kişinin emeğiyle alınmış olduğu varsayılıyor.
bosanma asamasina geldimmi (ev mesela onlarin üstüneyse) annesinin yada babasinin üstüne yapiveriyorlar,
malvarligi yokmus gibi gösteriyorlar, sirf kadin yararlanamasin diye, cokda sahit oldum buna,,
yani demem o ki ne olursa olsun yariyariya yapin, yada üzerinize yaptirabiliyorsaniz yaptirin,
bır arkadasım yenı ev aldı bırkac gun oluyo revı alırken karısının haberı var mı dıyede karısından ımza almıslar galıba boyle bırsey yasayan var mı?
Ben çok net bir şekilde söylemiştim. Kadın malını çocuğundan başkasına yedirmez. Ama erkeğin ne yapacağı belli olmaz demiştim. Evi üstüme yaptırmıştım. Ev onun üstüne olsa benden ve en oğlundan kaçırır mıydı bilemem. Ama sonuçta aldattı ve ayrıldık. Ev benim üstüme olduğu için o da herhangi bir ikilem yaşamadan ceketini alıp çıktı. Ev üzerindeki hakkından da feragat etti.