Eşimi Masaja Götürmek İstiyorum

Neden sen masaj kursuna gitmiyorsun? Hem eşini rahatlatmış olursun hem de içini.

Yahu masaj yapan kadinlar genellikle asyali filan oluyor ukrayna yada rus hic rastlamadim:KK48::KK48::KK48::KK48:
hic merak etmeyin saglik sonucta bende kahve masajina bayilirim..ozellikle keseden sonra enfes oluyorrr:KK68::KK68:

Ben gun icinde cok egik pozisyonda durmussam aksam ya da isimin bittigin de veya isimin arasinda sirt ustu yatiyorum. Bi de balik yagi iyi geliyomus bel agrilarina ama egik durmaktan dolayi olusan agrilar buna dahil mi bilemiyorum

en iyisi hamam yesin sıcak suyu buharı bide tellak :KK53:

Bence de:KK51:...

Tellaklar erkek değil mi? Bu yıllardır bizim kültürümüzde var zaten.

Erkek erkeği keseliyorsa masajda yapabilir kanımca. Yalnız bu işi yapacak elemanın tellak olmamasında fayda var :KK53:. Elleri ağır oluyor muş biraz :KK67:...

Ben olsam hamama yollarım eşimle aynı gün gidiyoruz
Ben kadınlar bölümüne o erkekler bölümüne kese masajımızı olup çıkıyoruz
Gayette memnun kalıyoruz ayda 1 gidiyoruz

Kaplıcaya filan gidin...Ya da hamama gitsin, tellak bir güzel ovar onu :KK14: Masaj salonlarında kadınlar calısıyor, ben olsam kendim masör olmak icin egitim alırım, gene de oraya yollamam. :KK59:

Cok iyi dusunmussunuz. Masaj fitiga bile iyi geliyor. Mutlaka duzelme olacaktir agrilarda. Amcamin esi duzenli masaja gidiyor,boyun ve bel fitigindan cok cok ii durumda suan. Belinden dolayi yerinden kalkamiyordu simdi evi sirtlayacak nerdeyse :)

ben olsam düşünürdüm fakat erkek olursa yanı bı kadının benım dokunduğum ınsana dpkunması bılemıyorum olay çıkardı galıbaa

Düzgün bir yere giderseniz sıkıntı olmaz
Geçici de olsa çok rahatlatıyor
Ben bir kaç kez yaptırdım, kıskançlık yaratacak bir şeye rastlamadım

Ay ben de çok istiyorum ya fırsatını bulsam gitmek isterim valla :(
Şu iş koşturmaca stresinde oh ne güzel olurdu

Selam kızlar...
Eşimin yıllardır bel-sırt ağrıları vardır hafiften... fıtık değil ama işi bilgisayarda olduğundan, duruş bozukluğundan kaynaklı sıkıntılar diyelim.

Evlendiğimizden beri eşimin bana masaj yaptırma istekleri hüsranla sonuçlandı, istediği ölçüde etkili yapamıyorum ve ora değil bura değil , şöyle yap, böyle yap dedikçe bana fenalık basıyor. Sonuçta masaj da eğitim alarak yapılan bir şey ve yanlış yapıldığında tehlikeli olabiliyor...ben yine de hafiften bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

Geçenlerde aklıma geldi, böyle spa/masaj olan bir salona gitsek, ılık banyoları olsa vs diye... baktım şöyle bir temiz düzgün yerler de var. Eşime söyledim çok ilgiç bakış attı, ne masajı saçmalama, elin insanına kendimi elletemem falan dedi.

Aslen öyle çok geniş de değilim orta halli kıskançlığım var ama sonuçta profesyonel bir olay diye baktım. Masaj salonu adı alındaki garip yerlere gitmeyeceğiz sonuçta...ben gitmek istiyorum böyle bir yere, ısrar edersem kendisi de gelir diye düşünüyorum ama sizce çok mu saçma olmuş? Gidip memnun kalan var mıdır? Ya da hiç ona teklif etmeyip kendim mi gitsem?
Ya kendim gibi birini görünce sevindim. Benimde son zamanlarda aklimdaysi eşime böyle bir kiyak geçmek. O da cok yakinior ara ara bende acaba bir masaja gitse falan die düşünüyorum. Hic kıskançlık yapamam biyke bir durumu. Aksine biri yazmış bir erkegin esime masaj yapmasi beni rahatsiz eder.
Ben bursadayin ama burda varmi kizlar bildiginiz? ?

ben kendimi elletmem mi dedi:KK53::KK48::KK48::KK48:

ay ne hoş

bu arada erkek masaj yapan vardır herhalde

birde haklısınız bilmeyenler masaj yapmamalı zaten

ama kadın masaj yapana asla ve kat'a:KK67:

Tabi gidin. İster sağlik için, ister zevk için. Masör hanimlarin işi bu ve emin olun sizin kocaniz gelse de onu bi minciklasam diye beklemiyordur ;)
Saglik bakanligindan onayli olmasina dikkat edin yeter. Bence de haklisiniz sizin masaj yapmamaniz konusunda. Cunku dokunmamaniz gereken bir yere yuklenebilirsiniz falan filan.. sonuç olarak GİDİN :)

yakında benim kocacıkımda masajcı arar durur sanırsam..bende masa başındayım yıllardır boyun sırt ve bel ağrıları oturdu üstümüze..muhakkak sırtımı bacaklarımı hatta bazen ayaklarımı sıkar sağolsun ama ben olmuyor dedikçe benim adama da bıkkınlık geliyordur heralde..Masör,masöz(hangisi doğru bilemiyorum ama)bunların erkek görevlileride var..iyi bi yere giderseniz seçenek hakkınız olur yani...birde söylemeden geçemeyeceğim bence refleksoloji deneyin önce sonra masaja geçersiniz..araştırmanızı öneririm koalinacığımm ; )

Selam kızlar...
Eşimin yıllardır bel-sırt ağrıları vardır hafiften... fıtık değil ama işi bilgisayarda olduğundan, duruş bozukluğundan kaynaklı sıkıntılar diyelim.

Evlendiğimizden beri eşimin bana masaj yaptırma istekleri hüsranla sonuçlandı, istediği ölçüde etkili yapamıyorum ve ora değil bura değil , şöyle yap, böyle yap dedikçe bana fenalık basıyor. Sonuçta masaj da eğitim alarak yapılan bir şey ve yanlış yapıldığında tehlikeli olabiliyor...ben yine de hafiften bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

Geçenlerde aklıma geldi, böyle spa/masaj olan bir salona gitsek, ılık banyoları olsa vs diye... baktım şöyle bir temiz düzgün yerler de var. Eşime söyledim çok ilgiç bakış attı, ne masajı saçmalama, elin insanına kendimi elletemem falan dedi.

Aslen öyle çok geniş de değilim orta halli kıskançlığım var ama sonuçta profesyonel bir olay diye baktım. Masaj salonu adı alındaki garip yerlere gitmeyeceğiz sonuçta...ben gitmek istiyorum böyle bir yere, ısrar edersem kendisi de gelir diye düşünüyorum ama sizce çok mu saçma olmuş? Gidip memnun kalan var mıdır? Ya da hiç ona teklif etmeyip kendim mi gitsem?

Benim eski sozlumun de isi bilgisayara ve çizim masasına eğilerek olduğundan o da çekmiş bu ağrıları.

Masaj çözemez bunları. En fazla rahatlatirmis. Doktor duzenli barfiks cekmesini önermiş. Evinde koridora montajladigi bi barfiks barı vardı. Her gün onardan toplam 30 kez çekerdi. Omuz ve sırt kaslarını güçlendirince ağrılar dönmemek üzere iyileşiyor.

bende düşünüyorum kendi sevgilim için,çünkü kulunçları hep sert ve ben maalesef güzel masaj yapamıyorum .
Nedense hiç kıskanılacak durum göremedim ,kredi kartı borcum bitsin güzel bir yere randevu alacağım.
siz de gidin de sonuçları yazın bakalım,memnun kalacak mısınz
tavsiye eder misiniz....

Arkadaslar yapmayın allah askina erotik masaj mi bu ? Adam o masajdan etkilenecekse onda bi gariplik vardir ve tabi ki tepki verilir ama onun dışında bi sakincasi olmamalı bence. Esinizin garip bakis atip kendimi elletmem demesi de bu masaja bakis acisinin cok da normal olmadiğini gosteriyor. Bence vazgecin ya da erkek masor bulun.

Back
X