- 3 Kasım 2013
- 97
- 40
- 23
aynen valla sevdiğime dokundurtmamErkek masor vardır illaki. Valla ben olsam catlarim kiskancliktan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen valla sevdiğime dokundurtmamErkek masor vardır illaki. Valla ben olsam catlarim kiskancliktan
masaj değıl de kaplıcalara gıdın ıcınde masaja yakın hızmetlerı olan daha ıyı bence bız balayımızda gıttık sahsen cok guzel oluyorSelam kızlar...
Eşimin yıllardır bel-sırt ağrıları vardır hafiften... fıtık değil ama işi bilgisayarda olduğundan, duruş bozukluğundan kaynaklı sıkıntılar diyelim.
Evlendiğimizden beri eşimin bana masaj yaptırma istekleri hüsranla sonuçlandı, istediği ölçüde etkili yapamıyorum ve ora değil bura değil , şöyle yap, böyle yap dedikçe bana fenalık basıyor. Sonuçta masaj da eğitim alarak yapılan bir şey ve yanlış yapıldığında tehlikeli olabiliyor...ben yine de hafiften bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Geçenlerde aklıma geldi, böyle spa/masaj olan bir salona gitsek, ılık banyoları olsa vs diye... baktım şöyle bir temiz düzgün yerler de var. Eşime söyledim çok ilgiç bakış attı, ne masajı saçmalama, elin insanına kendimi elletemem falan dedi.
Aslen öyle çok geniş de değilim orta halli kıskançlığım var ama sonuçta profesyonel bir olay diye baktım. Masaj salonu adı alındaki garip yerlere gitmeyeceğiz sonuçta...ben gitmek istiyorum böyle bir yere, ısrar edersem kendisi de gelir diye düşünüyorum ama sizce çok mu saçma olmuş? Gidip memnun kalan var mıdır? Ya da hiç ona teklif etmeyip kendim mi gitsem?
bence de erkek masör yok mu yani, arastırın bulursunuzErkek masor vardır illaki. Valla ben olsam catlarim kiskancliktan
Hastane aracılıı ile gidilmiyor mu fizyoterapiste?Canım fizyoterapiste gitmeyi neden düşünmüyorsunuz ??
Selam kızlar...
Eşimin yıllardır bel-sırt ağrıları vardır hafiften... fıtık değil ama işi bilgisayarda olduğundan, duruş bozukluğundan kaynaklı sıkıntılar diyelim.
Evlendiğimizden beri eşimin bana masaj yaptırma istekleri hüsranla sonuçlandı, istediği ölçüde etkili yapamıyorum ve ora değil bura değil , şöyle yap, böyle yap dedikçe bana fenalık basıyor. Sonuçta masaj da eğitim alarak yapılan bir şey ve yanlış yapıldığında tehlikeli olabiliyor...ben yine de hafiften bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Geçenlerde aklıma geldi, böyle spa/masaj olan bir salona gitsek, ılık banyoları olsa vs diye... baktım şöyle bir temiz düzgün yerler de var. Eşime söyledim çok ilgiç bakış attı, ne masajı saçmalama, elin insanına kendimi elletemem falan dedi.
Aslen öyle çok geniş de değilim orta halli kıskançlığım var ama sonuçta profesyonel bir olay diye baktım. Masaj salonu adı alındaki garip yerlere gitmeyeceğiz sonuçta...ben gitmek istiyorum böyle bir yere, ısrar edersem kendisi de gelir diye düşünüyorum ama sizce çok mu saçma olmuş? Gidip memnun kalan var mıdır? Ya da hiç ona teklif etmeyip kendim mi gitsem?
Hastane aracılıı ile gidilmiyor mu fizyoterapiste?
Fizik tedaviye gidip,fizyoterapistin öenrilerini uygulamalı.Eğer Doktor masajı uygun görürse,bu konuda yetişmiş tıbbi masaj yapan yerler var.Selam kızlar...
Doktorla falan uğraşamayız zaten o boyutta br durum değil. Sadece rahatsızlığı var bende olduğu gibi. Onların verdikleri saatleri beklemek falan değil tamamen keyif amaçlı bir rahatlama masajı olacak. Çok ağrısı olsa zaten kendisi çözümler hehalde benimkisi jest yapmak tedavi etmek değil.Fizik tedaviye gidip,fizyoterapistin öenrilerini uygulamalı.Eğer Doktor masajı uygun görürse,bu konuda yetişmiş tıbbi masaj yapan yerler var.
Bunun dışında eşin istemiyorsa yapacak birşey yok.Çok ağrı çekiyorsa zaten,insan çözümlerine kendi bakmalı.
Sen ağrılarından bahsettiğin için,o yönüyle ele aldım ben.Doktorla falan uğraşamayız zaten o boyutta br durum değil. Sadece rahatsızlığı var bende olduğu gibi. Onların verdikleri saatleri beklemek falan değil tamamen keyif amaçlı bir rahatlama masajı olacak. Çok ağrısı olsa zaten kendisi çözümler hehalde benimkisi jest yapmak tedavi etmek değil.
Eşim de bu şwkilde düşünüyor kendi için ve şaka yaptığımı zannediyor. Demek ki kıskanılacak bir durumBen şahsen bir kadına eşimi ovdurtmam
Tamam ben de masaj yapmasından nefret ediyorum ama bunun içinde ellerimle kadına alın eşimi bi güzel ovun diyemem