- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 83
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
-
genelde isteksizim filmlerde falan yatak sahnesi olsun etkilemez beniGenelde mi isteksizsiniz yoksa ona karşı mı isteksizsiniz?
Doktora falan gittiniz mi bu konuyla ilgili?genelde isteksizim filmlerde falan yatak sahnesi olsun etkilemez beni
hayır olmadı. eşim çok anlayışlı bir insan yatakta asla bencil değildir hatta kendinden çok benim memnun kalmam için uğraşır ama olmuyor. elimde değilonun libidosu düşmez çünkü sağlıklı olan onun durumu.
acaba daha önceleri cinsel bir sorun yaşadınız mı? ya da taciz gibi,sizi korkutan ürküten bir durum.
gitmedim. yani doktora nasıl anlatılırkiDoktora falan gittiniz mi bu konuyla ilgili?
Yani ben de pek anlamam bu konulardan ama normal değil sanırım
burda tam tersi konular okudukçada kendime kızıyorum. eşimde takılır bazen sen benim kıymetimi bilmiyorsun diyeöhö öhö nedesek adamada yazık biz burda hep tersini okuduk
hayır olmadı. eşim çok anlayışlı bir insan yatakta asla bencil değildir hatta kendinden çok benim memnun kalmam için uğraşır ama olmuyor. elimde değil
Bunu yaşayan tek kişi siz değilsiniz emin olun. Çekinecek hiçbir şey yokgitmedim. yani doktora nasıl anlatılırki
Bu hormonal bir bozukluk olabilir. Bence bir hormon tahlili yaptırın. Kadınlık hormonunuz düşük olduğunda bu durumla karşılaşılıyor diye biliyorum. Çekinilecek bir şey bence bunda.merhaba hanımlar,
30 yaşındayım 10 yıllık evliyim. eşimi çok severim çok iyi anlaşırız. ama cinsel paylaşımımız olmuyor benim yüzümden çok isteksizim hatta eşim bana yaklaşacak diye ürperiyorum. yatağa ondan önce gidiyorum o gelene kadar uyumuş numarası yapıyorum sarılıyor öpüyor ama benden tepki alamayınca sarılıp uyuyor. akşamları tv izlerken çocuklar uyudujktan sonra sarılmak istiyo yaklaşmak istiyo afedersiniz dokunuyo ama bende tık yok hiç heyecanlanmıyorum. hiç etkilenmiyorum. bu on yıllık evliliğimizde hep böyle oldu. hep onun uğraşıyla onun çabasıyla yaşadık bişeyler. eşim bana beni sevmiyormusun beğenmiyormusun diyor. ama ben eşimi çok seviyorum çok beğeniyorum ama etkilenmiyorum. bu duruma üzülüyorumda. ya benim libidom yükselsin yada onunki düşsün istiyorum ne yapmalıyım.
merhaba hanımlar,
30 yaşındayım 10 yıllık evliyim. eşimi çok severim çok iyi anlaşırız. ama cinsel paylaşımımız olmuyor benim yüzümden çok isteksizim hatta eşim bana yaklaşacak diye ürperiyorum. yatağa ondan önce gidiyorum o gelene kadar uyumuş numarası yapıyorum sarılıyor öpüyor ama benden tepki alamayınca sarılıp uyuyor. akşamları tv izlerken çocuklar uyudujktan sonra sarılmak istiyo yaklaşmak istiyo afedersiniz dokunuyo ama bende tık yok hiç heyecanlanmıyorum. hiç etkilenmiyorum. bu on yıllık evliliğimizde hep böyle oldu. hep onun uğraşıyla onun çabasıyla yaşadık bişeyler. eşim bana beni sevmiyormusun beğenmiyormusun diyor. ama ben eşimi çok seviyorum çok beğeniyorum ama etkilenmiyorum. bu duruma üzülüyorumda. ya benim libidom yükselsin yada onunki düşsün istiyorum ne yapmalıyım.
onların konularını okudukça acaba bendemi problem diyorum. eşim için üzülüyorum. elinden geleni yapıyor. ben 30 eşim 37 yaşında. eşim şimdi en aktif olma zamanımız diyor. ama ne bileyim ben ilişkiden hiç keyif almıyorum eziyet gibi geliyor.Genelde burada tam tersi durumdaki kadınlar dert yakınıyor.Onların konularını okurdanız eşinizin halinden az biraz anlarsınız.
Acaba eşinizle cinsel ilişkiden zevk almıyor musunız?
merhaba hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?