- Konu Sahibi willedwoman
-
felc mı ne alaka o cok ayrı bu ise tedavı edılesı bır durum hastalık gormuyorum
bırlıkte olmak hele kı koca ıle yasadıkların ozel anlar igrenılesı degıl
yanı ınsanlar neden evlenır zina yapmamak ıcın degıl mı e adamın karısı ıle olması o zaman gayet dogal aman ya neyse kım kocasıyla ne yapmak ıstıyorsa o oyle yapsın
ama bırlıkte olmak kotu degıl tıksınilesi degıl
yapmamak normal durum gıbı alıntı yapıyorsunuz
sizce normal mı evlı mısınız bılmıyorum ama on yıl kocanızla olmadıgınızı dusunsenıze kotu dgıl mı bu karsı tarafı yetersız hıssettırmez mı sorun bende mı algısı olmaz mı
veya opusurken agzını burnunu yamultması tıksınmesı kotu degıl mı
bu benım gorusum sıze iyi aksamlar benım sloganım savasma seviş@COLIN dmi
Buna katılmıyorum ben. Aseksüel bir insan zaten ne kadına ne erkeğe ilgi duyabilir. Yani bu kadının o zaman en başta bu adamı seçip evlenmemesi gerekirdi. Adama yazık değil mi, o sevmiş ama karşısındaki kadın sevmiyor. Başına silah dayayıp mı evlenmiş? Tam tersine oldukça ilgili bir koca profili çiziyor yazan kişi ve ona üzüldüğünü söylüyor. Adam kötü davranıyor olsa, cinsel ilişkiye zorluyor olsa, "Kocama üzülüyorum ne yapayım" diye konu açmazdı. Ya konu fake ya da konu sahibi olayları tam anlatmıyor. İlişkide zorlandığına dair bir şey yok sadece 10 senedir böyle olduğunu ve durumundan rahatsızlık duyduğunu söylüyor. Kocasına karşı ilgi duymuyorsa en baştan evlenmemesi lazımdı. Adamın suçu yok.
Aseksüel evlilikler olabilir, iradeleri dahilinde yaşadıkları hayatlara müdahale etme hakkımız yok.
Fakat kocasının nasıl bir secim yaptıgından habersiz olması eşe haksızlık olur, bu noktada katılıyorum.
Romantik ilişkilerdeki paylaşımın diger arkadaslıklardan cinsellikle ayırt edildigini, yani o içinizin kıpırdaması ve tutku dedigimiz şeyin cinsellige dayandıgını düşünen biriyim.
Dolayısıyla bunu hissetmeyen kişiler bence de eşlerine bu konuda açık sözlü olmalılar.
Cinsiyetler tam tersi şekilde olsaydı adam ereksiyon olamayacagı için birleşme olmazdı.
Maalesef bir kadın uyarılmasa da birleşme zor kullanılarak olabiliyor. Bunu da ilişki tecrübesi olan her erkek anlar. Dolayısıyla adamın suçu yok diyemeyiz.
Emin olun seven hicbir erkek sapkınlıkları yoksa tecavüzcü rolünde olmayı da istemez.
Gerçek hayatta duyma ya da deneyimleme şansınız yoksa forumda kuruluktan yakınan fakat eşini arzulayan kadınlara evliliklerini ve eşlerinin tavrını sorarak bu konuda detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
demek istediginizi anladım ama konu fake degilse ki büyük ihtimalle fake bu işin içinden nasıl çıkılır bilmiyorum
ya arkadaşlar hiç yaşamadınızmı o hissi ben yaşadım yaşları yakın iki çocugum var ikisinide 2 sene emzirdim yuvarlarsak yaklaşık 2 şer senede hamilelikleri say 6 sene bu hassas dönemlerde bazen isteksizliklerim oldu eşimde ç
ok anlayışlıdır ama bir keresinde tamam razı oldum ama istemeden razı oldugum için kendimi çok kötü hissettim çok kötü birşey bu aşagılanmak gibi kendinden nefret etmek gibi anlatamıyorum işte sonrasında ikimizde çok kötü olduk aglamıştım hatta arkadaşın söylemleri bana bu anımı hatırlattı
tamam herkes adama yazık demişte hergün igrenç hiseden kadınada yazık diyor arkadaş
Duymuşluğum var, elbette dedikleriniz yaşanıyor hak veriyorum. Evlilik içi tecavüz zaten geleneksel bakış açısına sahip kadın ve erkeklerin anlam veremediği bir konu, "Evlenmiş yauu ne tecavüzü" falan. Zaten o yüzden konuya fake diyorum çünkü konu sahibinin "çok ilgili, özverili, ön sevişmesiz cinsel birleşme yaşamayan" bir koca profiline zorla birikte olmaya çalışan adam uymuyor. 10 senede bu adam anlamaz mı karısının isteksiz olduğunu, onu zorladığını? Bu kadar duyarlı bir koca bunu kesinlikle anlar. Ama koca bunu anlamamış nasıl olduysa ve hanımefendi 10 senedir ilk kez çözüm arıyor nedenine de "Doktora yüz yüze anlatamıyorum ondan" diyor. Bu kadar basit değil ki. O yüzden garip.
Ya lütfen bırakın bu feminist ayaklarını. Kadınlıktan önce insanım ben. Ama kadinim ki, başka bir kadının nasıl bu kadar ruhsuz, bu kadar armut piş ağzıma düş kafasıyla, afedersiniz Ama yatağa yatıp hadi yap da uyuyalım demesine de ayrıca tepemin tası atmış .Kadın oldugunuzdan emin misiniz?
Eğer konu gerçek ise konu sahibi hiçbir şekilde uyarılmadan görev icabı sırf eşi mutlu olsun diye ilişkiye giriyormuş.
10 yıldır tecavüzü yaşamak demektir bu.
Böyle bir durum varsa evet doktora gidilmeliydi ya da boşanmalılardı.
Ancak bir kadının acı çekmesini, istemedigi halde cinsel ilişkiye girmesini ve karşısındaki erkek nasıl biriyse böyle bir ilişkiyi bir de gecelikler ile teşvik etmesini nasıl övüyorsunuz anlamıyorum.
Eşiniz size tecavüz etse o acıyla acaba "ne kadar düşünceli adam, aldatmak yerine ihtiyacını bende tatmin etti" der miydiniz?
Evlilikte bile tecavüz olabilir ne ya?Ya lütfen bırakın bu feminist ayaklarını. Kadınlıktan önce insanım ben. Ama kadinim ki, başka bir kadının nasıl bu kadar ruhsuz, bu kadar armut piş ağzıma düş kafasıyla, afedersiniz Ama yatağa yatıp hadi yap da uyuyalım demesine de ayrıca tepemin tası atmış .
Bu kadar özverili, eşinin etrafında pervane olan bir adama tecavüzcü ilan etmişsiniz, acaba siz kadın misiniz? Elbette evliliklerde de tecavüz olabilir. Kadın eşiyle o gece 1 kez sevismistir, 2.sevisneye hayır demesine rağmen eşi zorla birlikte oluyorsa o tecavüzdür mesela. Ama siz bu hikayede zorla ilişkiye giren bir adam gördünüz mü? Aksine kadın hadi yap da uyuyalım kafasında, buna karşılık öyle şey olur mu hayvan miyiz biz diyen bir adam var.
Kadınız diye her hikayede kadınlardan yana mı olacağız acaba? Ben kadın olmaktan önce insanım. Okuduğum şeyde kendini bir ölüyle birlikte ölüyormus gibi hisseden zavallı bi adam var.
Evet adam gecelik almış, adam gecelik almış ya gecelik. Bu nasıl bir kadın ki geceligi bile adama aldırıyor. Adam sizce o geceligi kendi için almis olabilir mi? Daha seksi olsun daha çok isteyeyim diye mi düşündü yani o garibim? Belki kendini daha güzel hisseder diye kendince bir şeyler yapmak istemiş işte.
Adamın bütün çabasına rağmen hanım ne yapmış? Kılını kıpırdatip internetten araştırma bile yapmamış yahu, ten uyumu ne demek bilmiyorum diyor. Kimseyi küçümsemem, teknolojiden bir haber olsa imkanı yokmuş öğrenememiş derim. O kadar utanıyor ama en ufak araştırma yapmadan buraya konu açmayı biliyor maşallah.
Gerçi boşa kafa patlatıyoruz konu da muhtemelen fake, konu sahibi fake lafları dolandığından beri ortada yok. Zaten inşallah faketir, yer yüzünde böyle bir kadın olduğuna inanmak istemiyorum.
Kadın misiniz erkek misiniz bilmem, inanın hiç de umrumda değil zaten ama size tavsiyem, önce insan olduğunuzun farkına varın, başka lafa geldi mi eşitlik eşitlik diyorsunuz ya o yüzden bi hatırlatayım istedim.
Sevgiler.
Evlilikte bile tecavüz olabilir ne ya?
Siz tecrübeyle mi öğrendiniz?Hayrola mağaradan yeni çıktınız herhalde? Ya valla uğrasamiycam, Allah tecrübeyle öğretmek zorunda kalmasın size.
Sevmesi normal, sen ama normal değilsin.eşim ön sevişmeyi çok seviyor. bende bir an önce bitsin istiyorum. hemen anında olsun bitsin uyuyalım istiyorum. oda kızıyor bana biz hayvan değiliz insanız. bu işi insan gibi yapalım diyor.
Normal olmadığını söyledim yukarı da !!eşimle birlikte erotik film izlediğimizdede bende herhangi bir uyarılma olmuyor. kadınlara karşıda o tür şeyler hiç hissetmedim.
eşime söylesem gider benimle doktora kendisi de anlatır sıkıntıyı. haklısınız doktora gitmemin zamanı geldi aslında geç bile kaldım.
ilişkiden keyif almıyorum sevişmekten öpüşmektende öyle bilmiyorum eşimden kaynaklı değil aslında eşim temizdir bakımlıdır. dişleriniz fırçalamadan ayaklarını yıkamadan girmez yatağa 10 yılda bir kere olsun ter kokusu hissetmedim onda. ama ben öpüşmekten tiksiniyorum.
Bu yalan bir kere... Hepiniz normal değilsiniz...etrafımda bi kaç samimi arkadaşımla paylaştım bu konuyu acaba benmi böyleyim tüm kadınlarmı böyle diye. onlar da bizde aynıyız keyif almıyoruz. sadece eşimizin ihtiyacını gidermek için birlikte oluyoruz dediler. onlardan böyle duyunca ben bu durumu kadınların genel sorunu olarak algıladım belkide bu yüzden doktor işini hep erteledim. ama burdaki konuları okuyunca bende konu açmak istedim.
böyle bi sebepten evliliğim bitsin istemem çünkü evimde çok mutluyum eşimlede bu sıkıntı dışında hiç bir problemimiz yok. eşim araştırsın bi doktor gidelim birlikte.
Kesinlikle fake, böyle koca var mı ya ?Bu konu fake ya. Kimse de anlamadi mi? 10 yildir boylemis de bik bik bik. Bi git ya bi git. Sakin sakin, ruhsuz ruhsuz da yazmis. Yazarken bile ölüyü çatlatan bi sakinligin var senin. O adam, ya seni kirk kere boşar ya da boynuzlarin uzaydan gorunurdu emin ol.
Tabiki fake ya. Ustelik kocasi ultra ozenli, istekli, kusursuz, on sevismeye cok onem veren biriymis. Boyle bir erkek mi var allasen. Hem de bu kadina karsi boyle davranacak erkek??? Yok oyle erkek Turkiyede. Yemesin bizi. Ben kadin halimle dayanamadim surda bu kadinin ruhsuzluguna. Allahim bi de sakin sakin yazmis. Kadinda bi gram uzuntu, bir hayat belirtisi yok. Öff acayip sinir oldum. Fake bu konu. Nokta.
Ben kesinlikle azmış bir bayanım ewet...Meraba. Yalnz degılsın. Ilk oglumu dogurunca eşimle her bırlıkte oldugumda oglumu aldatıomuş hıssı yaşıyordum ve ilişkıden cok sogudum bu ara 2 sene emzrdım hemn kızıma gebe kaldım onundogumu gebelıgı derken aradan 4 sene gecti. 4 senedir salı sallanır carsamba carsafa dolanır bahanelerıyle bu gune geldik
Aylarca yanaşmasa bu neden yanaşmıyor dıe aklıma gelmez. Öpüşmekten nefret edıyorum sevişmekle harcıcam vakti çook fuzuli görüyorum nolucak bu halim hiç bılmıyorum
Seks evlılıgın buyuk kısmıdr dıyenlerede hayret edıyorum. Bunu dıyenler ya evli degil ya da azmış olmalılarya da bende eksık olan düşünce işte bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?