eşimi memnun edemiyorum. çok üzülüyorum.

Ağır konuşucam. Neden 10 yıldır bişeyler yapmadın keşke biraz çabalasaymışsın adamın 10 yılını yemişsin kusura bakma. Burda aynısını erkekler yapsa 10 yıl değil yeni evli olsalar yerden yere vurulur.

Lütfen artık elini taşın altına koy bi doktora git sana da yazık ona da.

10 yıldır arıyorum ama çözemiyorum

Insanlık halidir eşinizde sizin yerinizde olabilirdi ama dr.a gitseniz artık? Aşılamycak bi durum değildir bence on yıldır çoktan aşmalıydınız kendi sağlığınz açısındanda artık stres yapmamış olursunuz

Yani bir öpüşünden bir sarılışından bile etkilenmemeniz büyük sorun. Seviyorum diyorsunuz ama normal bir insan sevdiği insanın sarılmasından bile etkilenir. Çözüm aramak için ne yaptınız ki 10 senedir bir doktara dahi gitmemişsiniz. Kusura bakmayın eşinizin gösterdiği çaba kadar siz göstermemişsiniz. Ya aseksüelsiniz ya da eşinizden hiç etkilenmiyorsunuz.

bikeresinde akşam yemeği yiyoruz. tuz almak için mutfağa gittim geldim çorbamdan bi kaşık aldım çorbanın tadı değişik geldi şekerli gibi. allah allah çorbaya bişeymi döküldü tadı değişmiş dedim. yok ne dökülecek iç çorbanı dedi. ama ben huylandım çorbayı götürüp döktüm yenisini koydum. sonra eşimin cebinden cinsel istek artırıcı yazıyo üstünde küçük bir şişe buldum. tadına baktım çorbamdaki tatla aynı. gizliden yemeğime katmış. ama bunu ona hiç söylemedim halen haberim yok zannediyo. sonra bikaç kez daha yine tabaklarımda aynı tadı aldım ama yedim faydası olur diye ama olmadı.

Üzüldüm kocanıza ,evlenmeden önce bunu onunla paylassaydınız belki sizle evlenmek istemezdi.
evlenmeden önce böyle bir sıkıntım olduğunun farkında değildim. eşimden önce br erkek arkadaşım vardı ama onunla yakınlaşmamız olmadı. belkide bu nedenle farkına varamadım.

madem sende değişmek istiyorsun doktora neden gitmiyorsun. bunda utanacak bir şey yok. bir an önce doktora git.. gitmiyorsan da tarçın ye bol bol... çikolata vs o tür yiyecekleri aratabilirsin nette.

aseksüelmiyim bilmiyorum. doktora gitmedim ama bi kaç bitkisel ilaçlar denedim faydasını görmedim.

eşim ön sevişmeyi çok seviyor. bende bir an önce bitsin istiyorum. hemen anında olsun bitsin uyuyalım istiyorum. oda kızıyor bana biz hayvan değiliz insanız. bu işi insan gibi yapalım diyor.

aseksüelmiyim bilmiyorum. doktora gitmedim ama bi kaç bitkisel ilaçlar denedim faydasını görmedim.
Aseksüellik hormanlardan kaynaklı olmayabilir her zaman psikolojik olabilir. yani erotik bir film izleidğiniz de hiç bir kıpırtı hissetmiyor musunuz ? Eğer öyleyse bu aseksüellikten kaynaklı gibi. Bir de yanlış anlamazsanız bu tarz konularda hep eşler için soruluyor,söyleniyor kadınlara karşı herhangi bir etkileşim hissetiğiniz oldu mu ya da kadınların ilişkisini içeren birşeyler izlediniz mi?

ten uyumu var mı?ya ınsan sevdıgı adamı nasıl ıstemez..ben de kocamı kapı koselerine sıkıştırıyorum..benım de ıstegım azalsın bari

eşimle birlikte erotik film izlediğimizdede bende herhangi bir uyarılma olmuyor. kadınlara karşıda o tür şeyler hiç hissetmedim.

eşimle birlikte erotik film izlediğimizdede bende herhangi bir uyarılma olmuyor. kadınlara karşıda o tür şeyler hiç hissetmedim.
Belki eşinizden utanıyorsunuzdur kendi kendinize iken birşeyler izleyip etkilenmediğinizden emin olursanız eğer cinsel terapiste gidin çünkü durumuzun hormonalden çok psikolojik gibi üzgünüm ama aseksüellik gibi anlattıklarınız İhmal etmeyin ve hemen gidin doktora

Vallahi eşinize büyük bir bravo, adam elinden ne geliyosa yapmış ama sizdeki bu rahatlık pes yani.
Adam gidip dışarda kendını tatmın etmemiş adam gibi adamlık yapıp sorununuza çare olmaya çalışmış,siz hala doktora anlatamam utanıyorum diyosunuz.Pardon da nasıl hamıle kaldıgınız zaman nasıl gıttınız doktora onda da utansaydınız bebek nasıl yapılır bılmıyor m doktor ?

Yanı cevaplarınızı okudukca acaba konu fake mı demekten kendımı alamıyorum.Koskoca bir 10 yıl ve sonucunda sadece ot mot deneyen bir kadın.O adamın başınızın üstünde taşıyın bence

iki çocuğum var ikisindede özele gittim doğumu özelde yaptım. ikiside sezeryan oldu. yani ben o koltuğa hiç yatmadım büyük kızımda bikere kanamam oldu bayan sağlıkçı alttan muayene etmek istedi canımdan can gitti.

Peki bu şekilde devam mı ediceksiniz ? Eşinize haksızlık yaptığınızı hiç düşünmediniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…