iki çocuğum var ikisindede özele gittim doğumu özelde yaptım. ikiside sezeryan oldu. yani ben o koltuğa hiç yatmadım büyük kızımda bikere kanamam oldu bayan sağlıkçı alttan muayene etmek istedi canımdan can gitti.
Hamilelik geçirdiyseniz kesin birçok test yapılmıştır. Bir anormallik olsa doktorunuz uyarırdı diye düşünüyorum.
Yine de bu konuyla ilgili önce bir jinekologa başvurun.
Cinsel isteksizliginizden bahsetmek -sezeryan dahi olsa- hamilelikten, dogumdan bahsetmek kadar dogal birşey.
Kimse size doktorun görmesi şart demiyor, yalnızca konuşacaksınız.
Kaldı ki bu saglık... Daha önce nasıl öyle mecburiyet hissettiyseniz şimdi de aynı şeyi düşünebilirsiniz.
etrafımda bi kaç samimi arkadaşımla paylaştım bu konuyu acaba benmi böyleyim tüm kadınlarmı böyle diye. onlar da bizde aynıyız keyif almıyoruz. sadece eşimizin ihtiyacını gidermek için birlikte oluyoruz dediler. onlardan böyle duyunca ben bu durumu kadınların genel sorunu olarak algıladım belkide bu yüzden doktor işini hep erteledim. ama burdaki konuları okuyunca bende konu açmak istedim.
Eğer iddia ettiginiz gibi hiçbir şekilde uyarılmıyorsanız her ilişkide hissettiginiz şey 10 yıldır tecavüz demektir.
Eşinizin sabrını takdir etmek, onun tatminini önemsemekten ziyade öncelikle kendiniz için bu sorunu çözmeliydiniz. Ya da boşanmayı düşünürdünüz.
Size böyle söyleyen kadınlar ya sizin hiç uyarılmamaktan bahsettiginizi anlamamışlardır ve orgazm olmadıklarından böyle diyorlardır, ya etkileniyorlardır ancak bastırılmış duygularından ötürü cinselligi bir görev olarak yaşıyorlardır ya da eşleriyle yeterli uyumları yoktur.
Siz cinsel çekim hissetmediginizi söylemekle kalmıyor cinsel uyarılma konusunda hiçbir dürtünüz yokmuşcasına yazıyorsunuz.
Aseksüellik hakkında çok geniş bir bilgiye sahip degilim fakat anlattıgınız biçimde birşey hissetmeden kendi rızanızla ilişkiye girebilmenizi aklım almıyor.
Tabiki fake ya. Ustelik kocasi ultra ozenli, istekli, kusursuz, on sevismeye cok onem veren biriymis. Boyle bir erkek mi var allasen. Hem de bu kadina karsi boyle davranacak erkek??? Yok oyle erkek Turkiyede. Yemesin bizi. Ben kadin halimle dayanamadim surda bu kadinin ruhsuzluguna. Allahim bi de sakin sakin yazmis. Kadinda bi gram uzuntu, bir hayat belirtisi yok. Öff acayip sinir oldum. Fake bu konu. Nokta.
10 yılı bilemem bence de uzun bir süre ancak ülkemizde vajinusmus veya frijit olan birçok kadının eşi aynen dediginiz gibi davranabiliyor.
Yani konuda gerçeklige asıl uygun olmayan şey; eşin ilgisinden ziyade konu sahibi hiçbir şekilde etkilenmiyorsa birleşmenin acısız bir şekilde gerçekleşmesi.
(Bazı ilaçlardan ötürü oluşan kuruluktan bile kaynaklanan şikayetler ile dolu forum)
Aksi takdirde 10 yıldır bu eziyetin çözme geregi duyulmayacak birşey olarak görünmesi mümkün degil.