- Konu Sahibi willedwoman
felc mı ne alaka o cok ayrı bu ise tedavı edılesı bır durum hastalık gormuyorum
bırlıkte olmak hele kı koca ıle yasadıkların ozel anlar igrenılesı degıl
yanı ınsanlar neden evlenır zina yapmamak ıcın degıl mı e adamın karısı ıle olması o zaman gayet dogal aman ya neyse kım kocasıyla ne yapmak ıstıyorsa o oyle yapsın
ama bırlıkte olmak kotu degıl tıksınilesi degıl
yapmamak normal durum gıbı alıntı yapıyorsunuz
sizce normal mı evlı mısınız bılmıyorum ama on yıl kocanızla olmadıgınızı dusunsenıze kotu dgıl mı bu karsı tarafı yetersız hıssettırmez mı sorun bende mı algısı olmaz mı
veya opusurken agzını burnunu yamultması tıksınmesı kotu degıl mı
bu benım gorusum sıze iyi aksamlar benım sloganım savasma seviş@COLIN dmi
Cinsellik, yemek içmek kadar dogal bir durumdur. İgrenilecek birşeymiş gibi yazdıgım bir cümlemi dahi gösteremezsiniz.
Siz kendi hissettikleriniz üzerinden konu sahibinin davranıslarını kıyaslıyorsunuz, sorun burada.
İgrendigini söyleyen birinin bunu görevmişcesine yaşamak yerine, düzeltilebilir birşey ise tedavi olmasını, olmuyorsa da ayrılmaları gerektigini, çünkü bir insanın hicbir şekilde bu konuda zorlanmaması gerektgini söylüyorum.
Eğer konu gerçek ise 10 yıl boyunca nasıl ki konusahibinin yanlışları varsa partnerinin de bu isteksizligi ve zorlanmayı anlamaması mümkün degil.
Anlamadıgını iddia ediyorsa ya konu sahibi bize anlattıgı gibi "etkilenmiyor" degil, ya da kocası anlamamazlıktan geliyordur.
Elbette kocası saglıklı, güzel bir cinsel hayattan mahrum yaşamamalı. İstegi bu dogrultuda ise beraber çözüm aramaları ve olmuyorsa en dogru karar boşanmaları.
(kocasının cinsel isteksizlik yaşadıgını söyleyen, ne yaparsam yapayım eşim beni begenmiyor diyerek özgüveni düşen ve bu eşlerinin bu durumu umursamamasından muzdarip kadınlara da aynısını yazıyorum)
Zina ise dini kabuller üzerinden tanımlanan birşeydir. O konuda yorum yapmayacagım. Evlenme nedenleriniz yalnızca sizi baglar.