eşimi memnun edemiyorum. çok üzülüyorum.

felc mı ne alaka o cok ayrı bu ise tedavı edılesı bır durum hastalık gormuyorum
bırlıkte olmak hele kı koca ıle yasadıkların ozel anlar igrenılesı degıl
yanı ınsanlar neden evlenır zina yapmamak ıcın degıl mı e adamın karısı ıle olması o zaman gayet dogal aman ya neyse kım kocasıyla ne yapmak ıstıyorsa o oyle yapsın

ama bırlıkte olmak kotu degıl tıksınilesi degıl
yapmamak normal durum gıbı alıntı yapıyorsunuz
sizce normal mı evlı mısınız bılmıyorum ama on yıl kocanızla olmadıgınızı dusunsenıze kotu dgıl mı bu karsı tarafı yetersız hıssettırmez mı sorun bende mı algısı olmaz mı

veya opusurken agzını burnunu yamultması tıksınmesı kotu degıl mı
bu benım gorusum sıze iyi aksamlar benım sloganım savasma seviş :KK70: @COLIN dmi

Cinsellik, yemek içmek kadar dogal bir durumdur. İgrenilecek birşeymiş gibi yazdıgım bir cümlemi dahi gösteremezsiniz.
Siz kendi hissettikleriniz üzerinden konu sahibinin davranıslarını kıyaslıyorsunuz, sorun burada.

İgrendigini söyleyen birinin bunu görevmişcesine yaşamak yerine, düzeltilebilir birşey ise tedavi olmasını, olmuyorsa da ayrılmaları gerektigini, çünkü bir insanın hicbir şekilde bu konuda zorlanmaması gerektgini söylüyorum.

Eğer konu gerçek ise 10 yıl boyunca nasıl ki konusahibinin yanlışları varsa partnerinin de bu isteksizligi ve zorlanmayı anlamaması mümkün degil.
Anlamadıgını iddia ediyorsa ya konu sahibi bize anlattıgı gibi "etkilenmiyor" degil, ya da kocası anlamamazlıktan geliyordur.

Elbette kocası saglıklı, güzel bir cinsel hayattan mahrum yaşamamalı. İstegi bu dogrultuda ise beraber çözüm aramaları ve olmuyorsa en dogru karar boşanmaları.
(kocasının cinsel isteksizlik yaşadıgını söyleyen, ne yaparsam yapayım eşim beni begenmiyor diyerek özgüveni düşen ve bu eşlerinin bu durumu umursamamasından muzdarip kadınlara da aynısını yazıyorum)

Zina ise dini kabuller üzerinden tanımlanan birşeydir. O konuda yorum yapmayacagım. Evlenme nedenleriniz yalnızca sizi baglar.

Buna katılmıyorum ben. Aseksüel bir insan zaten ne kadına ne erkeğe ilgi duyabilir. Yani bu kadının o zaman en başta bu adamı seçip evlenmemesi gerekirdi. Adama yazık değil mi, o sevmiş ama karşısındaki kadın sevmiyor. Başına silah dayayıp mı evlenmiş? Tam tersine oldukça ilgili bir koca profili çiziyor yazan kişi ve ona üzüldüğünü söylüyor. Adam kötü davranıyor olsa, cinsel ilişkiye zorluyor olsa, "Kocama üzülüyorum ne yapayım" diye konu açmazdı. Ya konu fake ya da konu sahibi olayları tam anlatmıyor. İlişkide zorlandığına dair bir şey yok sadece 10 senedir böyle olduğunu ve durumundan rahatsızlık duyduğunu söylüyor. Kocasına karşı ilgi duymuyorsa en baştan evlenmemesi lazımdı. Adamın suçu yok.

Aseksüel evlilikler olabilir, iradeleri dahilinde yaşadıkları hayatlara müdahale etme hakkımız yok.
Fakat kocasının nasıl bir secim yaptıgından habersiz olması eşe haksızlık olur, bu noktada katılıyorum.

Romantik ilişkilerdeki paylaşımın diger arkadaslıklardan cinsellikle ayırt edildigini, yani o içinizin kıpırdaması ve tutku dedigimiz şeyin cinsellige dayandıgını düşünen biriyim.
Dolayısıyla bunu hissetmeyen kişiler bence de eşlerine bu konuda açık sözlü olmalılar.

Cinsiyetler tam tersi şekilde olsaydı adam ereksiyon olamayacagı için birleşme olmazdı.
Maalesef bir kadın uyarılmasa da birleşme zor kullanılarak olabiliyor. Bunu da ilişki tecrübesi olan her erkek anlar. Dolayısıyla adamın suçu yok diyemeyiz.

Emin olun seven hicbir erkek sapkınlıkları yoksa tecavüzcü rolünde olmayı da istemez.
Gerçek hayatta duyma ya da deneyimleme şansınız yoksa forumda kuruluktan yakınan fakat eşini arzulayan kadınlara evliliklerini ve eşlerinin tavrını sorarak bu konuda detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Aseksüel evlilikler olabilir, iradeleri dahilinde yaşadıkları hayatlara müdahale etme hakkımız yok.
Fakat kocasının nasıl bir secim yaptıgından habersiz olması eşe haksızlık olur, bu noktada katılıyorum.

Romantik ilişkilerdeki paylaşımın diger arkadaslıklardan cinsellikle ayırt edildigini, yani o içinizin kıpırdaması ve tutku dedigimiz şeyin cinsellige dayandıgını düşünen biriyim.
Dolayısıyla bunu hissetmeyen kişiler bence de eşlerine bu konuda açık sözlü olmalılar.

Cinsiyetler tam tersi şekilde olsaydı adam ereksiyon olamayacagı için birleşme olmazdı.
Maalesef bir kadın uyarılmasa da birleşme zor kullanılarak olabiliyor. Bunu da ilişki tecrübesi olan her erkek anlar. Dolayısıyla adamın suçu yok diyemeyiz.

Emin olun seven hicbir erkek sapkınlıkları yoksa tecavüzcü rolünde olmayı da istemez.
Gerçek hayatta duyma ya da deneyimleme şansınız yoksa forumda kuruluktan yakınan fakat eşini arzulayan kadınlara evliliklerini ve eşlerinin tavrını sorarak bu konuda detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Duymuşluğum var, elbette dedikleriniz yaşanıyor hak veriyorum. Evlilik içi tecavüz zaten geleneksel bakış açısına sahip kadın ve erkeklerin anlam veremediği bir konu, "Evlenmiş yauu ne tecavüzü" falan. Zaten o yüzden konuya fake diyorum çünkü konu sahibinin "çok ilgili, özverili, ön sevişmesiz cinsel birleşme yaşamayan" bir koca profiline zorla birikte olmaya çalışan adam uymuyor. 10 senede bu adam anlamaz mı karısının isteksiz olduğunu, onu zorladığını? Bu kadar duyarlı bir koca bunu kesinlikle anlar. Ama koca bunu anlamamış nasıl olduysa ve hanımefendi 10 senedir ilk kez çözüm arıyor nedenine de "Doktora yüz yüze anlatamıyorum ondan" diyor. Bu kadar basit değil ki. O yüzden garip.

demek istediginizi anladım ama konu fake degilse ki büyük ihtimalle fake bu işin içinden nasıl çıkılır bilmiyorum
ya arkadaşlar hiç yaşamadınızmı o hissi ben yaşadım yaşları yakın iki çocugum var ikisinide 2 sene emzirdim yuvarlarsak yaklaşık 2 şer senede hamilelikleri say 6 sene bu hassas dönemlerde bazen isteksizliklerim oldu eşimde ç
ok anlayışlıdır ama bir keresinde tamam razı oldum ama istemeden razı oldugum için kendimi çok kötü hissettim çok kötü birşey bu aşagılanmak gibi kendinden nefret etmek gibi anlatamıyorum işte sonrasında ikimizde çok kötü olduk aglamıştım hatta arkadaşın söylemleri bana bu anımı hatırlattı
tamam herkes adama yazık demişte hergün igrenç hiseden kadınada yazık diyor arkadaş

Sizin durumunuzu yaşayan birçok kadın var.
En azından bir dönem istekliymişsiniz ve neyse ki bu sıkıntıyı da geçmişte bırakmışsınız.

"Görev yerine getirir gibi hicbirşey hissetmiyorum, her defasında gizlice aglıyorum ama onu cok seviyorum, kaybetmeyi göze alamıyorum, beni aldatmaması için her şeyi yapıyorum" diyerek kendi istegi(!) ile bu durumu yaşayan çok insan var.

Konuda çok eksik nokta var. Ancak gelen yorumlar daha şaşırtıcı.

yukarıda belirttigim durumun birden fazla yaşanması, hele ki çorbaya ilaç katacak kadar isteksizligi anlayan bir adamın 10 yıl o kadını zorlaması dediginiz gibi inanılmaz asagılayıcı ve kabul edilemez birşey.

Sırf gecelik alıyor, önsevisme ile ikna etmeye calısıyor diye öküz kocalardan biraz daha farklı bir imaj cizilmesi bu zorlamayı nasıl görünmez hale getiriyor bunu anlamıyorum.

Duymuşluğum var, elbette dedikleriniz yaşanıyor hak veriyorum. Evlilik içi tecavüz zaten geleneksel bakış açısına sahip kadın ve erkeklerin anlam veremediği bir konu, "Evlenmiş yauu ne tecavüzü" falan. Zaten o yüzden konuya fake diyorum çünkü konu sahibinin "çok ilgili, özverili, ön sevişmesiz cinsel birleşme yaşamayan" bir koca profiline zorla birikte olmaya çalışan adam uymuyor. 10 senede bu adam anlamaz mı karısının isteksiz olduğunu, onu zorladığını? Bu kadar duyarlı bir koca bunu kesinlikle anlar. Ama koca bunu anlamamış nasıl olduysa ve hanımefendi 10 senedir ilk kez çözüm arıyor nedenine de "Doktora yüz yüze anlatamıyorum ondan" diyor. Bu kadar basit değil ki. O yüzden garip.

Tam da bundan bahsediyorum.
İlk mesajımda da "konuda gerçeklige aykırı olan 'ilgili, sabırlı eş' degil, böyle bir zorlanma yaşanmaması ya da bunun gözardı edilmesi" yazmıstım.

Bu durumda ihtimaller şunlar:
Ya konu fake. (yine de dogru kabul edip burada cinsellik deneyimi olan bircok kadının anlamayan kocayı övmesini tuhaf karşılıyorum, 10yılda anlaşılmaması mümkün degil)

ya kocası hak iddia edebilmek için önce sevip sonra zarar veriyor, yani farklı da davransa tecavüzcü.

ya da konu sahibi kendisinin ne yaşadıgından haberi yok, etkilenme ile orgazmı birbirine karıştırıyor. Tatmine ulaşmadıgı icin de cinselligi gereksiz görüyor ki o kadar ugrasan ilgili bir eş varsa böyle bir sorunun aşılmış olacagını düşünüyorum.

Evliliginiz bitmis konu sahibi.. insan olarak seviyorsunuz esinizi, iyi bir baba olmasi hosunuza gidiyor, belki sizi dovmuyor sovmuyor ama kadin yaniniza isleyemiyor..

Evliligimin son 5 senesinde bende boyleydim ama flort edebiliyodum birinden guzel oldugumu duymak iyi geliyordu kocam diyince hicbirsey hissetmiyordum..

Ya cinsellige bakis acinizda sorun var ya anlattiklariniz eksik. Bu guzel duzeni kurana kadar yorulmus bikmis sadece anne rolune burunmussunuz bence ...

Ya bosanin ya da terapiye falan gidin. Ayrica cok iyi insan olan kocaniz sizin istemediginizi bilerek nasil sevisebiliyor sizinle anlayamadim.. iyi adamlar karsilikli olmadikca esleriyle yatmazlar bana gore

Kadın oldugunuzdan emin misiniz?

Eğer konu gerçek ise konu sahibi hiçbir şekilde uyarılmadan görev icabı sırf eşi mutlu olsun diye ilişkiye giriyormuş.
10 yıldır tecavüzü yaşamak demektir bu.

Böyle bir durum varsa evet doktora gidilmeliydi ya da boşanmalılardı.

Ancak bir kadının acı çekmesini, istemedigi halde cinsel ilişkiye girmesini ve karşısındaki erkek nasıl biriyse böyle bir ilişkiyi bir de gecelikler ile teşvik etmesini nasıl övüyorsunuz anlamıyorum.

Eşiniz size tecavüz etse o acıyla acaba "ne kadar düşünceli adam, aldatmak yerine ihtiyacını bende tatmin etti" der miydiniz?
Ya lütfen bırakın bu feminist ayaklarını. Kadınlıktan önce insanım ben. Ama kadinim ki, başka bir kadının nasıl bu kadar ruhsuz, bu kadar armut piş ağzıma düş kafasıyla, afedersiniz Ama yatağa yatıp hadi yap da uyuyalım demesine de ayrıca tepemin tası atmış .

Bu kadar özverili, eşinin etrafında pervane olan bir adama tecavüzcü ilan etmişsiniz, acaba siz kadın misiniz? Elbette evliliklerde de tecavüz olabilir. Kadın eşiyle o gece 1 kez sevismistir, 2.sevisneye hayır demesine rağmen eşi zorla birlikte oluyorsa o tecavüzdür mesela. Ama siz bu hikayede zorla ilişkiye giren bir adam gördünüz mü? Aksine kadın hadi yap da uyuyalım kafasında, buna karşılık öyle şey olur mu hayvan miyiz biz diyen bir adam var.

Kadınız diye her hikayede kadınlardan yana mı olacağız acaba? Ben kadın olmaktan önce insanım. Okuduğum şeyde kendini bir ölüyle birlikte ölüyormus gibi hisseden zavallı bi adam var.

Evet adam gecelik almış, adam gecelik almış ya gecelik. Bu nasıl bir kadın ki geceligi bile adama aldırıyor. Adam sizce o geceligi kendi için almis olabilir mi? Daha seksi olsun daha çok isteyeyim diye mi düşündü yani o garibim? Belki kendini daha güzel hisseder diye kendince bir şeyler yapmak istemiş işte.

Adamın bütün çabasına rağmen hanım ne yapmış? Kılını kıpırdatip internetten araştırma bile yapmamış yahu, ten uyumu ne demek bilmiyorum diyor. Kimseyi küçümsemem, teknolojiden bir haber olsa imkanı yokmuş öğrenememiş derim. O kadar utanıyor ama en ufak araştırma yapmadan buraya konu açmayı biliyor maşallah.

Gerçi boşa kafa patlatıyoruz konu da muhtemelen fake, konu sahibi fake lafları dolandığından beri ortada yok. Zaten inşallah faketir, yer yüzünde böyle bir kadın olduğuna inanmak istemiyorum.

Kadın misiniz erkek misiniz bilmem, inanın hiç de umrumda değil zaten ama size tavsiyem, önce insan olduğunuzun farkına varın, başka lafa geldi mi eşitlik eşitlik diyorsunuz ya o yüzden bi hatırlatayım istedim.

Sevgiler.

Ya lütfen bırakın bu feminist ayaklarını. Kadınlıktan önce insanım ben. Ama kadinim ki, başka bir kadının nasıl bu kadar ruhsuz, bu kadar armut piş ağzıma düş kafasıyla, afedersiniz Ama yatağa yatıp hadi yap da uyuyalım demesine de ayrıca tepemin tası atmış .

Bu kadar özverili, eşinin etrafında pervane olan bir adama tecavüzcü ilan etmişsiniz, acaba siz kadın misiniz? Elbette evliliklerde de tecavüz olabilir. Kadın eşiyle o gece 1 kez sevismistir, 2.sevisneye hayır demesine rağmen eşi zorla birlikte oluyorsa o tecavüzdür mesela. Ama siz bu hikayede zorla ilişkiye giren bir adam gördünüz mü? Aksine kadın hadi yap da uyuyalım kafasında, buna karşılık öyle şey olur mu hayvan miyiz biz diyen bir adam var.

Kadınız diye her hikayede kadınlardan yana mı olacağız acaba? Ben kadın olmaktan önce insanım. Okuduğum şeyde kendini bir ölüyle birlikte ölüyormus gibi hisseden zavallı bi adam var.

Evet adam gecelik almış, adam gecelik almış ya gecelik. Bu nasıl bir kadın ki geceligi bile adama aldırıyor. Adam sizce o geceligi kendi için almis olabilir mi? Daha seksi olsun daha çok isteyeyim diye mi düşündü yani o garibim? Belki kendini daha güzel hisseder diye kendince bir şeyler yapmak istemiş işte.

Adamın bütün çabasına rağmen hanım ne yapmış? Kılını kıpırdatip internetten araştırma bile yapmamış yahu, ten uyumu ne demek bilmiyorum diyor. Kimseyi küçümsemem, teknolojiden bir haber olsa imkanı yokmuş öğrenememiş derim. O kadar utanıyor ama en ufak araştırma yapmadan buraya konu açmayı biliyor maşallah.

Gerçi boşa kafa patlatıyoruz konu da muhtemelen fake, konu sahibi fake lafları dolandığından beri ortada yok. Zaten inşallah faketir, yer yüzünde böyle bir kadın olduğuna inanmak istemiyorum.

Kadın misiniz erkek misiniz bilmem, inanın hiç de umrumda değil zaten ama size tavsiyem, önce insan olduğunuzun farkına varın, başka lafa geldi mi eşitlik eşitlik diyorsunuz ya o yüzden bi hatırlatayım istedim.

Sevgiler.
Evlilikte bile tecavüz olabilir ne ya?

Bu arada şunu da eklemek istiyorum, konu hala fake bence ama gerçek diye farzedersek; kadının böyle bir sağlık sorunu olabilir kınamak hiçbirimizin haddi değil. Buradaki sorun kadının rahatsız edici rahatlığı. Yani buraya gelip deseydi ki: "her şeyi denedim, yine de olmuyor, başka bilmediğim bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim" biz de eşek değiliz herhalde. Kadın 10 yıldır kılını kipirdatmadigi için bizim içimizi sisirdi. dolayısıyla kadın konuştukça, adamın daha kötü durumda olduğu ortaya çıktı vs. "Sen ne biçim kadınsın kocanı memnun edemiyorsun" diye sığ bir düşünce yok yani.

Bende aynıyım beaa öf bıktım bu evlilikten reddetmek oe günahmıs ama napaym

eşim ön sevişmeyi çok seviyor. bende bir an önce bitsin istiyorum. hemen anında olsun bitsin uyuyalım istiyorum. oda kızıyor bana biz hayvan değiliz insanız. bu işi insan gibi yapalım diyor.
Sevmesi normal, sen ama normal değilsin.

eşimle birlikte erotik film izlediğimizdede bende herhangi bir uyarılma olmuyor. kadınlara karşıda o tür şeyler hiç hissetmedim.
Normal olmadığını söyledim yukarı da !!
eşime söylesem gider benimle doktora kendisi de anlatır sıkıntıyı. haklısınız doktora gitmemin zamanı geldi aslında geç bile kaldım.
:ukala::ukala::ukala::ukala:
ilişkiden keyif almıyorum sevişmekten öpüşmektende öyle bilmiyorum eşimden kaynaklı değil aslında eşim temizdir bakımlıdır. dişleriniz fırçalamadan ayaklarını yıkamadan girmez yatağa 10 yılda bir kere olsun ter kokusu hissetmedim onda. ama ben öpüşmekten tiksiniyorum.

Terkedilmeyi hakediyorsun !!
etrafımda bi kaç samimi arkadaşımla paylaştım bu konuyu acaba benmi böyleyim tüm kadınlarmı böyle diye. onlar da bizde aynıyız keyif almıyoruz. sadece eşimizin ihtiyacını gidermek için birlikte oluyoruz dediler. onlardan böyle duyunca ben bu durumu kadınların genel sorunu olarak algıladım belkide bu yüzden doktor işini hep erteledim. ama burdaki konuları okuyunca bende konu açmak istedim.
Bu yalan bir kere... Hepiniz normal değilsiniz...

böyle bi sebepten evliliğim bitsin istemem çünkü evimde çok mutluyum eşimlede bu sıkıntı dışında hiç bir problemimiz yok. eşim araştırsın bi doktor gidelim birlikte.
:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:
Bu konu fake ya. Kimse de anlamadi mi? 10 yildir boylemis de bik bik bik. Bi git ya bi git. Sakin sakin, ruhsuz ruhsuz da yazmis. Yazarken bile ölüyü çatlatan bi sakinligin var senin. O adam, ya seni kirk kere boşar ya da boynuzlarin uzaydan gorunurdu emin ol.
Kesinlikle fake, böyle koca var mı ya ?
10 yıl dile kolay...
Hangi adam sabreder...
Ben şiştim burda, ruhsuz olunmaz bu kadar...
Ay birde rol yapıyorum diyoooooo :olamaz:

Tabiki fake ya. Ustelik kocasi ultra ozenli, istekli, kusursuz, on sevismeye cok onem veren biriymis. Boyle bir erkek mi var allasen. Hem de bu kadina karsi boyle davranacak erkek??? Yok oyle erkek Turkiyede. Yemesin bizi. Ben kadin halimle dayanamadim surda bu kadinin ruhsuzluguna. Allahim bi de sakin sakin yazmis. Kadinda bi gram uzuntu, bir hayat belirtisi yok. Öff acayip sinir oldum. Fake bu konu. Nokta.

Meraba. Yalnz degılsın. Ilk oglumu dogurunca eşimle her bırlıkte oldugumda oglumu aldatıomuş hıssı yaşıyordum ve ilişkıden cok sogudum bu ara 2 sene emzrdım hemn kızıma gebe kaldım onundogumu gebelıgı derken aradan 4 sene gecti. 4 senedir salı sallanır carsamba carsafa dolanır bahanelerıyle bu gune geldik
Aylarca yanaşmasa bu neden yanaşmıyor dıe aklıma gelmez. Öpüşmekten nefret edıyorum sevişmekle harcıcam vakti çook fuzuli görüyorum nolucak bu halim hiç bılmıyorum
Seks evlılıgın buyuk kısmıdr dıyenlerede hayret edıyorum. Bunu dıyenler ya evli degil ya da azmış olmalılar :110: ya da bende eksık olan düşünce işte bu.
Ben kesinlikle azmış bir bayanım ewet...
Sizin gibi düşünenler yüzünden adımız çıkmış azmışa..
Sizde bizim gözümüzde ruhsuz, hissis ve yaşayan bir ölü gibisiniz...

Oha bu konuya tecavüz sokuşturulmuş şoktayım.

Arkadaş böyle kocayı zor bulur.
Ön sevişme olmadan olsun bitsin isteyen bir kadın buna hayretle yaklaşan bir adam var.
Hiç evlenip adamın başını yakmamalıydı bence.
Böylesinin evlilik neyine, çocuk neyine, koca neyine?

Kimse darılıp gücenmesin.
Kadınız diye her yerde haklıyız diye bir şey yok.

tahammül edilir gibi değilsiniz.
bunun dışında bi sorunumuz yok evimizde çok mutluyum demişsiniz bide.
bunu ciddi bi sorun olarak bile görmüyorsunuz ya hu
ben kadın halimle tahammül edemem kocan iyi sabırlıymış.

Back
X