Erkek İnfertilitesi eşimi muayene için ikna edemiyorum...:(((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nesli58

yerle yeksan...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
290
5
96
Zonguldak
kızlar ufff...biz bir yılı aşkın süredir çocuk istiyoruz...ilk zamanlar gayet umutluydum ama artık hiç olmıcakmış gibi geliyo...denemeye başladığımız ilk zamanlar kist çıktı bende tedavi gördüm bikaç ay, sonra prolaktin tedavisi gördüm, yumurta takibi falan yaptırdım herşey yoluna girdi ama bi türlü olmuyor...yaklaşık 6 ay bende bi problem olmadan denedik...doktor eşine bakalım diyo ama eşim kesinlikle gitmem diyo... :84: 10 yıl falan geçip yine olmazmış öle gidermiş...yazık diil mi bana...bi yıldır doktorlarda heba oldum tek başıma...horman ilaçları falan...nasıl ikna edebilirim...benim gibi olan var mı aranızda...gerçekten çok umutsuzum...acaba hamile miyim diye aklımdan bile geçmez oldu artık... :14: :14: :14:

eşin niyee gitmek istemiyor acaba merak ettim :S
bendede kist oldugunu yeni ögrendim ve eşimde gidip baktırcak hiç baktırmam falan demedı
9 ay oldu bizde düşünelii
erkekler bazı konularda sorunlu oluyor nedensee
ama basit çözumu olan bişeyse niye 10 sene bekleyesinizki

utanıyormuş...kesinlikle test yaptıramazmış...ben ikna etmek için araştırdım utanılacak bişey olmadığını anlatmaya çalışıyorum ama nafile...konusunu bile açtırmıyor artık... :50:

utanıyormuş...kesinlikle test yaptıramazmış...ben ikna etmek için araştırdım utanılacak bişey olmadığını anlatmaya çalışıyorum ama nafile...konusunu bile açtırmıyor artık... :50:

utanacak bıse yokkı nasıl ıdrar testı verıyosa erkekler bu da oyle bıse lavaboya yada ylnız bı odaya alıyolar onu.zaten degerlerı normal cıkarsa muayene fln olmıcak kı esın bızım gıbı bız herseyı ogrenmek ıcın muayene oluyoruz esıne bunları anlat ak ben nelere sabrettım de?bıde 10 yıl olmazsa gıderım dıyomus ya yıne gıtcek yanı nıe 10 yıl bekletıp yıllarınızı harcıyasınız kı ha 10 yıl once ha sonra bence bunları anlat naz yap kırıldım de bunlara kanmıyo mu hıc?canım ınan durumun zormus ama her ıste vardır goremedıgımız bı hayır sabret.bı de ılıskıye gırdıkten sonra hemen kalkma dıyolar onada cok dıkkat et bence bı sorunun yoksa olur elbet ama esının gorunmesı ınan sart:40:

valla nasıl ikna edersin o konuda diğer arkadaşlar yardımcı olsun cunkı ben bilemiyorum
ama gitmek istememesi garip yanii gerçekten cocuk isteyen kadın olsun erkek olsun herşeyi yaaprr
erkeklerde ne varkii esas bütün şeyleri biz yaşıyoruzz
vajınısmus yasadıgım ıcın muayne olmak bana işkence gibi hep kaçtım durdum ama gercekten ıstedıgımı farkettım gıttım kuzu kuzu muayne oldumm
umarım eşinde bunu hisseder

doktor arkadasımın dedıgıne gore cocuk olmuyorsa ılk kontrol edılecek kısı erkek oluyormus. spermiogram yapılması gerekıyormus. 2 ayda bıle stresten ornegın bozulabılırmıs sperm kalıtesı. derhal gıdıp yaptırması gerek.

mrh arkadaş.aslında hiç inat etmemesi gerek.sen abdestini al bol bol allahümme ya vedüd diye dua et.gözünün içine bakarak ''Allahumme ya vedud'' derseniz istediğinizi yaparmış.netten de bu duanın anlamına bakabilirsin.allah yardımcın olsun.

valla arkadaşım allah kolaylık versin....
zamanla oturur kafasında bu fikir inşallah...
eğer testi vereceğiniz hastane yakınsa yada arabanız varsa hastaneden kutuyu alıp eve gelip boşalabilir....

Allah yardımcın olssun tatlım.
kendini üzüp boşa strese sokma.
Ama eşinin bi an önce dr a gitmesinde fayda var.
biz hiç düşünememiştik eşimde problem çıkacağını.
insan gaflete düşüyor.
3,5 senelik evliyim daha 6 ay önce öğrendik azolu olduğumuzu.
keşke daha önce gitseydik belki bi ilerleme kaydederdik diyoruz.
Ama herşey nasip bi de o var tabi.
Hakkında hayırlısıı neyse o olsun tatlım..:34::34::34:
inşAllah en kısa zamanda :49::49::49::49::49:olursun..

Sanırım çoğu erkek çekiniyor ilk zamanlar..Benim eşim dr.olmasına rağmen tüm ısrarıma rağmen gitmiyordu..Sen bende kusur mu arıyorsun diyordu..Hele spermle ilgili sorunu olacağı aklının ucundan bile geçmiyordu..Aylarca çatlattı beni açıkçası..En sonunda hiç ummadığım bir anda sperm testi yaptırdı da tek çaremizin tüp bebek olduğunu öğrenmiş olduk............

arkadasım sana bır önerı senın durumunu anlıyorum bende butarz seylerı yasadım ıkna olmassa işin zor ama soyle bır teklıfte bulunabılırsın sen hastanede doktorla açık açık durumunu anlat esının utandını söyle doktor esın için sperm teste ve hormon testını ıstesın esın evınız yakınsa orda sperm ornenı verebılır veya bos bır oda ,tuvalet sende alıp göturursun test örnenı alacakları yere esınde hıç gorusmemış olur sonrada hazır elınızdekı testlerle baska bır urologa görunursunuz çunku utanıp doktoro gıtmedıgı için aynı doktoro görunmek istemıycektir yoksa ınat adamla ugrasması zor sakın gurur yapma kendıne edersın esım var ben nıye yapayım deme kendın için kendın bu bebegı ıstedıgın için sen fedakarlık yap

yorum yapan cevap yazan herkese çoooook teşekkür ederim...kimseye de anlatamıyorum...Allah razı olsun...şimdiye kadar ikna adına bi arpa boyu yol gidemedim...bilinç altına inmeye çalışıyorum artık...hamile arkadaşlarımdan bahsediyorum...hiç çocuğumuz olmıcakmış gibi sesli planlar yapıyorum...arabayı sattırdım zaten çocuk yok gerek yok diye...uf ufffff.... :43:

Bır sure sen de ılgılenme bence.kendını naza cekıp ılgıyı kendı ustune toplamıs.o bahsetse bıle sen de dr a gıdemeyecegını soylee..erkekler oyle yapmam etmem der ama en sonnda kendı ıstegıyle gıdecek her denenı de yapar merak etme sen .

Back
X