eşimi mutlu etmek içi ne yapmalıyım

dün yine eşimin bir vukuatı oldu malesef trafikte kavga etmiş 2 kişiyle bayağı ciddi kavga etmişler adamlarda kendide hastanelik oldu elini alıçıya aldılar, diğer adamlarıda haşat etmiş eee parmaklarını boşuna alçıya almadılar resmen güç gösterisi yapmış adamlarda polisler birde adamları suçlu buldu aslında yatcaktı sabaha kadar nezarette akıllanacaktı ama!.... her geçen gün biraz daha kötüye gidiyor sabahı sabah ettim ve deli gibi işe geldim rabbim sonumuzu hayra çıkarsın tamamen dağıldım artık

tabi ki doktora gitmesi iyi olur. ama arkadaşların söylediği gibi başka şeylerle ilgilenmesi çözüm değil.muhtemelen kötü olaylar üst üste geldi ve içine attığı büyük olmasa bile onu üzen bir derdi var.evde bunalıyorsa yürüyüşe filan gidin açık hava iyi gelir. derdini anlamaya çalış ve ne kadar önemli bile olsa küçücük bir dert olduğunu ona hissettir.ama sakın sıkıntısını küçümseme.
inşallah düzelir.Ne olursa olsun ne yaparsa yapsın kırıcı olmamaya özen göster.Biraz sabır ilgi ve yürüyüş iyi gelecektir.Allah kolaylık versin.

Back