Tek onun istemesiyle olucak şey değilMerhabalar kısaca şöyle bir sorum var eşimin köyde ailesiyle 3 katlı evleri var ve eşim şehirden köye taşınıp orda yerleşmek istiyo ikimizde memuruz ben köyden işime gidip gelemem zor bana ama o köyde yaşamak istiyo köyleri şehire yakin sayılır ama köy nihayetinde onu sehirde kalmaya şehirden ev almaya nasıl ikna edebilirim yeni evliyiz daha 1 yıl olmadı bana fikir verebilir msnz
O da diyoki3 sene köyde duralım sonra şehir ama ben 1 sene bile duramam bunu ona onu kırmadan nasıl anlatacam sabırlı olmaya çalışıyorumTek onun istemesiyle olucak şey değil
Kiriliuo cunki gelmem diyince sen kaynanayla yakın olmak istemiyon köyümü sevmiyon diye basliyo konuşmaya halbuki alakası yok ailesi ile aram iyi köyü guzel köy işte ama ben orda çevrem olmiicakO da diyoki3 sene köyde duralım sonra şehir ama ben 1 sene bile duramam bunu ona onu kırmadan nasıl anlatacam sabırlı olmaya çalışıyorum
Düzenimizi bozmayalım haftasonları gideriz de ne bilim. Köy hayatını sevmiyorum deKiriliuo cunki gelmem diyince sen kaynanayla yakın olmak istemiyon köyümü sevmiyon diye basliyo konuşmaya halbuki alakası yok ailesi ile aram iyi köyü guzel köy işte ama ben orda çevrem olmiicak
istemiyorum diyeceksin oda saygı duyacak inşallah tabi sen onu kırıcam diyene kadar bir bakmışsın ordasınO da diyoki3 sene köyde duralım sonra şehir ama ben 1 sene bile duramam bunu ona onu kırmadan nasıl anlatacam sabırlı olmaya çalışıyorum
Sende 3 sene dediğine inandınmı gerçekten hele bir git artık orda ölene dek oturursunuzO da diyoki3 sene köyde duralım sonra şehir ama ben 1 sene bile duramam bunu ona onu kırmadan nasıl anlatacam sabırlı olmaya çalışıyorum
Erkeklerin istediğini yapmak için klasik yalanları vaat ederler zaman kazanırlar ama vakti gelince ya inkar ederler yada tutmazlar,O da diyoki3 sene köyde duralım sonra şehir ama ben 1 sene bile duramam bunu ona onu kırmadan nasıl anlatacam sabırlı olmaya çalışıyorum
Ne denir bilemedim ikiniz de memursunuz niye köyde yaşayasınız dicem ama köyle şehir arası mesafe yakınmış ama yine de köy hayatı şehire benzemiyor gerçi eviniz güzel oldu mu yeşillik falan güzel temiz hava ama ortak karar alınmalı eşler böyle işte hemen yok köyümü sevmiyorsun yok annemi babamı sevmiyorsun ben artık eşime açıkça söylüyorum evet köyünüzü sevmiyorum kimseler yok terkedilmiş sadece yazlıkçılar var çok seviyorsan köyünü ordan biriyle evlenecektin o zaman diyorum kırılıp kırılmamasını düşünemicem kusura bakmasın kendi düşüncelerini kabul ettirmek için duygu sömürüsü hepsi aynı şeyi yapıyor fikrinizi bildirin kararınız netse de taviz vermeyin ben taviz vere vere ne hale geldim
Evet bana 3 sene diyo 2 sene diyo cocouk yok çocuk olursa onları n okul çağına kadar diyo bu sürelerde koyde kalalım sonra şehire gideriz ben hangisine inananacamErkeklerin istediğini yapmak için klasik yalanları vaat ederler zaman kazanırlar ama vakti gelince ya inkar ederler yada tutmazlar,
Kesin dille gidemem deyin açık kapı bırakmayın yoksa benim gibi en sonunda cinnet geçirince eşim gibi fikrini değiştirmeye çalıştım der kenara çekilir susar esiniz.sizde sinirlerinizi yipratmakla kalirsiniz
Hiçbirine inanma sizi goturene kadar herturlu vaatde bulunur canınız istemiyorsa yasayaman diyorsanız gitmeyin bı giderseniz birdaha geri taşınmaz eşiniz erkeklerin işi gücü yalan guvenmeyin,bende köyde büyüdüm köy hayatını çok iyi bilirim gel gidelim dese gitmem.Evet bana 3 sene diyo 2 sene diyo cocouk yok çocuk olursa onları n okul çağına kadar diyo bu sürelerde koyde kalalım sonra şehire gideriz ben hangisine inananacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?