• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi nasıl ikna edebilirim?

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
Hamileyim. Doktora bir defa gittik. Özel hastaneydi fiyatlar eşime çok fazla geldi ve bundan sonra devlet hastanesine gitmek istiyor. Ama ben devlet hastanesjne gitmek istemiyorum. Nedeni duydugum seyler olumsuz guvenemiyorum randevu almak bile mesele. Calismadigim icin bisey de diyemiyorum. Ama icim rahat degil böyle .

Hamileyim. Doktora bir defa gittik. Özel hastaneydi fiyatlar eşime çok fazla geldi ve bundan sonra devlet hastanesine gitmek istiyor. Ama ben devlet hastanesjne gitmek istemiyorum. Nedeni duydugum seyler olumsuz guvenemiyorum randevu almak bile mesele. Calismadigim icin bisey de diyemiyorum. Ama icim rahat degil böyle .
Durumumuz iyi , ama bende ozeldeki duyduğum bir kaç olumsuzluktan dolayı iki cocugumu da devlette doğurdum . Çok da iyiydi, herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Sen nasıl davranirsan , sağlık görevlileri de öyle davranıyor.

Hiç öyle düsünmeyin.
Devlet hastanelerinde de tecrübeli doktorlar var.
Ultrason cihazları özeldeki gibi daha iyi teknoloji değil ama doktorun da iyi olması + bişey bence.

Siz nasıl ikna edersiniz fikrim yok ama ben başıma geleni kısaca anlatayım. Özel hastanede çalışıyorum yıllarca aynı yerde personelim bende derdim hem devlet hastanesi hakkında duyulanlar hemde personel olmam sonucu özelde doğum yaparım diye. Ama maalesef özel de tırnak içinde diyorum bazı doktorlar nadir ve araştırılması gereken hastalıkların peşine düşmüyor ama devlet ve araştırma hastaneleri öyle değiller ve evet çok buyuk konuştum devlette sonu kötü biten bir doğum yaptım. Çokta memnun kaldım. Özelde para verildiği için otelcilik hizmeti alıyorsunuz yani ilgi alaka oluyor. Doktor ve hastane araştırın ama özel illa olsun mu soru işareti derim.

Siz nasıl ikna edersiniz fikrim yok ama ben başıma geleni kısaca anlatayım. Özel hastanede çalışıyorum yıllarca aynı yerde personelim bende derdim hem devlet hastanesi hakkında duyulanlar hemde personel olmam sonucu özelde doğum yaparım diye. Ama maalesef özel de tırnak içinde diyorum bazı doktorlar nadir ve araştırılması gereken hastalıkların peşine düşmüyor ama devlet ve araştırma hastaneleri öyle değiller ve evet çok buyum konuştum devlette sonu kötü biten bir doğum yaptım yani doktor ve hastane araştırın ama özel illa olsun mu soru işareti derim.
Evet doktor cok önemli . Benim de özel bir durumum var her doktor ayni sekilde fark edip ozenle ilerler mi suphedeyim

Hastane değil de doktor daha önemli bence ben de ilk bir doktora gitmiştim memnundum adam gitti hastaneyi değiştirmemek adına aynı hastane başka doktora gittim ama hiç memnun kalmadım doktor arayışına girdim dışarda özel muayenede tercih kıldım o zamanda tabi şu an misal gidemem özel muayeneye çok yükseldi fiyatlar

özeli bende isterim ama artık olay ticarete dönüştüğü için devleti de tercih ederim. araştırmak gerekiyor.
özelde muayene oldum adam adam akıllı bakmadı bile 300 tl muayene ücreti aldı ameliyat için 15 bin tl ön ücret istedi ve ameliyatın ilerisine göre fiyatı yükselebilir dediler.. devlete gittim bildiğim bir doktordu adam bakar bakmaz hemen tedavi uyguladı ameliyat oldum ve 3 4 gün hastanede kalmamı istedi özel alaka için. ve çok şükür hiç bir sorun yaşamadım.
bence ön yargılı olmayın iyice araştırın.

özeli bende isterim ama artık olay ticarete dönüştüğü için devleti de tercih ederim. araştırmak gerekiyor.
özelde muayene oldum adam adam akıllı bakmadı bile 300 tl muayene ücreti aldı ameliyat için 15 bin tl ön ücret istedi ve ameliyatın ilerisine göre fiyatı yükselebilir dediler.. devlete gittim bildiğim bir doktordu adam bakar bakmaz hemen tedavi uyguladı ameliyat oldum ve 3 4 gün hastanede kalmamı istedi özel alaka için. ve çok şükür hiç bir sorun yaşamadım.
bence ön yargılı olmayın iyice araştırın.
Evet haklısınız zaten mecburum devlet icin. Hayirlisi olur insallah

Ben ozel hastane ile baslayip devlete gecmistim. Izmirde cok bilinen, kadin dogum konusunda basarili anılan hastaneye gidiyordum. Ama Ozel hastanelerde risk almiyorlar. Arkadasim 8 ay benimle ayni ozel hastaneye gitti, son haftalarda safra kesende taş var biz seni dogurtamayiz, üniversite hastanesine gitmen lazim dedilwr. Kosa kosa üniversite hastanesine gitti. Bunu duyunca bende üniversite hastanesinde ogretim gorevlisine ucretli muayene oldum. Dogumumuda orada gerceklestirdim. Doktorum cok iyiydi kendisinden memnun kaldim. Nitekim hemsireler, ameliyathane personeli falan cok iyiydi. Ancak bana tahsis edilen ve sadece bana bakan hasta bakici denen yuruyen seytana hakkimi helal etmiyorum, bunu soylemesem olmazdi 😅. Ozel hastane konforu yok devlette ama guvenilir. Bir problem oldugunda akliniza gelebilecek tum bölümlerin doktorlari müdahale edebiliyor. Ozel hastanede imkanlar kısıtlı ve dedigim gibi hersey yolunda ise dogumunuz gerceklestiriliyor.

Şuan 28 haftalık hamileyim. Bugüne kadar tüm kontrollerimi devlette yaptırdım. Bu hafta inşallah ilk kez özelde muayene olmak için randevu aldım. Siz de bir sorun olmadığı sürece ilk kontrollerinizi devlette yaptırıp sonrasında ikisini dengeli bir şekilde devam ettirebilirsiniz.

Can sizin, madem canınız böyle istiyor paranız da varsa ben olsam hiç iknaya falan çalışmam kredi kartına çektiririm. Kreid kartına taksitle her şey var artık alırım bir doğum apketi muayeneye de kendim giderim ister gelir ister gelmez. Sağlık senin, beden senin konu sahibesi kendin için en doğrusunu yapmalısın. Eşini de kınıyorum, para için eşinin isteklerini gözardı ediyorsa yazık.

Back
X