- 17 Haziran 2013
- 1.016
- 1.765
- 333
- Konu Sahibi kkarasevda
Ne gerek var yahu. Durduk yere huzurunuzu bozmuşsunuz. İki aileyede uzak olmak biraz iyidir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ailesi ile görüşmuyosa sizin ailenizle hiç birlikte olmak ister mi yahuEsim ailesiyle gorusmuyor ayrıca ev ev üstüne olmicak benim kapim ayrı olacak
Di mi yagiden 400 lira olsun. huzurunuz bozulacaksa hiç kıpırdama.
Esim in ailesinden hicbir destek maddi degil yanlış anlasilmasin en cok manevi destek göremediğimiz icin esim görüsmüyor benim anneme kendi annesinden daha yakin ama iste ikna edemedim zaten konu kapandiO ailesi ile görüşmuyosa sizin ailenizle hiç birlikte olmak ister mi yahu
İkna edemedim üstüne bi de kavga ettik ki cok uzun zaman oldu birbirimize küsmeyeli ben kötü bisey istemedim sıkıntı çekmekten kira günü hesaplamaktan istediğimi icime atmaktan heveslerimin hep heves kalmasından bunaldim ki artik 3 kişiyiz bu zamana kadar o kadar şeye katlandim ki eşimin beni dinlemeden kestirip atması sonra da sinirlenip tamam ne zaman istiyorsan o zaman taşınalım deyip suratinin asık uyuması cok zoruma gitti anlatamadim bile derdimi