Esimi nasil ikna edebilirim ?

Bencede huzurunuz olmaz hiç ikna etme çabasına girmeyin alt katlardan ev bakın eğer çok zorlaniyosaniz ve gözünüz taşınmaya kesiyosa

Eşinizin, sizin ailenizin karşı dairesinde oturmak istememesi çok normal bi durum.Ek olarak kendi çocuğunuz olduğuu zaman zaten çocuktan dolayı sıkılmicağınız için muhtemelen doğumdan sonra kendi evinizde kalmaya başlarsınız.Boşuna gibi görmeyin yani.

Annemler surat asiyorlar hergun gocebe gibi orada olmami isteniyorlar de:KK53:
Multecimiyim gunduz orada gece burada bu gidisle iki evi arasinda doguracagim cocugu de:KK45:belki ise yarar

Çocuk doğunca öyle benim kapım ayrı evim ayrı olmuyor onu unut bi kere.
Çocuk için sürekli gelecekler ,kendince iyilik olduğunu düşünüp sürekli yemek yapıp getirecek, bebek ağlayacak gelecek, Bi gün sen gitme seslenme sesin çıkmıyor diyip gelecek, gelecek de gelecek ve hak böyle olunca kendilerinde size müdahele etme hakkı görecekler sonuç? Huzursuz agresif bi eş...

İkna edemedim üstüne bi de kavga ettik ki cok uzun zaman oldu birbirimize küsmeyeli ben kötü bisey istemedim sıkıntı çekmekten kira günü hesaplamaktan istediğimi icime atmaktan heveslerimin hep heves kalmasından bunaldim ki artik 3 kişiyiz bu zamana kadar o kadar şeye katlandim ki eşimin beni dinlemeden kestirip atması sonra da sinirlenip tamam ne zaman istiyorsan o zaman taşınalım deyip suratinin asık uyuması cok zoruma gitti anlatamadim bile derdimi

Hamilesin üzülmeni istemem

Ama çoğunluk olmaz derken adama taşınalım demişsin o olmaz deyince de kavga çıkmış

Gelirinizi bilmem ama insanlar 1000 tl kira veriyor nelerden kısıp huzur 400 den fazla eder

Hevesim kalıyor kira hesaplıyorum vs demişsiniz de bu orada ev var biz niye kira veriyoruz diye düşündüğünüz için

Buraya yazan tüm kızlara Kv ile aynı binada hatta sokakta oturma diyoruz ben genelde Annenle de diye de eklerim

Mümkünse ışığınız bile görünmesin ki ışığın kapalı idi neredeydin denmesin

Aile kendince destek olur sahip çıkar vs ama siz hep orada çocuk kalırsınız anne olur nine olur yine de çocuk kalırsınız

Kimse size ve tabii eşinize itimat etmez biz tecrübeliyiz der yüzünüze demese de içinden der vs vs

Hayatı ailelerin doğruları ile değil kendi yanlışlarınız ile yaşayın huzurla sağlıkla büyütün bebeğinizi

Back
X