- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya zaten uğraş içindeyim . Cocuklarım . Okula giden oğlum . Hic boşta degilim arkadaslarımda var. Esimin önemsememeli beni uzuyorSizin sorununuz da bu, sizin hayatınızda sadece eşiniz var.... Eşinize odaklanmış öyle bekliyorsunuz. Kendinize meşgale bulun, okuyun, kurslara gidin, gezin, arkadaş çevreniz olsun vs vs...Evde oturup eşim arasın diye mi bekliyorsunuz bütün gün.
Suan adetliyim okuyamam adetim bitsin isallah yaparimsagolun dua edinBen esmaya basladim yarim saat surmuyo arkadaslar.ya vedud.sende bi dene arkadasim. Ya vedud faydasi oluyor imis ins....
Mucize olmadıgı icin soruyorum size ne yapmalıyım yoruldum umursavaz tavrindanIlk yaptigin hata beklenti icinde olmak sanirim
7 yildir evlisin, kumaşıni biliyorsun artik
ne kadar mucize bir sey olabilir ki?
Ben esmaya basladim yarim saat surmuyo arkadaslar.ya vedud.sende bi dene arkadasim. Ya vedud faydasi oluyor imis ins....
Doğru söylüyorsun bacım . Olmuyorsa olmuyor ne yaparsan yap . Dediğin gibi neyse hayırlısı o olsun hakkımıza ALLAH yardımcınız olsun sizindeVALLA BİRŞEY KISMET DEĞİLSE NE DUA NE ESMA HİÇ BİRŞEY İŞE YARAMIYORBEN TERKEDİLMEDEN ÖNCE 4444 LERMİ OKUMADIM NELER NELER YİNE GİDEN GİDİYOR HAYIRLISI OLMAYINCA NE DUA ETSENİZ BOŞ AMA BEN TABİ Kİ HALA DUALARIMI EDİORUM SADECE ALLAH RIZASI İÇİN HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE RABBİM ONU VERSİN İNŞALLAH ...
Doğru söylüyorsun bacım . Olmuyorsa olmuyor ne yaparsan yap . Dediğin gibi neyse hayırlısı o olsun hakkımıza ALLAH yardımcınız olsun sizinde
Mucize olmadıgı icin soruyorum size ne yapmalıyım yoruldum umursavaz tavrindan
Adetliyim okusam olurmu.ciddi cevap vericem inançlı biri iseniz akşamları 19 gün boyunca ya vedud çekin 2 bin tane...
bizzat kendi üstümde denenmiş bi yöntem boşanmak üzereyken aşk yaşamaya başladık
Ya öyle yapmayın tüm erkekler boyle değildir. Bunu bilin Rabbim size guzel yazılar yazsın kısmetiniz bol :) hakkinıza hayırlısı olan neyse o olsun . Buda bi şans . Karamsar olmayın . Ben bu haldeken bile bi ışık belki görürüm diyorum çabam bu.ben evlenmeyecem net![]()
Bunu sende biliyorsundur aslında.yakisani giy, ilgili ol, bazen sinema bazen elele yürüyün.sade bomboş bir kadın erkeklere çekici gelmiyorBasliktada anlaşıldığı gibi kızlar. Esimin gözü benden baskasını görmesin . Beni sevsin . Beni arasın beni özlesin. Hep ben ben olayım :) bana yardımcı olurmusunuz . Ne yapayım . Kendime nasıl bağlarım . Unutmadan soyliyeyim esim bunların tersi![]()
evetevet onu banada önermişlerdi bi dönem sıkıntılarım varken ben çok uzun bir süre her aksam yatsınamazındansonra 3,000 çekiyordum birde Allah rızası için 2 rekat namaz kılıp seccadeden kalkmadan çekiyordum.çokda faydasını gördümciddi cevap vericem inançlı biri iseniz akşamları 19 gün boyunca ya vedud çekin 2 bin tane...
bizzat kendi üstümde denenmiş bi yöntem boşanmak üzereyken aşk yaşamaya başladık
Aman bacım sakın büyü müyü isine girme vallahi cok gunah. Napican kendine bak ,giyin,kuşan,süslen,jartiyer coraplar,ic gıcıklayici camasirlar neyine yetmiyo. 1 kere yapip birakirsan kaderine küsBasliktada anlaşıldığı gibi kızlar. Esimin gözü benden baskasını görmesin . Beni sevsin . Beni arasın beni özlesin. Hep ben ben olayım :) bana yardımcı olurmusunuz . Ne yapayım . Kendime nasıl bağlarım . Unutmadan soyliyeyim esim bunların tersi![]()
Öyle davraninca ben boyle seyleri sevmem diyor . Elle tutuşmayın falanBunu sende biliyorsundur aslında.yakisani giy, ilgili ol, bazen sinema bazen elele yürüyün.sade bomboş bir kadın erkeklere çekici gelmiyor
Bunları yapsamda adam yine ayni nolcaka bend bilmiyorumAman bacım sakın büyü müyü isine girme vallahi cok gunah. Napican kendine bak ,giyin,kuşan,süslen,jartiyer coraplar,ic gıcıklayici camasirlar neyine yetmiyo. 1 kere yapip birakirsan kaderine küs