• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi nasıl kendime bağlarım

Siz ne kadar onla ilgilenmeyio, baska seylere mesela kendi sosyal hayatiniza adanirsaniz o zaman bir erkek kadina daha cok baglaniyor. Ama bu taktik sirf seven esler icin gecerli ... Esiniz sizi sevmiyorsa bilmiyorum cnm.

Sizin sorununuz da bu, sizin hayatınızda sadece eşiniz var.... Eşinize odaklanmış öyle bekliyorsunuz. Kendinize meşgale bulun, okuyun, kurslara gidin, gezin, arkadaş çevreniz olsun vs vs...Evde oturup eşim arasın diye mi bekliyorsunuz bütün gün.
Ya zaten uğraş içindeyim . Cocuklarım . Okula giden oğlum . Hic boşta degilim arkadaslarımda var. Esimin önemsememeli beni uzuyor

Ben esmaya basladim yarim saat surmuyo arkadaslar.ya vedud.sende bi dene arkadasim. Ya vedud faydasi oluyor imis ins....

Ben esmaya basladim yarim saat surmuyo arkadaslar.ya vedud.sende bi dene arkadasim. Ya vedud faydasi oluyor imis ins....

VALLA BİRŞEY KISMET DEĞİLSE NE DUA NE ESMA HİÇ BİRŞEY İŞE YARAMIYOR :( BEN TERKEDİLMEDEN ÖNCE 4444 LERMİ OKUMADIM NELER NELER YİNE GİDEN GİDİYOR HAYIRLISI OLMAYINCA NE DUA ETSENİZ BOŞ AMA BEN TABİ Kİ HALA DUALARIMI EDİORUM SADECE ALLAH RIZASI İÇİN HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE RABBİM ONU VERSİN İNŞALLAH ...

VALLA BİRŞEY KISMET DEĞİLSE NE DUA NE ESMA HİÇ BİRŞEY İŞE YARAMIYOR :KK43: BEN TERKEDİLMEDEN ÖNCE 4444 LERMİ OKUMADIM NELER NELER YİNE GİDEN GİDİYOR HAYIRLISI OLMAYINCA NE DUA ETSENİZ BOŞ AMA BEN TABİ Kİ HALA DUALARIMI EDİORUM SADECE ALLAH RIZASI İÇİN HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE RABBİM ONU VERSİN İNŞALLAH ...
Doğru söylüyorsun bacım . Olmuyorsa olmuyor ne yaparsan yap . Dediğin gibi neyse hayırlısı o olsun hakkımıza ALLAH yardımcınız olsun sizinde

Doğru söylüyorsun bacım . Olmuyorsa olmuyor ne yaparsan yap . Dediğin gibi neyse hayırlısı o olsun hakkımıza ALLAH yardımcınız olsun sizinde

Aminnnn valla forum da ve reel de hamile bayan yakalayınca kendime dua ettiriyorum :) bir umut işte onların duası ve zaten başka insanın size ettiği dua daha makbul oluyormuş ben şansımı deniyorum aklınız da bulunsun :)

ciddi cevap vericem inançlı biri iseniz akşamları 19 gün boyunca ya vedud çekin 2 bin tane...

bizzat kendi üstümde denenmiş bi yöntem boşanmak üzereyken aşk yaşamaya başladık
Adetliyim okusam olurmu.

ben evlenmeyecem net :KK43:
Ya öyle yapmayın tüm erkekler boyle değildir. Bunu bilin Rabbim size guzel yazılar yazsın kısmetiniz bol :) hakkinıza hayırlısı olan neyse o olsun . Buda bi şans . Karamsar olmayın . Ben bu haldeken bile bi ışık belki görürüm diyorum çabam bu.

Basliktada anlaşıldığı gibi kızlar. Esimin gözü benden baskasını görmesin . Beni sevsin . Beni arasın beni özlesin. Hep ben ben olayım :) bana yardımcı olurmusunuz . Ne yapayım . Kendime nasıl bağlarım . Unutmadan soyliyeyim esim bunların tersi :KK43:
Bunu sende biliyorsundur aslında.yakisani giy, ilgili ol, bazen sinema bazen elele yürüyün.sade bomboş bir kadın erkeklere çekici gelmiyor

ciddi cevap vericem inançlı biri iseniz akşamları 19 gün boyunca ya vedud çekin 2 bin tane...

bizzat kendi üstümde denenmiş bi yöntem boşanmak üzereyken aşk yaşamaya başladık
evetevet onu banada önermişlerdi bi dönem sıkıntılarım varken ben çok uzun bir süre her aksam yatsınamazındansonra 3,000 çekiyordum birde Allah rızası için 2 rekat namaz kılıp seccadeden kalkmadan çekiyordum.çokda faydasını gördüm

Basliktada anlaşıldığı gibi kızlar. Esimin gözü benden baskasını görmesin . Beni sevsin . Beni arasın beni özlesin. Hep ben ben olayım :) bana yardımcı olurmusunuz . Ne yapayım . Kendime nasıl bağlarım . Unutmadan soyliyeyim esim bunların tersi :KK43:
Aman bacım sakın büyü müyü isine girme vallahi cok gunah. Napican kendine bak ,giyin,kuşan,süslen,jartiyer coraplar,ic gıcıklayici camasirlar neyine yetmiyo. 1 kere yapip birakirsan kaderine küs

Aman bacım sakın büyü müyü isine girme vallahi cok gunah. Napican kendine bak ,giyin,kuşan,süslen,jartiyer coraplar,ic gıcıklayici camasirlar neyine yetmiyo. 1 kere yapip birakirsan kaderine küs
Bunları yapsamda adam yine ayni nolcaka bend bilmiyorum

Back
X