- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi cikolata_hastasi
ilginç bence esinize sorun faturayı kaybetmeyin o an beklemedigi için şok olup saçmalar afallar gizli biseyi varsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım bulamazsınız çünkü facebook kişisel bilgileri iyi koruyorArkadaşlar bende bişey sorabilirmiyim şimdi Messengerdaki kişilerin numarasını nasıl bulabilirim?
Cevabınız muhteseemmm aklıma gelmezdi.Şimdi hastaneyi arayın, kendinizi o kızmış gibi tanıtıp tc sini de söyleyin. Fatura tarihini verip şu gün gelmiştim tekrar randevu almak istiyorum doktorumun adını unuttum deyin. Sekreter size doktorun adını verince özel hastanenin websitesinden o doktorun branşına bakın. Kadın doğum falansa Allah korusun işte o zaman bence endişelenecek bir şeyiniz olabilir.
Allah yardımcınız olsun ..bende iyi şeyler hissetmiyorum bir erkek bir bayan alıp ta öyle eşinden habersiz özel hastaneye götürmek. Oldukça düşündürücü .esinizin ikna kabiliyeti yüksekse bile yine inkar eder. Ispatla sonuna kadar karşısına öyle çık.Benimde burnuma hic iyi kokular gelmiyonobet listeme bakiyorum hastaneye gitmek icin benim calistigim gun secilmis 24 saat evde yokum ki yolda fenalasan biri olsa ya da bi arkadasi yakini goturse yine haberim olmasi gerekir isyerindeyken ya da disari ciktiginda afedersn tuvalete gittigini bile haber veren bi adam. Tanimadigm birinin faturasi evde eger altindan baska seyler cikarsa bir sn bile dusunmem ceker giderm affedemem boyle bir seyi
Peki ya hangi bölüm derse onuda mi unuttum diyecek ki soruyorlarda bölümüCevabınız muhteseemmm aklıma gelmezdi.
Yakını falanmıkiArkadaşlar olay bi nebze çözülmüş. Kadın 56 yasindaymis ve esi kabul etmemiş hastaneye birini götürdüğünü. Konuyu açan kardeş, artik sonucu da paylaşsan ne oldu ne bitti? Meraktan çatladık
Pardon babanızın adı ne dedi????[QUOTE="kardelen3334, post: 50726843, member:
Kocanın otel rezervasyonunu gördüm.otel asla bilgi vermez...bu inkar etti.ben aradım oteli.anem ve babam 2 veya 3 ay önce gelmişler.cok beğenmişler otelinizi....iki gün sonra evlil8k yıldönümleri aynı odayı istiyorum dedim.. onlara surpruz yapicam dedim . Adam bana tm.esinizin adi ne dedi....xxx dedim.bakti evt kalmışlar dedi....
kocasıda sağlıktamıymış?askeri personel yazdı ama.Anlamıyorum ki ne var bunda ?
Sagliktasiniz ikinizde. Herhangi bir fatura olabilir elinizdeki ? Aldatma olarak düşünmenizi gerektiren ne var hayatınızda , önce bunu sorgulayın.
Eşiniz bu güne kadar sizi uzmediyse , sorun eşinize olsun bitsin.
Yorumları okumadım. Netice nedir bilmiyorum ama eğer eşim bugüne kadar beni hiç uzmediyse , elimdeki fatura herhangi bir faturadir der atardım. Illa kafama takildiysa sorardım.
kocasıda sağlıktamıymış?askeri personel yazdı ama.