• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimi nasil yakalayabilirim ?

Dimi cok ilginc ben olsam nasil biriydi kac yaslarindaydi sormadin mi nerden tanisiyormusuz (gurbetteyiz sonucta ) gibi sorular sorardim hicbirsey sormadi
ya belki dolandırıcı falan sanmistir siz oyle soyleyince sonucta gurbettesiniz o yuzden acma kapiyi bir daha demis olabilir bi ihtimal

Bütün sayfaları üşenmeden tek tek okudum. Ve inanın eşinize yalan söyleyerek çok büyük yanlış yaptığınızı düşünüyorum. Kapıya bir kadın geldi diyerek eşinizi ne kadar korkuttuğunuzun farkında mısınız?

Eşiniz askeri personel. Ve terör olaylarının hat safhada olduğu bir dönemden geçiyoruz. Ne yani, eşiniz tedirgin olup ve bunu size belli edip, 30 haftalık karısının erken doğumuna mı sebep olsaydı??? Eşiniz eminim böyle düşünerek sakin kalmıştır.

O fatura da ya bilmeden ya da çok masumane bir şekilde girmiştir eşinizin cebine.

Bu kadar paranoyak olmayın. İlk gördüğünğz anda, faturayı götürüp sorsaydınız keşke.

Bence bu kadar strese gerek yok. En kısa zamanda eşinize gidip, fatura bulduğunuzu ve direkt sormaktan çekindiğiniz için böyle birşey uydurduğunuzu söyleyin. Eşinizi az çok tanıyorsanız o an ki hal vr tavırlarından anlarsınız zaten.

Bebeğinizi düşünün, stres yapmayın. Sağlıklı günler dilerim. :)

Yalan soyleyerek yapmasaydiniz keske dusununce boyle kotu bir durum olmadigini ogrendiginizde esiniz aldatma ihtimali dusuncenizden ne dusunecegini nasil bi tepki verecegini goze almis olmalisiniz ya direk bu fatura nedir diye sorsaydiniz ya da sessizce kendi imkanlarinla bi arastirma yapsaydiniz bence hic iyi olmamis yalan soyleyerek ogrenmeye calismak

Bana hiç mantıklı gelmedi hadi diyelim başka kızı götürdü muayeneye faturasını atardı neden evdeki faturaların içine koysun ki göze sokar gibi yani imkan var mı buna. Ceplerinden çıkarmış olabilir ama bakar atardı o an. Araştırın isterseniz. Sizin görev yaptığınız hastaneye mi götürmüş. Bir de ödemeyi o yapıp faturayı aldıysa faturada hasta ismi yazıyor mu ki..

telefon numarası da yazıyorsa kızın telefon numarasından aratın

eşinizin sosyal medya hesaplarından aratın
ama eşiniz uyurken yapın

ya belki de fiş- fatura her neyse başka bir arkadaşınındı, masadan kalkarken kendi kağıtları arasında toptan hepsini alıp cebine attı. kendi konum olsa dünyanın en kötü ihtimali aklıma gelir de konu sahibi için iyimser olalım lütfen kızlar :KK200:
Bence de bu ihtimallerde var kötü tarafından bakmamak lazım.. Ben bile çoğu kez kendi cüzdanımda alakasız fişler bulabiliyorum masada karışıyo vs....

Arkadaslar Allah razi olsun yardimlariniz icin. Hepinizs tek tek tesekkur ederm vakit ayirip yardimci oldunuz eger bir gelisme olursa buradan yazarim habersiz birakmam simdilik beklemede kalicm yarina kadar malesef yarin eczane ve aksamina faturayi gosterme isini halledicem
Bence yapmayın benim yaşım küçük evli değilim ama 56 yaşında bir kadın.. kesin fatura karıştı ayrıca siz o soruyu sorduğunuzda tepkileri değişmediyse sorun yoktur insan biraz paniklemez mş? ne güzel cevaplamış asıl siz şuan bunları yaparsanız veya faturayla üzerine giderseniz güvenmediğinizi veya arkasından iş çevirdiğinizi düşünecek ve daha büyük bir sorun olacak. Size akıl vermek benim haddim değil ama dolduruşa ve vesveselere gelip bir hata yapmayın. 56 yaşında olduğunu duyduktan sonra direk sormanız yeterliydi bence..

Arkadaslar 2yili geckin evliyim 30haftalikda hamileyim. Daha once esimle alakali en ufak bi sikintim, guvensizligim olmadi. Ekstra cok ilgili alakali ustume dusen dunya iyisi bi insandir. Gecen gun ev temizligi yaparken eski faturalari cope atayim diye ayiriyordum. Bi tane fatura dikkatimi cekti. Yasadigimiz ildeki ozel bi hastanede tanimadigim bir kiz adi ve soyadi yaziyo muayene ucreti vs. Muayene tarihi benim hamile kaldigimi ogrenmemizden tam bir ay sonra ve benim nobetci oldugum gun gidilmis muayeneye. Esime hic bisey sormadim aldim faturayi sakladim saskinim karman corman oldum :KK43:( bunu sorarsam sacma sapan bir cwp alacagimdan adim gibi eminim ama icimede bir kurt dustu arastirmak istiyorum ama napabilirim hic bi fikrim yok lutfen yardimci olun gunlerdir uyuyamadim
Bak eşinin arkadaşlarından bak böyle biri var mı diye ve ya eşinin şifresini bilmiyorsan şifreyi kır gir ben eşimi tam 5 kez yakalamıştır böyle zaten ismini kızın yazınca nekadar çıkarsa çıksın sen hissedersin anfisi olduğunu ben öyle yapiyodum ve tahminlerin beni hiç yanıltmasın belki yaş olarak küçüğün ama tecrübeli tüm bu konuda ben direk yüzüne soruyorum has doğruyu söylemedi tabi ama onda baba korkusu olduğu için babasına rezil olmak istemiyor bende hep babana soylicem diyordum ve gerçekten sokuyorum da öğrenince gerçekleri

Arkadaslar 2yili geckin evliyim 30haftalikda hamileyim. Daha once esimle alakali en ufak bi sikintim, guvensizligim olmadi. Ekstra cok ilgili alakali ustume dusen dunya iyisi bi insandir. Gecen gun ev temizligi yaparken eski faturalari cope atayim diye ayiriyordum. Bi tane fatura dikkatimi cekti. Yasadigimiz ildeki ozel bi hastanede tanimadigim bir kiz adi ve soyadi yaziyo muayene ucreti vs. Muayene tarihi benim hamile kaldigimi ogrenmemizden tam bir ay sonra ve benim nobetci oldugum gun gidilmis muayeneye. Esime hic bisey sormadim aldim faturayi sakladim saskinim karman corman oldum :KK43:( bunu sorarsam sacma sapan bir cwp alacagimdan adim gibi eminim ama icimede bir kurt dustu arastirmak istiyorum ama napabilirim hic bi fikrim yok lutfen yardimci olun gunlerdir uyuyamadim
eğer hala bulamadiysan telefon dokümanların a bakabilirsin net ten örf en çok görüştüğü kişiler çıkıyor eğer görüştüğü biri varsa illa bulursun

sonuna kadar okudum yorumların umarım biz haksız çıkarız ,fakat şunuda söylemeden geçemiyeceğim, yaş konusunda bu kadar hafife almayın. etrafımda şahit oldugum bir olay kadın 55 yaşında evli otun torba sahibi , ve oğlu yaşında ki gençle ( 27 yaşında ) ki çocukla uygun olmayan şeyler yaşamış , ve kendinden de duydum açıklaması, karşı taraf farklı heyecanlar hissediyormuş sosyal medya aracılığı ile tanışmışlar ve gencin çok ısrarcı olması ve sonucu kadının kızına yakalanması o yüzden iyice araştırın lütfen ,

Back
X